Nişan atma kavgalar

Ailelerin yanında birbirinize bağirmaniz yanlış.
Belki basit gözükebilir ama onun haberi olmadan raf yaptırmanızı da ben doğru bulmadım.
İzin almak değil en azından fikir olarak konuşurdunuz neden konusmadiniz bu konuyu?
Ha bunlar nisan atacak kadar büyük de degil ama babanızın kızması vs onu dariltmis anlaşılan hakkınızda hayırlısı olsun.

yorumları okuyamadım öncelikle. insanlar 3 günlük sevgililerini bile bir açıklama yapmadan, sosyal medyadan silip engelleyerek terk etmiyor bu zamanda.
nişanlınızın daha evlenecek olgunluğa geldiğini ve size saygısı olduğunu düşünmüyorum.
gelir de kabul edersen senin tercihin ama bu da bir nevi evliliğin fragmanı, bilgin olsun

Biz bosanirken de kayinvalide ne beni ne de ailemi aramamisti. Etrafimda gordugum baska bosanma olaylarinda da ya da burada okudugum baska ayriliklarda da oyle. Bitmis birseyde aileler verilen karara saygi duyuyorlar sanirim. Bir ihtimal de nisanlin ailesine daha soylememis olabilir.

Son düzenleme:
Ailenizi arayıp nişanı attım demek cesaret mı oluyormuş:)) telden konuşacak hem de yani(!) Barışmak istiyorsanız bu taktiklerle olmaz yaaaa. Ama boşverin derim bitirmiş o... illa anons ve altyazı geçmesine gerek yok. Belki de mantıklı olan budur ve eski nisanliniz bunu fark etmiştir sadece duygusal hareket etmeyin.

bunu şimdi gördüm. bir de herhangi bir problemi, bir tartışma ve kavgayı ailelerin yanında yapmanız hiç hoş olmamış. böyle şeyler ilişkiyi yıpratır her zaman.

Ben evlılıgı ertelemem dırek bitiririm. Sadece cok yenı bır olay dün yasandıgı ıcın sindirip bazı seylerı düşünüyorum sonuclarına kadar zaten bu platformda bu konuyu acmamın nedenıde bu düşünveleri bakıs acılarını dınleyıp sonra yıne kendım karar verecegım. Gelse bıle affetmeyi düşünmüyorum sadece belırsızlıklerı kafamdakı oturtmam lazım. Aılemıde dınleyerek cünkü bu tek bana degıl aılemede yapıldı

bunu şimdi gördüm. bir de herhangi bir problemi, bir tartışma ve kavgayı ailelerin yanında yapmanız hiç hoş olmamış. böyle şeyler ilişkiyi yıpratır her zaman.
Ailelerin yanında kavga herzaman etmıyoruz ama 1 2 denk geldı hos olmadı ben olmadıgını bıldım özürdıledım ama oda aynı hatayı yaptı babamın yanında hemde o ozurdılemedı bırsey yapmadı

Ailelerin yanında kavga herzaman etmıyoruz ama 1 2 denk geldı hos olmadı ben olmadıgını bıldım özürdıledım ama oda aynı hatayı yaptı babamın yanında hemde o ozurdılemedı bırsey yapmadı
kişilerin önemi yok ki, o ve ya sen. zaten ikiniz tartışıyorsunuz. ama en mantıklısı nişanınızın atılması olmuş bu durumda. sonrasında üzüleceğine, şimdi üzülmüş oluyorsun

Boşanmak için evlenmiş olacaksın... Vur tekmeyi gitsin
Bosanmak ıcın kımse evlenmek ıstemez 1 senedır hazırlanıyorum kolay degıl su hazırlık surecı maddıyat vs sımdı tek kalemde herseyı sılmek cok yanlıs tabı ben sılmedım onun yaptıgı affedılır degıl

kişilerin önemi yok ki, o ve ya sen. zaten ikiniz tartışıyorsunuz. ama en mantıklısı nişanınızın atılması olmuş bu durumda. sonrasında üzüleceğine, şimdi üzülmüş oluyorsun
Siz nısan mı attınız daha onve bu sürecleri bılıyorsunuz

Bitecegi varsa agzinla kus tutsan da bitiyor. O bu bahane oluyor bitirmek isteyen icin. Gecinmeye gonlu olan da birsekilde orta yolu buluyor.

Siz nısan mı attınız daha onve bu sürecleri bılıyorsunuz
yok hayır nişan atmadım, evliyim şu an.
nişanlılık zamanında hep stresler olur, çünkü iki farklı aileden geliyorsunuz. artık sevgililik gibi iki kişi olmuyor. eşyasıydı, gelinliğiydi, damatlığıydı.. ailelerin bir şey demesiydi illa strese girilecek bir durum oluyor. ama bunu güzelce yönetmekte önemli. evlilik çocuk oyuncağı değil ki. yani insan sevmediğine bile bir açıklama yapmadan silip engellemez, konuşur görüşür baktın olmuyor ayrılalım dersin. nişanlınızın yaptığı büyük saygısızlık olmuş. e nişanlılık nedir? evlilik için bir tanıma süresi değil mi.bu durumda da karşınızdaki insanı tanımış oluyorsunuz

Siz engellendikten ve sosyal medyadan ulaştıktan sonra mesajınıza cevap verdi mi? Yoksa hâlâ sessiz mi?

Haklısınız Allah herkesin gönlüne göre versin diledigince. İyi insanlarla karsılasalım insallah kımse ayrılmak ıcın evlenmez ıstemez ondan bundan sonra kı Allahın takdırı hayırlısı degılse zaten olmasın

Demek kavga anınıda konuşmamayı seçen küsen biri bunu görmeniz yararınıza olmuş bence.

Eğer bir ilişkide başkalarının yanında kavga edecek raddeye gelindiyse bir şeyler zaten tükenmiştir. Başta saygı.
Ayrıca burada pozitif ayrımcılığa uğradığınızı düşünüyorum. Eğer ki erkek tarafı ev için size sormadan bir şey yapsaydı, seni saymıyor derlerdi eminim. ''Parasını verdiğim' raf için ondan izin mi alacağım' ne kadar çirkin bir bakış açısı. Para verince mi fikir alınıyor? Karşınızdakini insan yerine koymamışsınız. Haklı bir tarafınız yok. Siz ona önceki gün bağırmışsınız, o size ertesi günü. Eminim ki raftan önce de benzer tavırlarınız olmuştur. İlişkinizde saygı eksik, insan yerine koyma eksik. O da ergen gibi engelleyerek nişan atmış. İletişim eksik. Böyle olmaz zaten.
Evlilik yaşla değil olgunlukla alakalı bir durum. 30lu yaşlardasınız ama ikiniz de evlenecek olgunlukta değilsiniz görünen o ki.
Tencere dibin kara seninki benden kara bir durum var ortada. Ayrılmanız isabet olmuş.

Böyle Nişan zamanı kaybolan biri vardı.Ses seda kesiliyordu ki daha önce de olmuştu o kadar uyardık ,arkadaş evlendi daha ilk ayında metres tutmuş haspam.Sorsan namazında niyazinda.Sonra suça karıştı hapiste üstüne de ikizleri oldu babasız büyüyorlar.Bu gerçek yaşandı balık baştan kokar kim olursa olsun babanın yanında bağırmak olmaz, sanki kısasa kısas yapmış ki bu insan kinci olduğunu gösteriyor.Benim evim kelimesi çok yanlış ya da kafasında bitirmiş öyle de konuşuyor olabilir.Sizin de hatanız annesinin yanında sesini yükseltmeniz olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…