Biz bosanirken de kayinvalide ne beni ne de ailemi aramamisti. Etrafimda gordugum baska bosanma olaylarinda da ya da burada okudugum baska ayriliklarda da oyle. Bitmis birseyde aileler verilen karara saygi duyuyorlar sanirim. Bir ihtimal de nisanlin ailesine daha soylememis olabilir.Evet nikah günü 11 haziranda suan zaten yasaklardan cıkamadıgımız ıcın elımız kolumuz baglı. Yasaklardan sonra konusulur ama o zamana kadar annesınin muhakak bır acıklama ıcın araması gerekmez mi aılesınede cok kızıyorum kabullenmıs bır acıklama ıcın aramamasına
bunu şimdi gördüm. bir de herhangi bir problemi, bir tartışma ve kavgayı ailelerin yanında yapmanız hiç hoş olmamış. böyle şeyler ilişkiyi yıpratır her zaman.Benimde 1 önce ki gün bagırıp sesimş yükseltmem annesinin yanında yanlıştı oda kabullenemedi erte gün bir dolapa patladı. Ben gelmesini beklemiyorum suan cok yeni sindirmeye calısıyorum tabi ki yanlışını affedecegim de asla demiyorum sadece zamana ihtıyacım var
Ben evlılıgı ertelemem dırek bitiririm. Sadece cok yenı bır olay dün yasandıgı ıcın sindirip bazı seylerı düşünüyorum sonuclarına kadar zaten bu platformda bu konuyu acmamın nedenıde bu düşünveleri bakıs acılarını dınleyıp sonra yıne kendım karar verecegım. Gelse bıle affetmeyi düşünmüyorum sadece belırsızlıklerı kafamdakı oturtmam lazım. Aılemıde dınleyerek cünkü bu tek bana degıl aılemede yapıldıPeki diyelim aileler konustu sizinle konustu bu çocukla evlenmeyi cidden düşünüyor musunuz çocuk dedim cidden büyümemiş ergen siz mi büyüteceksiniz yarın öbür gün ailesi ile sizin aranızda denge kurabilecek olgunlkta mı sizce. O bu kadr rahat ama siz değilsiniz onun düşünmesi gerek sizin değil bu böyledir düşünmeyen bi adamla mı evleneceksiniz . Sizi silmiş size saygısı yok ayrıca tenezzül edip konuşmamış bile buna rağmen düşünüyorsanız sizin tercihiniz hakııjızda hayırlısı. Ailelrr gençlerin fikirlerine saygı duyar karışmaz bir şey var ise söyler ama bitmiş yada bitirilmiş bi şeyde ne konuşulmasını bekliyorsunuz anlamadım. Ayrıfa o bitirmiş sizde arkanıza yaslanıp bekleyeceksiniz o size geldiğinde çatır çatır burnundan getireceksiniz. Ayrıca ben böyle bit şey yaşasam adam bana 9 haziran da gelse kbaköa derim beni sileceksin engelleyeceksin brn her şey hazır para harcandı diye kabul edecem öyle mi senin düşünmediğini ben hiç düşünmem der evliliği ertelerdim
Ailelerin yanında kavga herzaman etmıyoruz ama 1 2 denk geldı hos olmadı ben olmadıgını bıldım özürdıledım ama oda aynı hatayı yaptı babamın yanında hemde o ozurdılemedı bırsey yapmadıbunu şimdi gördüm. bir de herhangi bir problemi, bir tartışma ve kavgayı ailelerin yanında yapmanız hiç hoş olmamış. böyle şeyler ilişkiyi yıpratır her zaman.
kişilerin önemi yok ki, o ve ya sen. zaten ikiniz tartışıyorsunuz. ama en mantıklısı nişanınızın atılması olmuş bu durumda. sonrasında üzüleceğine, şimdi üzülmüş oluyorsunAilelerin yanında kavga herzaman etmıyoruz ama 1 2 denk geldı hos olmadı ben olmadıgını bıldım özürdıledım ama oda aynı hatayı yaptı babamın yanında hemde o ozurdılemedı bırsey yapmadı
Bosanmak ıcın kımse evlenmek ıstemez 1 senedır hazırlanıyorum kolay degıl su hazırlık surecı maddıyat vs sımdı tek kalemde herseyı sılmek cok yanlıs tabı ben sılmedım onun yaptıgı affedılır degılBoşanmak için evlenmiş olacaksın... Vur tekmeyi gitsin
Siz nısan mı attınız daha onve bu sürecleri bılıyorsunuzkişilerin önemi yok ki, o ve ya sen. zaten ikiniz tartışıyorsunuz. ama en mantıklısı nişanınızın atılması olmuş bu durumda. sonrasında üzüleceğine, şimdi üzülmüş oluyorsun
Bitecegi varsa agzinla kus tutsan da bitiyor. O bu bahane oluyor bitirmek isteyen icin. Gecinmeye gonlu olan da birsekilde orta yolu buluyor.Senınde sesin cok yükselıyor dedı annesı ama kendı oglunun yaptıgı terbıyesızlıgı görmezden gelıyor. Kusura bakmasında bırı bana bagırdıgında sessız kalıp alttan alamam. Haksızsam tamam gıder özurdılerım, ama haklıysam bırsey yapmam sessiz kalırım beklerım. Kadın bıraz sessız kalmalı alttan almalı boyle evlılıkler yürür düşüncesindeler benım sadrce bıraz dilimin ayarı yok tek yanlıs belkıde bu
yok hayır nişan atmadım, evliyim şu an.Siz nısan mı attınız daha onve bu sürecleri bılıyorsunuz
Haklısınız Allah herkesin gönlüne göre versin diledigince. İyi insanlarla karsılasalım insallah kımse ayrılmak ıcın evlenmez ıstemez ondan bundan sonra kı Allahın takdırı hayırlısı degılse zaten olmasınyok hayır nişan atmadım, evliyim şu an.
nişanlılık zamanında hep stresler olur, çünkü iki farklı aileden geliyorsunuz. artık sevgililik gibi iki kişi olmuyor. eşyasıydı, gelinliğiydi, damatlığıydı.. ailelerin bir şey demesiydi illa strese girilecek bir durum oluyor. ama bunu güzelce yönetmekte önemli. evlilik çocuk oyuncağı değil ki. yani insan sevmediğine bile bir açıklama yapmadan silip engellemez, konuşur görüşür baktın olmuyor ayrılalım dersin. nişanlınızın yaptığı büyük saygısızlık olmuş. e nişanlılık nedir? evlilik için bir tanıma süresi değil mi.bu durumda da karşınızdaki insanı tanımış oluyorsunuz
Ben yazdım o gördüğü an bende engelledim yazmasına engel oldum kötü birsey yazıp sinirimi bozmak ıstemedım.Siz engellendikten ve sosyal medyadan ulaştıktan sonra mesajınıza cevap verdi mi? Yoksa hâlâ sessiz mi?
Anladım. Hakkınızda hayırlısı olsun.Ben yazdım o gördüğü an bende engelledim yazmasına engel oldum kötü birsey yazıp sinirimi bozmak ıstemedım.
Demek kavga anınıda konuşmamayı seçen küsen biri bunu görmeniz yararınıza olmuş bence.Merhaba nişanlılık süreci yasananlar kavgalar derken düğünüme 1 ay kala nişanım dün nişanlım tarafından atıldı ve cok gereksiz bir esya vs konulardan ve benim ona ses yükseltmem onun bana bagırmasından nişanları atıcam dedş tamam dedım stresliyiz bir kac gün gecsin konusmayalım. Dün aksam 3 gün gecti ve aradım acmadı ardından engelleyip beni sildi, fotograflarımızı sosyal medyadan sıldı. Ben bunu görüp alttan asla almayacagım senıde affetmicem dedim bu yaptıgın cocukluktan baska bırsey degıl diye sosyal medyadan gönderdim. Madem bu cesaretlılıgı gösterdın aılemı arayıota nısan attıgını soylersın dedım ama hala ses yok. Aılesınden de ses yok bu kadar sacmalık ıcındeyım aılem bana sakşn kal agırlıgını koy dedı o yıne gelecektır gelmezse kendı bılır bır dahakı hamlesı ıcın beklıyorum ama bende sıldım onu kda görsün benımde kaybedecek bırseyım olmadıgını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?