Nişan atanlar ?!?

pembepepe08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
3.615
4.664
83
Nişanlımdan ayrılmak istiyorum.Aranızda nişan atanlar var mı sonrasında tekrar evlendiniz mi ? Süreç nasıl oldu ? Arada aileler olduğu için üzerimde çok büyük bir baskı var.29 yaşındayım sanki kimse benle evlenmez gibi geliyor bu olaydan sonra biliyorum saçma ama bu başka bir psikoloji gerçekten.Bu sürec atlatanlar veya atlatanları tanıyanlar yorum yaparsanız sevinirim herkese sevgilerr

Söz attım sonra da evlendim mutluyum huzurluyum. Olmuyorsa zorlamayın. Nişanlıyken ayrılmak kolay evlenince boşanmak çok daha zor

Ben uzun süre nişanı bozmaya cesaret edemedim sonra bi anda oldu herşey ayrıldık cok zor bir süreç sonrası ise nasip ama aklınızda sorular içinizde huzursuzluk varsa iyice gözden geçirin şu an evli değilim ama yaptığımdan pişman değilim

Yol yakınken dönmek en iyisi. Ailenizle sağlam bir şekilde konuşun. O adamla yaşayacak olan sizsiniz baskıları görmezden gelin. Ablam atmıştı nişanı ve hayatındaki en doğru kararı vermişti. ''Adam tam bir pislik çıktı Rıza baba'' modundaydık sonrasında. Tam bir pislikti.

Beyninizde ve kalbinizde bitirdiyseniz uzatmayın kimseyide aldırmayın ben de nişan attım kuzenim 2 defa attı ikimizde evlendik çok şükür mutluyuz zor bı süreç ama geçiyor sonrasında iyisi diyosunuz hayırlısı böyleymiş diyosunuz evlendikten sonrası daha zor olur bide çocuk olursa çok daha zor olur hakkınızda hayırlısı olsun

Annem babamla tanışıp evlenmeden önce nişanını bozmuş, hem de evlenmesine günler varken. Ben de zamanında söz attım, şimdi evliyim. Kimse kimseyle önceden nişanlanmış diye evlenmemezlik etmez; mutsuz olduğunuz bir ilişkiyi sırf bu yüzden sürdürmeyin. Nişan zaten bir tür evliliğe hazırlık sürecidir, anlaşamadığınız noktalarda bunu fark edip noktalayabilin diye var.

Bennn nikaha düğüne bir kaç ay varken. Gelinlik dikilip eşyalar alınmışken. Düğün mekanı balayı vs ayarlanmışken Ayrıldım 2010 yılında . Bir daha asla sevmem sevilmem evlenemem sanmıştım . Acıdan üzüntüden nefes alamıyordum . 2013 yılında eşimle tanıştım 2015 yılında evlendim . Şimdi o günlerime gülüyorum

Benim çok yakın bir arkadaşım can kardeşim geçen yıl bu zamanlar nişan attı başta çok üzüldü toparlanması zaman aldı ama çocuğun nasıl bir pislik olduğunu her seferinde daha iyi anlayıp iyi ki dedik.
Şuan hayatında ciddi bir şey yok flörtleri oluyor ama en iyisini bulacağına inanıyorum ve hep destekliyorum onu, bazen de uyarıyorum üzülmesin diye. Nişan atmasını bahane eden bir kişi oldu şimdiye kadar o da zaten problemliydi iyi ki yapmış dedik. Onun haricinde her hangi bir olumsuzluk yaşanmadı çok şükür.

Benim annem hiç nişan atılmayacak küçük bir yerde ve nişan atmanın çok ayıp sayıldığı bir dönem nişan atmış. Ve her zaman anlatır bunu, iyi ki cesaret etmişim el ne diyecek diye evlensem asıl daha dönülmez yollara girecektim der. Bence aklınıza yatmıyorsa ayrılın kimseyle evlenmemek, mutsuz bir hayat yaşamaktan daha iyidir.

Nişanlandıktan 15 gün sonra nişanı bozdum. Kendime saklasam da her şey çok zordu yarım kalmışlık hep üzer. Ama en çok insanların soruları ve dram görmek isteyen tavırları beni güçlendirdi. Tam 7 ay sonra biriyle tanıştım 2 yıl sonra evlendim. Şimdi iyi ki diyorum. Vahşeti başlıkta görmenin gururunu yaşıyorum.

Evlenip boşanmaktan daha iyidir. Ve 29 yaş geç bi yaş değil artık evlilik yaşlarının ortalaması eskisi gibi 18 20 değil ki. Doğru kişi çıkana kadar kendinizi şartlamayın bence toplum baskısına çok takılmayın. Mutsuzsanız devam ettirmenin bi anlamı yok

Kuzenim 2 kez nişan attı, 35 yaşında 3. nişanlısıyla evlendi. Şu an çok mutlu, evliliklerinde 2. yıl dolmak üzere. Yapabilirsiniz siz de, yaşınızda bir sıkıntı yok. Mutsuz ilişkidense mutlu yalnızlık her zaman daha sağlıklıdır. Mutlu olunabilecek ilişkilere de kapı açar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…