Nişan atanlar ?!?

Ben nişan attım attıktan 3 sene sonra evlendim mutlu gittiğini düşündüğüm bir evliliğim vardı olmadı şu an o da bitiyor bazen olmayınca olmuyor

Kim ne der diye düşünme ilerde boşanmaktan iyidir. Ben çocuklu boşanmış biriyim yeniden evleniyorum. Sen kimse benle evlenmez gibi geliyor diyorsun, suanki psikolojik bir durumunundan dolayi boyle dusunuyorsun. Daha çok gençsin seviceksin ve sevileceksin. Cok boşanan tanıdığım var çoğuda evlendi, evlenmeyen kendi isteğiyle evlenmedi

Sevgi varsa ayrılmak zor.ama sizi ayrılığı düşünmeye itecek sebepleri düşünüp sevginize rağmen kendinize saygınız için ayrılırsanız hiç olmadığınız kadar güçlü çıkarsınız bu süreçten.yaşınız çok genç hiç öyle şeyler düşünmenize gerek yok. Başka insanların hayatını bilmiyorum ama ben böyle kararlar sonrası hayatın verdiği güçle de hep daha güzel insanlarla karşılaştım.geride bırakmayı her şeye rağmen hepimizin öğrenmesi gerekiyor.hayata karşı elimizi çok kuvvetlendiren bi meziyet bu

Eski konularına baktım da sen 2019da evlenecekmişsin salon bakıyormuşsun, ertelene ertelene buraya varmış iş ne var bu adamda da bu kadar bekledin. Maden düğün yapmaya üşeniyordu neden nişanlandı. Bırak kurtul allah aşkına ne bekleyip buruyorsun bunu, hem gevşek hem alıngan

Attım, evlendim, bebişim var.
ama o zamanlar dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyordum çünkü nişan atmak boşanmak gibi düşünen insanlarla doluydu etrafım
İyi ki de atmışım yoksa evlenseydim hayatım b*ka dönecekti

O kimseleri bulamam dusuncesi seni ele gecirmesin ailenle konus kuzum istemedigin biriyle evlenmek nedir hem bisanmak ne kadar zor erkekler vir cirkinlesiyor o asamada aman diyeyim

Nişan süreci zaten ıkı kisinin birbirini tanıma evresi değilmidir..
Henuz evlılık eylemi gerceklesmeden ıkı ınsanın bırbırını tanıması ıcın verılen süredir.
Baktın uygun değil, veya istemiyosan medeni şekılde ayrılırsınız.
Evlenip pişman olmak veya bosanmak daha mı iyi?
Ayrıca nisan attın dıe neden evlenemeyesın bir sürü ınsan var ilkinde isteğini bulamayıp, ikincisinde hayatının aşkını bulan.
Nişan atmak ayıp bırsey degıl ama ne yazıkkı bızım toplumumuz bunuda her zmaan abartıyor sende bu acıdan haklısın ama sen evleneceksın onlar değil. O adamla sen bi ömür paylasacaksın onlar senın ne yasadığını bilmeyecek bile.

Şuan bende aynı durumdayım umarım biran önce atlatırım

Bende söz attim şimdi evliyim mutluyum esim bir gun olsun sormadi lafini dahi etmedi.
Bu evreler tanima evresi söz atmak dünyanın sonu değil.

30 yaşında boşandım evliykenn bosasam kimseyi bulamam dul çocuklu olurum diyordum su an genç kızlık halimden daha çok talibim var

Bende 6 aylık bir nişanlilik yaşadım sonra yüzüğü. Attm. Sonra evlendim bir kızım var şükür mutluyum. Tabi atma sürecinde stres faln oluyor zamanla geçiyor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…