- 5 Aralık 2022
- 1.843
- 1.484
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Gelmek istemese ve aileniz ısrar etse ?Çağırırdım tabi, nişanlım yani aile içine kadar girmiş artık.
He zorlamazdım orası ayrı
Ya gelmek istemiyorsa gelmez o adam zaten seni sevmiyor dediklerini mi yapacak?peki gelmese, napardınız?
Aileniz laf etse niye gelmiyor diye napardınız?
Kız/erkek de tanımadığı için gitmek istemiyorsa?
çağırırdım kavalye olarak, gelirse çok iyi gelmezsede sorun edilmez bence. ben gitmek istemesem gitmem mesela kimse ısrar ediyor diye.peki gelmese, napardınız?
Yapacak bir şey yok zorla mı götürücem? Biz şu an evliyiz hala da zorla tanımadığım insanın düğününe gitmem/çağırmam. Aileniz öyle her şeye karışıp laf etmesin siz de ailenizin ağzıyla ilişkinizi bozmayın.peki gelmese, napardınız?
ben gitmek istemiyorum :) çünkü bu haftasonu ve ben ayarlayamadım kendimiYa gelmek istemiyorsa gelmez o adam zaten seni sevmiyor dediklerini mi yapacak?
yok ondan değil ben gitmek istemiyorum kendimi ayarlayamadımYapacak bir şey yok zorla mı götürücem? Biz şu an evliyiz hala da zorla tanımadığım insanın düğününe gitmem/çağırmam. Aileniz öyle her şeye karışıp laf etmesin siz de ailenizin ağzıyla ilişkinizi bozmayın.
Diyelim ki aileniz laf etti? O zaman?zorla yakasından tutup geleceksin diyecek halim yok yani ailemede söylerdim uygun değilmiş diye pembiş bi yalan
Eee gitme. Benim ailem beni zorla bir yere asla götürmez hayır dediğimde konu kapanır. Maşallah hem nişanlının hem de ailenin üstünde baya söz hakkı varben gitmek istemiyorum :) çünkü bu haftasonu ve ben ayarlayamadım kendimi
yahu pembiş yalan söyle uygun değilmiş hastaymış uydur bişi adam istemiyor olabilir utanıyor olabilir zorla olur mu ?Diyelim ki aileniz laf etti? O zaman?
yani ayıp olur mu olmaz mı ben bilemediğim için sormak istedimEee gitme. Benim ailem beni zorla bir yere asla götürmez hayır dediğimde konu kapanır. Maşallah hem nişanlının hem de ailenin üstünde baya söz hakkı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?