- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 30
Sadece esya alındı diye terketmemiştir
Siz bu alışverişe çıkmadan önce ne alınacak, bütçe nedir diye konuşmadınız mı ? Neden sonradan aldıklarım çok mu diye soruyorsunuz ki? Aranızda iletişim kopukluğu olmuş bana kalırsa. Siz maddi durumları iyi diye önemsememişsiniz. Nişan için alışverişe çıktığımızda ben sevgilimin cebindeki parayı biliyordum. İkimiz oturup konuştuk ne alacağımızı ve kimse kimseye yüklenmedi. Şimdi de aynı durumu sürdürüyoruz. Sizin eksikliğiniz bu kopukluk olmuş.
Önceki konuyu da hatırlıyorum. Bunlar size yapılan, ailenize yapılanı normal kılmıyor. İki tarafta başta hatalı davranmış. Erkek tarafı da sizin üstünüze çullanmış. Bu saatten sonra yapacak bir şey yok. Önünüze bakın.
Evet ne istiyorsan al gözün kalmasın denildi sonra bunlar çıktı para mevzularını attılar ortaya. Ben ki onu zorda bırakacak hiç birşey almazdım
Başka sebep yok abuk subuk bahaneler plan yapıp kurgulamışız parasına göz dikmişiz öyle söylüyor ex eş kişisi hiç dediği umrumda değil ben kendimi biliyorum ama yine de insan suçluyor etrafa rezil oldum çok mu abarttım diye
Ayyyy takıldığın şeye bak boşversene yav!yine de insan suçluyor etrafa rezil oldum çok mu abarttım diye
Boşver çevreyi. Kimler neler neler yapıyor da bir hafta sonra unutuluyor. Kocasını aldatan kadınlar bile hiçbir şey olmamış gibi tekrar evleniyor. Kimse onların arkasından konuşmuyor da seni mi konuşacaklar?Evet hatırladığınız gibi evde bağırdı çağırdı. Aradılar defalarca suçu bize atıyorlar benim geri dönme gibi bir durumum yok. Sadece çevreye paragöz olarak kaldı adım onlar içinde buna üzülüyorum alınanlar abartı mı hakkım değil miydi? Kendimi rahatlatmak istiyorum. Geri dönmeyeceğim elbetteki
Sizi mi denediler acaba ne alacak diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?