Canım bel agrisi kasik agrisi bacak agrisi varmiydi peki ben catlatma igneside kullanmadim o yapti desem 2 ci kez bugn başım döndü ve 7 ci gündeyim ya.benimde 1.86 çıkmıştı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bel agrisi kasik agrisi bacak agrisi varmiydi peki ben catlatma igneside kullanmadim o yapti desem 2 ci kez bugn başım döndü ve 7 ci gündeyim ya.benimde 1.86 çıkmıştı![]()
canım hayırlı olsun hamılesın degıl mı?Belli yerleşme belirtisidir
İyi düşünelim iyi olsun çok uzun sürmediyse bu iyiye işaret
Beta değerinide takip ettiysen sorun yoktur inş
İlaç inş tutunmasına yardımcı olmuştur
salı günü güzel haberlerle gelelim inş
Şeker için ne yaparlar bilmiyorum çok erken henüz
Bel ve kasık ağrım oluyordu canım oruçlu musun tansiyonun düştüyse o da baş dönmesi yapabilirCanım bel agrisi kasik agrisi bacak agrisi varmiydi peki ben catlatma igneside kullanmadim o yapti desem 2 ci kez bugn başım döndü ve 7 ci gündeyim ya.
Gebeyim kuzum hayırlısıyla inş isteyen herkese, sağlıklı gebelikler nasip olurcanım hayırlı olsun hamılesın degıl mı?
belırtılerın nelerdı? ne zaman basladı acaba
Hayır canim oruç tutmuyrm aşılama yapilali ilk cumartesi ikindi gibi olmstu birde bugün yaşadım mide bulantısı var çok erken ama ya.Bel ve kasık ağrım oluyordu canım oruçlu musun tansiyonun düştüyse o da baş dönmesi yapabilir
Aminnnn cook çok sevindim yaaaGebeyim kuzum hayırlısıyla inş isteyen herkese, sağlıklı gebelikler nasip olur
Çok bi şu belirtim oldu diyeceğim bişi olmadı aslında canım
Ağrım çoktu aşılamadan sonra
Erken gebelik testi almıştım 2 günde 1 ara ara hergün test yaptım
8. Gün tek çizgiye düştü sonra sonra tekrar çizgi çıktı
Zaten aşılamanın 11.günü gece acile gitmiştim ağrı şikayetiyle orda rahmin kalın gebe olabilirsin diyip test yaptılar öyle öğrendim
Çok yardımcı olamadım canım kusura bakma![]()
Ne agriniz vardi acebaGebeyim kuzum hayırlısıyla inş isteyen herkese, sağlıklı gebelikler nasip olur
Çok bi şu belirtim oldu diyeceğim bişi olmadı aslında canım
Ağrım çoktu aşılamadan sonra
Erken gebelik testi almıştım 2 günde 1 ara ara hergün test yaptım
8. Gün tek çizgiye düştü sonra sonra tekrar çizgi çıktı
Zaten aşılamanın 11.günü gece acile gitmiştim ağrı şikayetiyle orda rahmin kalın gebe olabilirsin diyip test yaptılar öyle öğrendim
Çok yardımcı olamadım canım kusura bakma![]()
Ohss gelişti aşılama sonrası ağrısı sancısı kalmadı ama hala yumurtalar büyük şişkinliğim de devam ediyorNe agriniz vardi aceba
Sularin gitti mi canim? Hic kontrole gittin mi?Ohss gelişti aşılama sonrası ağrısı sancısı kalmadı ama hala yumurtalar büyük şişkinliğim de devam ediyor
Şişkinlik gaz bendede var kasık agrisi bacak agrisi bugn birde baş dönmesi ve bulanti var anlamsiz bi şekilde çevrem catlatma ignesi agri yapti diyor ama onuda kullanladm kendi çatladı lütfen dua edin banada duaniz kabul olurOhss gelişti aşılama sonrası ağrısı sancısı kalmadı ama hala yumurtalar büyük şişkinliğim de devam ediyor
Hamilelik belirtileridir insallah canim aminnŞişkinlik gaz bendede var kasık agrisi bacak agrisi bugn birde baş dönmesi ve bulanti var anlamsiz bi şekilde çevrem catlatma ignesi agri yapti diyor ama onuda kullanladm kendi çatladı lütfen dua edin banada duaniz kabul olur
İnşallah hepimize nasip olurr bu mübarek günlerde hep birbirimize dua edelim önü gelen kadir gecesi.Hamilelik belirtileridir insallah canim aminn
Insallah bitanem rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallah hepimize nasip olurr bu mübarek günlerde hep birbirimize dua edelim önü gelen kadir gecesi.
Tamamen gitmedi ama gün gün azalıyor 2 günde 1 kontroldeyimSularin gitti mi canim? Hic kontrole gittin mi?
Amin amin cümlemize aşılama cok farkli biseymis hem seviniyrn bir an geliyor olmuyck diyoruz 7 gün biticek ama.Insallah bitanem rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bunlar gebelik belirtisidir inş hayırlara vesile olsunŞişkinlik gaz bendede var kasık agrisi bacak agrisi bugn birde baş dönmesi ve bulanti var anlamsiz bi şekilde çevrem catlatma ignesi agri yapti diyor ama onuda kullanladm kendi çatladı lütfen dua edin banada duaniz kabul olur
Evet oviteralla agri yapiyrms sanirsm 7 günüm bugün gonalf kullandm ultrasyina gidince catlmas dedi doktor ve acil aşılama yapalim dediBunlar gebelik belirtisidir inş hayırlara vesile olsun
Çatlama iğnesi kullanmadıysa böyle bi sorunun olacağını sanmıyorum canım galiba iğne çok etkiliyor
Kaçıncı gündesin
Çok kötüysen bi doktora git kuzumEvet oviteralla agri yapiyrms sanirsm 7 günüm bugün gonalf kullandm ultrasyina gidince catlmas dedi doktor ve acil aşılama yapalim dedi
Çok odaklanmamaya calisiyorm ama aklimiza geliyor ya düsnmemeye calisiyorm ama oluyor bilmiyorum ya az kaldi hayirlisi olsun canim.Çok kötüysen bi doktora git kuzum
7 gün gebelik belirtisi için erken gibi
Çok mu odaklanıyosun kendine acaba biraz odağını değiştir rahatlarsın kuzucum
İçini ferah tutu inş hayırlı haberler gelir