- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Sevgi varsa ayrılmak zor.ama sizi ayrılığı düşünmeye itecek sebepleri düşünüp sevginize rağmen kendinize saygınız için ayrılırsanız hiç olmadığınız kadar güçlü çıkarsınız bu süreçten.yaşınız çok genç hiç öyle şeyler düşünmenize gerek yok. Başka insanların hayatını bilmiyorum ama ben böyle kararlar sonrası hayatın verdiği güçle de hep daha güzel insanlarla karşılaştım.geride bırakmayı her şeye rağmen hepimizin öğrenmesi gerekiyor.hayata karşı elimizi çok kuvvetlendiren bi meziyet buNişanlımdan ayrılmak istiyorum.Aranızda nişan atanlar var mı sonrasında tekrar evlendiniz mi ? Süreç nasıl oldu ? Arada aileler olduğu için üzerimde çok büyük bir baskı var.29 yaşındayım sanki kimse benle evlenmez gibi geliyor bu olaydan sonra biliyorum saçma ama bu başka bir psikoloji gerçekten.Bu sürec atlatanlar veya atlatanları tanıyanlar yorum yaparsanız sevinirim herkese sevgilerr
Attım, evlendim, bebişim var.Nişanlımdan ayrılmak istiyorum.Aranızda nişan atanlar var mı sonrasında tekrar evlendiniz mi ? Süreç nasıl oldu ? Arada aileler olduğu için üzerimde çok büyük bir baskı var.29 yaşındayım sanki kimse benle evlenmez gibi geliyor bu olaydan sonra biliyorum saçma ama bu başka bir psikoloji gerçekten.Bu sürec atlatanlar veya atlatanları tanıyanlar yorum yaparsanız sevinirim herkese sevgilerr
Nişan süreci zaten ıkı kisinin birbirini tanıma evresi değilmidir..Nişanlımdan ayrılmak istiyorum.Aranızda nişan atanlar var mı sonrasında tekrar evlendiniz mi ? Süreç nasıl oldu ? Arada aileler olduğu için üzerimde çok büyük bir baskı var.29 yaşındayım sanki kimse benle evlenmez gibi geliyor bu olaydan sonra biliyorum saçma ama bu başka bir psikoloji gerçekten.Bu sürec atlatanlar veya atlatanları tanıyanlar yorum yaparsanız sevinirim herkese sevgilerr
Şuan bende aynı durumdayım umarım biran önce atlatırımAttım, evlendim, bebişim var.
ama o zamanlar dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyordum çünkü nişan atmak boşanmak gibi düşünen insanlarla doluydu etrafım
İyi ki de atmışım yoksa evlenseydim hayatım b*ka dönecekti
Buradaki yorumlarımokuduktan sonra kararım konusunda daha da cesaretlendimO kimseleri bulamam dusuncesi seni ele gecirmesin ailenle konus kuzum istemedigin biriyle evlenmek nedir hem bisanmak ne kadar zor erkekler vir cirkinlesiyor o asamada aman diyeyim
Atlatırsın yağ küpü devrilmeden bal küpü gelmez hayatta her şey bizim içinŞuan bende aynı durumdayım umarım biran önce atlatırım
Ay çok güzel sözmüş beğendim çokAtlatırsın yağ küpü devrilmeden bal küpü gelmez hayatta her şey bizim için
Ayy bu lafı da çok beğendimSahilde yürürken delikli deniz kabukları var bilir misin bacım? Boynuma takı diye asarım... Delikli taşın bile alıcısı varken, umutsuzluğu salın gitsin.
Bende söz attim şimdi evliyim mutluyum esim bir gun olsun sormadi lafini dahi etmedi.Nişanlımdan ayrılmak istiyorum.Aranızda nişan atanlar var mı sonrasında tekrar evlendiniz mi ? Süreç nasıl oldu ? Arada aileler olduğu için üzerimde çok büyük bir baskı var.29 yaşındayım sanki kimse benle evlenmez gibi geliyor bu olaydan sonra biliyorum saçma ama bu başka bir psikoloji gerçekten.Bu sürec atlatanlar veya atlatanları tanıyanlar yorum yaparsanız sevinirim herkese sevgilerr
30 yaşında boşandım evliykenn bosasam kimseyi bulamam dul çocuklu olurum diyordum su an genç kızlık halimden daha çok talibim varNişanlımdan ayrılmak istiyorum.Aranızda nişan atanlar var mı sonrasında tekrar evlendiniz mi ? Süreç nasıl oldu ? Arada aileler olduğu için üzerimde çok büyük bir baskı var.29 yaşındayım sanki kimse benle evlenmez gibi geliyor bu olaydan sonra biliyorum saçma ama bu başka bir psikoloji gerçekten.Bu sürec atlatanlar veya atlatanları tanıyanlar yorum yaparsanız sevinirim herkese sevgilerr
Bende 6 aylık bir nişanlilik yaşadım sonra yüzüğü. Attm. Sonra evlendim bir kızım var şükür mutluyum. Tabi atma sürecinde stres faln oluyor zamanla geçiyor tabi.Nişanlımdan ayrılmak istiyorum.Aranızda nişan atanlar var mı sonrasında tekrar evlendiniz mi ? Süreç nasıl oldu ? Arada aileler olduğu için üzerimde çok büyük bir baskı var.29 yaşındayım sanki kimse benle evlenmez gibi geliyor bu olaydan sonra biliyorum saçma ama bu başka bir psikoloji gerçekten.Bu sürec atlatanlar veya atlatanları tanıyanlar yorum yaparsanız sevinirim herkese sevgilerr
Benim 3 yıldır devam ediyor ama zararın neresinden dönülürse kar diyorumBende 6 aylık bir nişanlilik yaşadım sonra yüzüğü. Attm. Sonra evlendim bir kızım var şükür mutluyum. Tabi atma sürecinde stres faln oluyor zamanla geçiyor tabi.
Ayn en doğrusunu siz biliyorsunuz. Geç olmadan dönünBenim 3 yıldır devam ediyor ama zararın neresinden dönülürse kar diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?