Nişan atanlar bakabilir mi

Valla ben 2019 yılında nişan attım. Kendisi ayrıl barıslarla birlikte 8 yıllık sevgilimdi ve ilk askim olduğu icin hep onunla evlenecegimi düşünürdüm. Sorun kendisinin fazla ana kuzusu ve çocuksu olması, annesinin her şeye burnunu sokması ve annesinin konuşurken beni yonetecegini benim ailemin yanında ağzından kaçırmasıydı. Sorunları tek tek düşününce kendisiyle evliliğin çok mantiksiz olacağını, evliliğin ömrünün maksimum 1 yıl süreceğini farkettigimde nişanı attım. Evet biraz can yakıcıydı. O olmazsa kimse olmaz diye düşünüyordum ama eşim çıktı karşıma. Öyle bir çıktı ki adam dediğin budur dedim. Şimdi her gün varlığına şükrettigim bir adamla evliyim ve bebek bekliyorum. İnanın bana dünyanın sonu değil. Allah sizi korumuş ki bu iş olmamış. Emin olun daha hayırlısı sizi bekliyor olur.

Bence yol yakınken bittiği için sevinin bile. Evlendikten sonra gerçek yüzünü gösterseydi sizin için daha zor olurdu. İnsanların laflarını da takmayın ben onu çoktan unuttum bile diyin geçin. Aynı yastayiz bana da hep biri var mı evlen artık diye darliyorlar. Ama umrumda değil nasip kısmet bu işler

Kimseye anlatmayin yani demek istedigim sorgu memuru gibi yalnzca olayin magazin tarafiyla ilgilsnen insanlara anlatmayim oyle insanlar art niyetli oldugu icin gerek yorumlariyla gerek sorulariyla sizi daha cok uzer o olaylari tekrar tekrar yasamis gibi olursunuz
Imkaniniz varsa bulundugunuz ortamdan uzaklasn bahar da geliyo h.sonu ufak kacamak yapin size iyi gelen insanlarla
Gunluk tutun yuruyus yapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…