Nişan atanlar bakabilir mi

busoruicin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2025
21
8
1
Kızlar selam 29 yaşındayım geçen sene nişandan ayrıldım, 18 gün nişanlı kaldık çünkü değişti beni üzdü vb kararımdan çok memnunum. Ama kalbim çok kırık, bugün bayadır görüşmediğim arkadaşlarımla görüştüm bi tur da onlar sordu ben anlattım falan derken şu an evdeyim kalbim çok acıyor. Bu acı nasıl geçecek yardım eder misiniz

Zamanla geçecektir düşünmeyin kendinizi oyalayın acıyı en iyi geçiren şey zamandır

üzerinden bir yıl geçmiş, bırakın geçmişi düşünmeyi önünüze bakın. zaten anlaşabileceğiniz birisi olsa idi nişanı atmazdınız.istedigniz için attınız.şöyle düşünün eger yanlışlıkla evlenmiş olsa idiniz belki çoçuk da olacak dı ve sonrasnda bosanacaktınız ve daha buyuk zaman kaybı ve uzuntu olacaktı. kurtumusunuz bu acıdan bakın ve odak noktaınızı değiştirin

Kalbim çok acıyor
Sizi çok iyi anlıyorum Allah kolaylık versin. Elinize kağıt kalem alın yazın içinizi dökün. Yazmak çok iyi gelir hem oyalar. Maddi imkanınız varsa değişik şeyler yapmayı seviyorsanız internette sayılarla tuval boyamalar var insanı çok oyalıyor hem de çok rahatlatıyor 300 tl kadar bir şey. Yürüyüş yapın, kitap okuyun, temiz hava alın. El işi seviyorsanız kanaviçe işleyebilirsiniz zor değil ip kumaş kasnak gerekir temin edebilirseniz o da çok oyalıyor tavsiyem düşünmemeye çalışın melankolik şarkılar çok dinlemeyin enerjinizi düşürmemeye çalışın hiç kolay değil yaşadığınız Allah sizi korumuş böyle düşünün çok üzülmemeye çalışın

Evet çok haklısınız ama böyle bu konu konuşulunca sanki yaram tekrar açılıyor gibi hissediyorum konuşmak istemiyorum aslında ama sorulunca da bana uygun değildi nasip değilmiş vs tarzı cevaplar veriyorum ama eve gelince kalbim acıyor, nasibimin karşıma çıkmasını canı gönülden istiyorum inşallah

bu konuda konusmak ıstemıyorum, nasip değilmiş diyip konuyu kapatın. insanlar bazen yarıyı deşmek için sorar takmayın fazla. emin olun yenı birisi cıkacak karsınıza ve mutlu olacaksınız

Çok teşekkürler

Neden anlattınız ki 1 sene öncesi unuttum gitti konuşmak istemıyorum diyebilirdiniz

Onlar laf yaptı vakit öldürdü gitti peki ya siz ?

Bende bi kere nişan attım çünkü cidden psikolojik sorunları vardı maalesef bazı insanlar bu yüzünü uzun süre saklıyor allahtan gercek yüzünü gördüm o zamanlar çok üzülmüştüm ağlamıştım suan iyiki diyorum eşim çıktı karşıma mutlaka daha iyisi gelecek üzülme hatta ilerde iyi ki ayrılmısız diyeceksin

İnşallah canım inşallah peki eşine bunu hangi aşamada nasıl söyledin acaba? Geçmiş ilişkilerden konu açılınca mı? Ayrıldıktan ne kadar süre sonra eşinle tanıştın acaba

İnşallah canım inşallah peki eşine bunu hangi aşamada nasıl söyledin acaba? Geçmiş ilişkilerden konu açılınca mı? Ayrıldıktan ne kadar süre sonra eşinle tanıştın acaba
Ayrıldıktan 2 bucuk yıl sonra eşimle tanıştım eşim çok rahat biridir yani bu tür şeyleri hiç sorun etmez bende etmiyorum kafa yapımız birbirine uyuyor arkadaş gibi oldugumuz ilk tanıştığımızda direkt söyledim

Çok sevindim canım Rabbim mutluluğunuzu daim etsin

Daha 18 gunluk nisanliyken sizi ayrilma noktasina getirdigi hatalarini dusunun kalbinizin acisi gecer daha cok gencsiniz karsiniza daha iyileri cikacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…