Nişan alışverişine terkedilen hatun ben

Sevmek76

Denge 🌴
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2019
714
1.827
33
33
Takılıyorum kafama çok takıyorum terkedildim nişan alışverişinde karşı taraf para mevzularını çok dert etmiş bir kaç iftira yanlış anlama ile bitirdiler ben üzerimden atamıyorum durumu hala 1 buçuk ay oldu. Tarafsız yorum istiyorum ne olursunuz çoklamayın.

Karşı tarafın maddi durumu gayet iyi (, asla ve kata buna güvenerek) alınmadı tabi alınanları yazıyorum eksiksiz çok şey mi aldırdım akıl verin kendimi yiyorum keşke almasaydım böyle yanlış anlamayacaklardı belki beni ve ailemi.

1 - Yüzükler onun yüzüğünü ben aldım tek taş.
2- ince set takımı (5 bin civarı)
3- 6lı gecelik saten ( içinde başka bir şey yok) aldırmadım.
4- bornoz takımı.

Başka birşey yok çok mu abartmışım annem nişandan sonra bakmaya gelecekler akrabalar konu komşu dedi çeyize alınanlara kendimi çok suçlu hissediyorum bana akıl verin sağolun

Bu adam size, ailenize saygısızlık etmedi mi? Yaptıklarının hiçbir gerekçesi olamaz.
Dönse barışmayı mı düşünüyorsunuz?

Evet hatırladığınız gibi evde bağırdı çağırdı. Aradılar defalarca suçu bize atıyorlar benim geri dönme gibi bir durumum yok. Sadece çevreye paragöz olarak kaldı adım onlar içinde buna üzülüyorum alınanlar abartı mı hakkım değil miydi? Kendimi rahatlatmak istiyorum. Geri dönmeyeceğim elbetteki

Alınanlar hiç bir şey bunda ne var ki zaten o takı setini hem nişanda hem düğünde takıyorlar.
Bu kadar masraftan kaçan bırakan yarın bir gün ne yapardı değil mi?
Zaten size ve ailenize de saygısızlık etmişti.

Beni nişan alışverişine çıkarmadılar bisi de almadıkları için bisi diyemiyorum ama bornozu neden erkek tarafına aldırdınız anlayamadım.

Millet tüylü terlik yok diye cıngar çıkartıyor sen bunlara çok mu diyorsun
Ooooooo.....terlik nişan elbisesi ayakkabı çanta takılar gecelik takımları makyaj malzemeleri varoğlu var....sen bişey aldırmamışsın...Kendini suçlu hissetme sakın

Abartılı bir şey yok. O aile baya görgüsüzmüş anlaşılan.

Ben set istememiştim mesela. Onun yerine yatırımlık bilezik olsun demiştim. He o döneme göre 5 bine tekabül etmedi ama edebilirdi de.
Bu çok uçuk bir rakam değil..

Benim anlamadığım siz hala olayın neden parasal değerini düşünüyorsunuz?
Son derece cahil insanların içine düşmekten kurtulduğunuza sevinmeniz gerekmez mi?

Ne varki bunlarda kendinizi suçlamayı bırakın bence karsinzdaki insanların yüzünü görmüş oldunz işte bu kadar eşya için ortamı gerdilerse bırakın alla sen gersinler hala bu insanların ardından kendinizi sucluyorsnz

Hiçte çok değil bunlar ne ki ? bunlar mı çok gelmiş.. hamama giren terler. Düğüne giren kol sallar demişler, bahane aramışlar.. buda bahanesi olmuş bence.
Valla ben aldıklarımı sayayım; olması gerekenler tabi bunlar.. görgüsüzlük vs deil.. olması gereken şartlar durumlar neyi gösteriyor ise hepsinide sağolsun kayınvalidem aldı.
* 2 takım 6 lı sabahlık takımı
* makyaj eşyalarımın hepsi (cımbızına varana kadar )
* tüylü terlik ( hiç istemedim kayınvalidem zorla aldırdı )
* nişan sandığı ( istemedim, kayınvalidem zorla aldırdı )
* nişan çiçeği
* Günlük elbise
* pantolon-gömlek
* Ayakkabı
* Bornoz seti
* Ayna seti
* Gelin bornoz seti

bunların haricinde normal lifler, havlular, pike takımları da vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…