- 10 Haziran 2020
- 170
- 344
- 103
- 34
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Ben 7 aylik bi nisanliliktan sonra nisan attim.nisandan sonra tuhaf huylari cikti cesaretimi toplayip ayrildim.iyi ki goz gore gore devam etmemisim.sizi anliyorum bnde kimse olmaz artik diye dusunuyordum.ayrildiktan 8 ay sonra esimle tanistim.cok mutluyuzNişanlımdan ayrılmak istiyorum.Aranızda nişan atanlar var mı sonrasında tekrar evlendiniz mi ? Süreç nasıl oldu ? Arada aileler olduğu için üzerimde çok büyük bir baskı var.29 yaşındayım sanki kimse benle evlenmez gibi geliyor bu olaydan sonra biliyorum saçma ama bu başka bir psikoloji gerçekten.Bu sürec atlatanlar veya atlatanları tanıyanlar yorum yaparsanız sevinirim herkese sevgilerr
şuan yazık mı ederim acaba değişir mi ilerde pişman olur muyum tarzı kaygıların vardır eminim. 4 sene sevgililiğin üzerine 8 ay nişanlı kaldık 4 senede göstermediği yüzünü nişandan sonra gösterdi sagolsun. attık nişanı tabi ve iyi ki atmışım insan ayrılırken tanıyormuş karşısındakini. sakın üzülme sonradan boşanmak varken böyle olması daha iyi sebeplerinizin ne oldugunu bilmesem de bi kadın ilişkide huzurlu güvenli mutlu değilse o ilişkiyi zehir eder eninde sonunda. sonrasında bi dünya gezdim tozdum kendimi dinledim konuşulanlara kulak asmadım. iki sene geçti üstünden benden sonra eski nişanlısıyla evlendi hiç vakit gecmeden bu da bı tık özgüvenimi düşürmedi değil. hayat işte her şey bizim için. şimdi daha da huzurlu sadık güvenli samimi bi ilişkim var nasipse nişan yakında. aşırı sık dokuyup ince elemelerimin sonunda dayandıysa doğru insandır felsefemle.Nişanlımdan ayrılmak istiyorum.Aranızda nişan atanlar var mı sonrasında tekrar evlendiniz mi ? Süreç nasıl oldu ? Arada aileler olduğu için üzerimde çok büyük bir baskı var.29 yaşındayım sanki kimse benle evlenmez gibi geliyor bu olaydan sonra biliyorum saçma ama bu başka bir psikoloji gerçekten.Bu sürec atlatanlar veya atlatanları tanıyanlar yorum yaparsanız sevinirim herkese sevgilerr
İnşallah bende öyle olurumNişanlandıktan 15 gün sonra nişanı bozdum. Kendime saklasam da her şey çok zordu yarım kalmışlık hep üzer. Ama en çok insanların soruları ve dram görmek isteyen tavırları beni güçlendirdi. Tam 7 ay sonra biriyle tanıştım 2 yıl sonra evlendim. Şimdi iyi ki diyorum. Vahşeti başlıkta görmenin gururunu yaşıyorum.
Psikolojik durumlar avukatlığa doktorluğa bakmıyorAvukat Hanım, sizde nişan atınca benimle kimse evlenmez diye düşünmeyin böyle şeylere takılmayın artık. Uzun uzun açıklama yapmaya bile gerek olmamalı.
Evet kesinlikle haklısınızTekrar yazmak istedim konuna, çünkü hayatını etkileyecek bir olay.
Çok samimi arkadaşlarımız vardı. Liseden beri sevgililerdi 15 yıllık geçmişleri vardı. Lisede ayrılmalı ilişkileri olmuş, üni. zamanı kavgalı aldatmalı geçmiş.
Sonra nişan oldu ama isteme, söz,nişan herşey olaylı geçti. Hatta isteme sonrası ayrılma noktasına çok geldiler ama 'evlenelim, insanlar ne der, kaç yıl var birlikte geçirdiğimiz' dediler. Düğün sonrası her gün kavga dövüş, üstüne çocuk yaptılar bir de insanlar soruyor diye. E ama yine aynı tantanalar devam ediyor . Ailemiz ne der, millet ne der diye ayrılmamaya çabalıyorlar hala, bahanelere birde çocuk eklendi tabi, boşanırsak ona zor olur dediler.
Kavgasız tartışmasız bi sohbetimizi hatırlamam. Her buluşmamızda ikisi tartışır, sonra olay büyürdü, küslükler huzursuzluklar olurdu, burnumuzdan gelirdi bizim bile.
Ama artık 15 yıl sonunda dama dediler ve ayrıldılar bu sene. Sonuçta ne oldu? Giden yıllar... En baştan hatayı göre göre evlenmeselerdi; şimdi belki ayrı ayrı mutlu hayatları olurdu ikisininde ve ortada bi çocuk olmazdı.
Sende olmayacığını düşünüyorsan, kimseyi umursama. Kendi hayatını ve geleceğini düşün. Elalem hep birşey der nasılsa.
benim eşim nikahı bile kıyılmışken nişan atmış, hemen arkasından biz tanıştık 12 yıllık mükemmel bir evliliğimiz var, eski nişanlısı da evlenmiş, duymuştum.Nişanlımdan ayrılmak istiyorum.Aranızda nişan atanlar var mı sonrasında tekrar evlendiniz mi ? Süreç nasıl oldu ? Arada aileler olduğu için üzerimde çok büyük bir baskı var.29 yaşındayım sanki kimse benle evlenmez gibi geliyor bu olaydan sonra biliyorum saçma ama bu başka bir psikoloji gerçekten.Bu sürec atlatanlar veya atlatanları tanıyanlar yorum yaparsanız sevinirim herkese sevgilerr
Çok sevindim mutluluklarKuzenim 2 kez nişan attı, 35 yaşında 3. nişanlısıyla evlendi. Şu an çok mutlu, evliliklerinde 2. yıl dolmak üzere. Yapabilirsiniz siz de, yaşınızda bir sıkıntı yok. Mutsuz ilişkidense mutlu yalnızlık her zaman daha sağlıklıdır. Mutlu olunabilecek ilişkilere de kapı açar.
benim eşim nikahı bile kıyılmışken nişan atmış, hemen arkasından biz tanıştık 12 yıllık mükemmel bir evliliğimiz var, eski nişanlısı da evlenmiş, duymuştum.
Biz tanıştığımızda çok mutsuzdu, bir daha asla kimseye güvenemem diyordu. Ama bana güvendi.
Nişan atma ya da evlenememe kaygısıyla bir ilişkiye devam edilmez. Seni şimdiden mutsuz eden bir adamla evlilik gül bahçesi değil ısırgan tarlası olur. 29 yaş çok da büyük değil. Mutsuz olacağın biriyle aynı eve girmektense ömür boyu bekar kal daha iyi. En azından seni üzen adamın donunu yıkayıp yemeğini pişirmek zorunda olmazsın
SizinBen nişanlanıp ayrıldım. Bende sizin gibi saçma düşüncelere daldım durdum. Şuan evliyim. Ya ozaman nişanı bozacak cesaretim olmasaydı diyorum bazen nasıl mutsuz bir hayatım olacaktı
kararlıyım ayrılacağımNe mutlu size evlenmeden önce sorunları görebilmişsiniz. Bu şansı iyi değerlendirin ve yapamayacağınızı düşünüyorsanız kesinlikle yol yakınken geri dönün
Psikojik durumlar ayrı, nişan atarsam benimle kimse evlenmez endişesi taşımak biraz bakış açısıyla ilgili.Psikolojik durumlar avukatlığa doktorluğa bakmıyor
sevmediğiniz anlaşamadığınız biri ile evlenmektense atın nişanı çevremden bir örnek vereyim 5 sene sevgililik 3 sene nişanlılık sürecinden sonra nişanı attı kız arkadaşım ve sizle yaşıt henüz evlenemdi ama erkek arkadaşı var tekrar nişanlanacakNişanlımdan ayrılmak istiyorum.Aranızda nişan atanlar var mı sonrasında tekrar evlendiniz mi ? Süreç nasıl oldu ? Arada aileler olduğu için üzerimde çok büyük bir baskı var.29 yaşındayım sanki kimse benle evlenmez gibi geliyor bu olaydan sonra biliyorum saçma ama bu başka bir psikoloji gerçekten.Bu sürec atlatanlar veya atlatanları tanıyanlar yorum yaparsanız sevinirim herkese sevgilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?