Biz bir doktora gidiyorduk ama onu yarida birakip devlete gectik o gittigimiz doktorun verdigi ilaclari birakmamistik esime 3 tane hormon ilaci vermisti banada folik iyot ve omega 3 vermisti 6 . Ayımızdi kendiliginden olmus ama ben cok inaniyorum meryem suresi okuttum 41 kisiye onunda cok faydasi olduHayırlı olsunvakti saati bu zamanmış
Bu ay ekstra birşey yaptınız mı ilaç, bitkisel takviyeler falan
Esine verdigi ilaclarin adini yazabilir misin canim rica etsem?Biz bir doktora gidiyorduk ama onu yarida birakip devlete gectik o gittigimiz doktorun verdigi ilaclari birakmamistik esime 3 tane hormon ilaci vermisti banada folik iyot ve omega 3 vermisti 6 . Ayımızdi kendiliginden olmus ama ben cok inaniyorum meryem suresi okuttum 41 kisiye onunda cok faydasi oldu
Esime trental 600 luk tamoksifen 10 mg birde artmed vermistiEsine verdigi ilaclarin adini yazabilir misin canim rica etsem?
Aynen öyle canım hayırlısı dün adet olmam gerekiyordu olmadım sence değerim yükselmişmidirHayırlısı olsun canım inşallah rabbim en hayırlı zamanda verecek .
Ayy bende heyecanlandım şimdi. Kan testi mi yapmıştın. Ben de hiç bilmiyorum ki. Bu ay kendimiz çatlatma iğnesi ile denicez bakalım. dün iğneyi yaptım. İğne yapılınca ovulasyon testi doğru sonuç gösterir mi bir fikrin var mı. 20 mm ilk bir yumurta bir de büyümekte olan yumurtalar vardı acaba diyorum hepsi çatlayacak mı bu iğne ileAynen öyle canım hayırlısı dün adet olmam gerekiyordu olmadım sence değerim yükselmişmidir
Allah sağlıklı şekilde kucağına alıp büyütmek nasip etsin.Kizlar ben size umut olayim ben martta asilama olmustum tutmadi ve benim başarısız 3 asilama 3 tup bebegim vardi hicbiri tutmamisti bana bu ay degerlendirin olabilir dogal yolla demislerdi dedikleri gibi hamile oldugumu öğrendim bugun insallah darisi isteyen herkese olsun 7 sene sonra o kadar tedaviye ragmen olmayan gebelik dogal yolla oldu cok sukur
Kuzum doktor kontrolündesin zaten hiç bakmana gerek yok ovu testine bide evet iğneler doğruyu göstermiyebiliyo iğne etkisindenAyy bende heyecanlandım şimdi. Kan testi mi yapmıştın. Ben de hiç bilmiyorum ki. Bu ay kendimiz çatlatma iğnesi ile denicez bakalım. dün iğneyi yaptım. İğne yapılınca ovulasyon testi doğru sonuç gösterir mi bir fikrin var mı. 20 mm ilk bir yumurta bir de büyümekte olan yumurtalar vardı acaba diyorum hepsi çatlayacak mı bu iğne ile
Dogru gostermez canim lh yukseliyor catlatma ignesiyle ve hep koyu gorunuyorAyy bende heyecanlandım şimdi. Kan testi mi yapmıştın. Ben de hiç bilmiyorum ki. Bu ay kendimiz çatlatma iğnesi ile denicez bakalım. dün iğneyi yaptım. İğne yapılınca ovulasyon testi doğru sonuç gösterir mi bir fikrin var mı. 20 mm ilk bir yumurta bir de büyümekte olan yumurtalar vardı acaba diyorum hepsi çatlayacak mı bu iğne ile
Aminn insallah allah isteyen herkese nasip etsinAllah sağlıklı şekilde kucağına alıp büyütmek nasip etsin.
Kuzum selam adetinden itibaren doktor kontrolünde misinMerhaba benim 2. Aşılamam başladı yalnız ilkinde menapur 75 kullanmıştım şimdi meriofert 75 verdiler 13 adet adetim in 7.günü iğneye başladım normalde 2.günü başlamam gerekmiyor mu 2. yazılan ilaçda raporlu olduğu halde 600 milyon verdim süre doğru ilerlemiyor gibi geldi bilgisinolan yazabilirmi?
12. günde kan testi yaptırmıştım ama adetim iki gün gecikti bayrama kadar beklicem olmazsam tekrar kan testi veririm diye düşünüyorum ovulasyonu bilmiyorum canım doktorun dediği şekilde olsun bence 20 mm olan kesin çatlar büyümekte olanlar da çatlama büyüklüğüne gelir mi onu bilmiyorum inşallah güzel sonucunu alırızAyy bende heyecanlandım şimdi. Kan testi mi yapmıştın. Ben de hiç bilmiyorum ki. Bu ay kendimiz çatlatma iğnesi ile denicez bakalım. dün iğneyi yaptım. İğne yapılınca ovulasyon testi doğru sonuç gösterir mi bir fikrin var mı. 20 mm ilk bir yumurta bir de büyümekte olan yumurtalar vardı acaba diyorum hepsi çatlayacak mı bu iğne ile
Bende raporlu 13 iğneye 555 lira verdim. Raporsuz tanesi 100 küsur dedi eczacı.Merhaba benim 2. Aşılamam başladı yalnız ilkinde menapur 75 kullanmıştım şimdi meriofert 75 verdiler 13 adet adetim in 7.günü iğneye başladım normalde 2.günü başlamam gerekmiyor mu 2. yazılan ilaçda raporlu olduğu halde 600 milyon verdim süre doğru ilerlemiyor gibi geldi bilgisinolan yazabilirmi?
20 nisanda yaptrdm bugün kan verdim negatif 1.20 cikti cnmselam kızlar 21 nisanda aşılama oldum bugün test günüm normalde 14.gün fakat yapmak istemiyorum öncesinde hüsranlarım olduğu için beklemedeyim benimle aynı zamanda aşılaması olan varmı ?
ADET OLDUNMU PEKİ CANIM AĞRIN FALAN VARMI20 nisanda yaptrdm bugün kan verdim negatif 1.20 cikti cnm
Test günü ne zaman doktor ne zaman çağırdı.selam kızlar 21 nisanda aşılama oldum bugün test günüm normalde 14.gün fakat yapmak istemiyorum öncesinde hüsranlarım olduğu için beklemedeyim benimle aynı zamanda aşılaması olan varmı ?
doktorum teste gerek yok adetini bekle demişti o yüzden bende hiç birşey yapmadım normalde dün 14. gün oldu 2. aşılamam ilkinde çok heyecanlıydım ama şuan kendimi herşeye hazırladığımdan çok hevesli değilim :)Test günü ne zaman doktor ne zaman çağırdı.
Bence günü geldiyse test yaptırın. Sonuca göre haraket edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?