Nişan atıcam

Bir sene ne ki. Evlenseydin çok daha zor olurdu. Evlenip her gün mutsuz olmaktansa şimdi üzül.

Benim eski nişanlım isteme olana kadar harika bir insandı ne zaman ailesi ortaya girdi adam 180 derece değişti. Düğün dernek işleri masraflı olmasın diye ne diyorlarsa tamam dedim. Arkadaşları , ailesi maaşımı nasıl harcamam gerekiyor o mevzuya bile girdiler düşün evlenince harçlık ver kıza sadece. Ben de sırf nişan atmamış olayım diye sustum sustum sustum ama Allah biliyor ya o süreçte yaşadıklarımı yarısını nişan atılınca yaşamadım şimdi çok şükür diyorum.

Seven insan ben ben demez.Sevmeyenle ömür geçmez ayrıl canım daha iyilerine layık olduğunu düşün

Hayırlısı olsun hakkınızda.
Bahanelere sığınmayıp bu kararı verebilmeniz güzel.

Aman canim ,düşünme bile at kurtul.cicim ayında böyle.evlenince daha beter.aileside çabası.

J
Ya evlendikten sonra değişseydi. Hiç üzülme bile. Kurtulacağına sevin. Boşanmak tahmin edemeyeceğin kadar zor.

Bastan boyleyse ayrilin ben de keske nikah yapmasaydim suan resmiyette nisanli olsamda tahin icin nikah yaptim bosanicam keske hic yapmasaydik

Haklısınız ama bir senedir hayatımda. Cok zor geliyo. Sözde hersey benim istediğim gibi olacaktı birden değişti böyle davranmaya basladı
Yav bir sene nolcak ben 7yil gorustum ilk askimdi 7aydir evliyiz bosaniyorum hemde sadece tayin nikahi yapmama ragmen dul kalicam ayril gitsin degismicek ben sana diyim

Boşanmak daha ağır canm.şimdiden böyle yapan hödükle yürümez bu iş.ayrılmak en mantıklısı

Hayırlısı olsun, Can sıkıcı bir süreç. Evlendikten sonra bu davranışları görmen daha çok acıtırdı. Şanslısın

Simdiden hakaret varsa saygi bitmis demektir. Saygi olmayinca evlilik de yurumezdi. Simdiden gercek yuzunu gosterdigi icin sanslisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…