Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Belli yerleşme belirtisidir
İyi düşünelim iyi olsun çok uzun sürmediyse bu iyiye işaret
Beta değerinide takip ettiysen sorun yoktur inş
İlaç inş tutunmasına yardımcı olmuştur
salı günü güzel haberlerle gelelim inş 😍
Şeker için ne yaparlar bilmiyorum çok erken henüz
canım hayırlı olsun hamılesın degıl mı?

belırtılerın nelerdı? ne zaman basladı acaba

canım hayırlı olsun hamılesın degıl mı?

belırtılerın nelerdı? ne zaman basladı acaba
Gebeyim kuzum hayırlısıyla inş isteyen herkese, sağlıklı gebelikler nasip olur🙏🏻
Çok bi şu belirtim oldu diyeceğim bişi olmadı aslında canım
Ağrım çoktu aşılamadan sonra 🤭
Erken gebelik testi almıştım 2 günde 1 ara ara hergün test yaptım
8. Gün tek çizgiye düştü sonra sonra tekrar çizgi çıktı
Zaten aşılamanın 11.günü gece acile gitmiştim ağrı şikayetiyle orda rahmin kalın gebe olabilirsin diyip test yaptılar öyle öğrendim
Çok yardımcı olamadım canım kusura bakma 🥺🙊

Gebeyim kuzum hayırlısıyla inş isteyen herkese, sağlıklı gebelikler nasip olur🙏🏻
Zaten aşılamanın 11.günü gece acile gitmiştim ağrı şikayetiyle orda rahmin kalın gebe olabilirsin diyip test yaptılar öyle öğrendim
Aminnnn cook çok sevindim yaaa😻
Allah'ım.saglkla.kucagina almayı nasip etsin kuzum❤️

Ne agriniz vardi aceba

Ohss gelişti aşılama sonrası ağrısı sancısı kalmadı ama hala yumurtalar büyük şişkinliğim de devam ediyor
Şişkinlik gaz bendede var kasık agrisi bacak agrisi bugn birde baş dönmesi ve bulanti var anlamsiz bi şekilde çevrem catlatma ignesi agri yapti diyor ama onuda kullanladm kendi çatladı lütfen dua edin banada duaniz kabul olur

Şişkinlik gaz bendede var kasık agrisi bacak agrisi bugn birde baş dönmesi ve bulanti var anlamsiz bi şekilde çevrem catlatma ignesi agri yapti diyor ama onuda kullanladm kendi çatladı lütfen dua edin banada duaniz kabul olur
Hamilelik belirtileridir insallah canim aminn

Sularin gitti mi canim? Hic kontrole gittin mi?
Tamamen gitmedi ama gün gün azalıyor 2 günde 1 kontroldeyim
İstersen çekelim sıvıyı dedi ama görüntü olarak rahatsızlık veriyor sadece ağrı sancı sorunum kalmadı doktor gebeliği etkilemez dedi inş sorun çıkmaz

Bunlar gebelik belirtisidir inş hayırlara vesile olsun 🙏🏻
Çatlama iğnesi kullanmadıysa böyle bi sorunun olacağını sanmıyorum canım galiba iğne çok etkiliyor
Kaçıncı gündesin

Bunlar gebelik belirtisidir inş hayırlara vesile olsun 🙏🏻
Çatlama iğnesi kullanmadıysa böyle bi sorunun olacağını sanmıyorum canım galiba iğne çok etkiliyor
Kaçıncı gündesin
Evet oviteralla agri yapiyrms sanirsm 7 günüm bugün gonalf kullandm ultrasyina gidince catlmas dedi doktor ve acil aşılama yapalim dedi

Evet oviteralla agri yapiyrms sanirsm 7 günüm bugün gonalf kullandm ultrasyina gidince catlmas dedi doktor ve acil aşılama yapalim dedi
Çok kötüysen bi doktora git kuzum
7 gün gebelik belirtisi için erken gibi
Çok mu odaklanıyosun kendine acaba biraz odağını değiştir rahatlarsın kuzucum
İçini ferah tutu inş hayırlı haberler gelir

Çok kötüysen bi doktora git kuzum
7 gün gebelik belirtisi için erken gibi
Çok mu odaklanıyosun kendine acaba biraz odağını değiştir rahatlarsın kuzucum
İçini ferah tutu inş hayırlı haberler gelir
Çok odaklanmamaya calisiyorm ama aklimiza geliyor ya düsnmemeye calisiyorm ama oluyor bilmiyorum ya az kaldi hayirlisi olsun canim.

Back
X