Nişan atma sonrası çöküş

Bizde erzurumlu damat mevcut, aman diyim uzak durun. Biz yandık sizler yanmayın
Benim eşimde doğma büyüme İzmir Aslen anne baba Afyonlu ve Denizlili Denizli'ye defalarca kez gittim.İnsanlar kendi halinde dogal insanlar.Ama eşimin ailesi değişik geldi.Kotu diyemiyorum çünkü ailesinin çoğu ya umursamaz ya iyi yada kötü her çeşit var ailede eşimin.

Seven insan böyle yapmaz. Boşuna dramaya bağlamasın. Koşsun da annesinin uygun gördüyü ile evlensin. Ben eşimi söyleyince herkes karşı çıktı. Uzak olduğu için. Aylarca dediğimden dönmedim, seviyorum vazgeçmem dedim. Sizin nişanlınız da seviyorsa vazgeçmezdi. İyi ki bitmiş yoksa boşanırdınız.

Seven insan böyle yapmaz. Boşuna dramaya bağlamasın. Koşsun da annesinin uygun gördüyü ile evlensin. Ben eşimi söyleyince herkes karşı çıktı. Uzak olduğu için. Aylarca dediğimden dönmedim, seviyorum vazgeçmem dedim. Sizin nişanlınız da seviyorsa vazgeçmezdi. İyi ki bitmiş yoksa boşanırdınız.
O da çok çabalamış ama ben hep şikayet etmişim bu yüzden mutsuzmuşuz.O kadar tolere ettim ki hiçbiriey istemedim sadece düğün ortamı olsun istedim ailesi arasın sorsun en azından hazırlıklar nasıl desin ama nafile en kötü ben oldum

Kendine üzülme, onunla evlenip hayatini annesinin üzerine kurmak zorunda olacak, sonra da bosanmak zorunda kalacak yeni kiza üzül.
Kendin icin sadaka ver vallahi.
İşin tuhafı ailesinde o kadar çok boşanan vardı ki şaşırdığımda bana ben boşanmak için evlenen biri olmak istemiyorum derdi hep.Kınamak istemem ama o kadar kolay bitirdiler ki her şeyi

İşin tuhafı ailesinde o kadar çok boşanan vardı ki şaşırdığımda bana ben boşanmak için evlenen biri olmak istemiyorum derdi hep.Kınamak istemem ama o kadar kolay bitirdiler ki her şeyi
Kimse boşanmak icin evlenmez, gereksiz bi laf etmiş zaten.
Sen onune bak, hayatini yasa, karanliga gomulme.
hayat cooook kisa.
Gercek ask doğru insan seni bulur, ya da sen onu.. Zamani geldiğinde...

Niye yalvardınız? Aha kapı daha da sapı. Gençsiniz daha. Ne olursa olsun kimseye yalvarmayın.
İlk andaki o hisse çok inanmıştım o da öyle hissetmiş çünkü.Bilmiyorum çook yanlış yaptığımı sonradan farkettim 😞

Valla inan ki evlenip boşanmak daha zor.
Hele ki aile problem, erkek şahıs dengeyi baştan kuramıyorsa o evlilikten hayır gelmiyor. Nişan atıp barışıp boşanmış biri olarak yazıyorum. Nişan atma acısı neymiş güler geçerim.
Bu ülkede aileler de evleniyor ve nişan birbirini tanımak için var.

Back
X