- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Ya evlendikten sonra değişseydi. Hiç üzülme bile. Kurtulacağına sevin. Boşanmak tahmin edemeyeceğin kadar zor.Baslarda iyidi simdi benim dediklerimi önemsemiyor. Düğünüm onun istediği gibi olacakmıs. Evi ben görmedim o evi tutacakmış. Benim dediğim olacak diyor hakaret ediyo. En son dayanamadım anneme söyledim babamla konusup bitireceğiz bu işi. Ama zormus gercekten ne kadar kalbimi kırmıs olsa da zor geliyo..
Yav bir sene nolcak ben 7yil gorustum ilk askimdi 7aydir evliyiz bosaniyorum hemde sadece tayin nikahi yapmama ragmen dul kalicam ayril gitsin degismicek ben sana diyimHaklısınız ama bir senedir hayatımda. Cok zor geliyo. Sözde hersey benim istediğim gibi olacaktı birden değişti böyle davranmaya basladı
Hayırlısı olsun, Can sıkıcı bir süreç. Evlendikten sonra bu davranışları görmen daha çok acıtırdı. ŞanslısınBaslarda iyidi simdi benim dediklerimi önemsemiyor. Düğünüm onun istediği gibi olacakmıs. Evi ben görmedim o evi tutacakmış. Benim dediğim olacak diyor hakaret ediyo. En son dayanamadım anneme söyledim babamla konusup bitireceğiz bu işi. Ama zormus gercekten ne kadar kalbimi kırmıs olsa da zor geliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?