- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Söz attım sonra da evlendim mutluyum huzurluyum. Olmuyorsa zorlamayın. Nişanlıyken ayrılmak kolay evlenince boşanmak çok daha zorNişanlımdan ayrılmak istiyorum.Aranızda nişan atanlar var mı sonrasında tekrar evlendiniz mi ? Süreç nasıl oldu ? Arada aileler olduğu için üzerimde çok büyük bir baskı var.29 yaşındayım sanki kimse benle evlenmez gibi geliyor bu olaydan sonra biliyorum saçma ama bu başka bir psikoloji gerçekten.Bu sürec atlatanlar veya atlatanları tanıyanlar yorum yaparsanız sevinirim herkese sevgilerr
Ne kadar sürdü sözünüz ?Söz attım sonra da evlendim mutluyum huzurluyum. Olmuyorsa zorlamayın. Nişanlıyken ayrılmak kolay evlenince boşanmak çok daha zor
4 ay sürdüNe kadar sürdü sözünüz ?
Ben uzun süre nişanı bozmaya cesaret edemedim sonra bi anda oldu herşey ayrıldık cok zor bir süreç sonrası ise nasip ama aklınızda sorular içinizde huzursuzluk varsa iyice gözden geçirin şu an evli değilim ama yaptığımdan pişman değilimNişanlımdan ayrılmak istiyorum.Aranızda nişan atanlar var mı sonrasında tekrar evlendiniz mi ? Süreç nasıl oldu ? Arada aileler olduğu için üzerimde çok büyük bir baskı var.29 yaşındayım sanki kimse benle evlenmez gibi geliyor bu olaydan sonra biliyorum saçma ama bu başka bir psikoloji gerçekten.Bu sürec atlatanlar veya atlatanları tanıyanlar yorum yaparsanız sevinirim herkese sevgilerr
Beyninizde ve kalbinizde bitirdiyseniz uzatmayın kimseyide aldırmayın ben de nişan attım kuzenim 2 defa attı ikimizde evlendik çok şükür mutluyuz zor bı süreç ama geçiyor sonrasında iyisi diyosunuz hayırlısı böyleymiş diyosunuz evlendikten sonrası daha zor olur bide çocuk olursa çok daha zor olur hakkınızda hayırlısı olsunNişanlımdan ayrılmak istiyorum.Aranızda nişan atanlar var mı sonrasında tekrar evlendiniz mi ? Süreç nasıl oldu ? Arada aileler olduğu için üzerimde çok büyük bir baskı var.29 yaşındayım sanki kimse benle evlenmez gibi geliyor bu olaydan sonra biliyorum saçma ama bu başka bir psikoloji gerçekten.Bu sürec atlatanlar veya atlatanları tanıyanlar yorum yaparsanız sevinirim herkese sevgilerr
Evlenip boşanmaktan daha iyidir. Ve 29 yaş geç bi yaş değil artık evlilik yaşlarının ortalaması eskisi gibi 18 20 değil ki. Doğru kişi çıkana kadar kendinizi şartlamayın bence toplum baskısına çok takılmayın. Mutsuzsanız devam ettirmenin bi anlamı yokNişanlımdan ayrılmak istiyorum.Aranızda nişan atanlar var mı sonrasında tekrar evlendiniz mi ? Süreç nasıl oldu ? Arada aileler olduğu için üzerimde çok büyük bir baskı var.29 yaşındayım sanki kimse benle evlenmez gibi geliyor bu olaydan sonra biliyorum saçma ama bu başka bir psikoloji gerçekten.Bu sürec atlatanlar veya atlatanları tanıyanlar yorum yaparsanız sevinirim herkese sevgilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?