Nişan atma sonrasında gelen pişmanlık

haklısınız sadece dua ediyorum unutmak ve toparlanmak için

Şu evlenince düzelir mantığı ne anlamadım gitti. Yok öyle birşey. Düzelmeyi bırak daha da kötü olur. Evlenince düzelir, çocuk olunca düzelir vs bunlar hep yalan. Kurtulmuşsun işte. Çevrendekilere bakma sen, onlar hep konuşur, boş konuşur.

Çok cesur davranıp yüzük atamaz çoğu kızlar sana hayran kaldım ailen seni çok güzel yetiştirmiş herşeyin farkında olup gerekeni yapmışsın bence pişma olma, evlendikten sonra epey huzursuzluk çıkarırdı onun ailesi yakamızdan düşmezdi, mutsuz olmak için evlenmem aptalca olurdu, çoğunlunluk ailesi ile hanımı arasındaki ilişkiyi yönetme kabiliyetinde olmadığından çoğu evli kadın mutsuz ve evlendiğinde pişman, bence doğru olanı yapmışsın artık, önüne bak ve tekrar karşına aynı tip erkeklerin çıkmasını engel ol, o senin kısmetin değilmiş allahın sevdiği kulluymuşsun

Bence erkeğin sözüne güvenme hareketlerini izlersen
Zaten kendini ele verir, erkeğin doğasında var kadını kandırmak, evlenmeden gözü dört aç ki sonradan kaderim bu demiyesin, birde bir liste yap olmazsa olmazların, kendini de analiz et bu arada, kendin mesela nelerden hoşlanırsın,
Gezgin mi ev kuşu mu, sen kendini tanırsan karşındaki kişi sana uygun olup olmadığını da çözmüş olursun, çoğunluk olarak kadınlarımız hep erkeğe odaklı aslında kendilerini tanımadan evlilik yapmak, uçurumdan atlamaya benzer ondandır çoğu evlilik Hüsranla bitişi

Bu aielerinde yaşanılan ikinci nişan atma.daha önce abiside nişanlanmış o yüzük birsekilde atılmış ben sebebını sordugumda karşı tarafı dünya malıyla suçladılar.ex kaynanam bize geldiğinde suan ki gelinini annesini kötüleyip dururdu bundan cok rahatsız oldum bi ara nişanlıma sordum ailenın özellıke annenın bu sekıl konuşması kafamda kaygılar oluşturuyo dıye bana verdiği cevap neymiş annesi bizi kendıne yakın gördüğünden böyle konuşuyormuş kı sonradan ögrendıgımdede annesı başkalarının yanındada gelinini kötülermiş.abısının suankı hanımındada düğüne 1 hafta kala bit televizyon yüzünden nişan atılıyormuş.suan hala duyuyorumkı benım lüksü sevdıgımı söyleyip duruyomuş ex nişanlım.bu arada eniştemle aynı işyerinde çalışıyolar

Size olan duskunlugunu kullanmaya kalkmissiniz bana düskun sacimin teline kiyamaz ayaklarina guvenip ailesine karsi doldurmaya kalkmissiniz Belli Helal süt emmis ki anasini babasini atmamis istedigi gibi bir kizida nah bulur bu devirde

Babasının iptal edeceği eşya yüzünden nişanı atmışsın. Seviyorsan nişanlınla bir sorun yoksa bu sıkıntılı süreci sükut ederek ve politik davranarak geçirebilirdin evlendikten sonra da ailesi ile arana mesafe koyup fazla muatap olmayabilirdin ama yapmamışsın demekki sende nişanlını okadar sevmiyor kaybetme korkusu yaşamıyormuşsun ki bugün bu durumdasın. Ozaman sorun ne? Ayrıca nişan atmak bir eksiklik kusur değil seni gerçekten isteyen biri bunu sorun etmez. Ves veselere kapılma. Kendini bukadar ezikleme.

Size olan duskunlugunu kullanmaya kalkmissiniz bana düskun sacimin teline kiyamaz ayaklarina guvenip ailesine karsi doldurmaya kalkmissiniz Belli Helal süt emmis ki anasini babasini atmamis istedigi gibi bir kizida nah bulur bu devirde
Ben kendısını doldurusa kalkısmadım öyle bir amacımda olmadı ilişkide dengeyi kur cümlesinden siz ana babayı atmak anlamınımı cıkardınız.kımse anne babasını atmaz atamaz

Sadece bu sorun degıldı dedıgım gibi ilişkimizde biz diye birsey yoktu ben esya bakmaya aılesıyle gıdıyorum ev bakmaya aynı sekılde doğal olarak problem yasayabılıyordum esya iptalıne gıdıp ve bunu inkar etmelerı bardagı tasıran son damla oldu.

Akilli Kadin kendini bu isten oyle bir siyirdiki ne kendini kotuler nede nisanlisiyla ayrilirdi evlenme arefesindeki her nisanli bu kavgayi yapiyor bende yaptim ha nabtim herseyi onlar odedi en begendigim 3 gelinligi secip Kaynana ya söz hakki verdim ucude benim için superdi sanki o secmis gibi gonlu oldu bu ve bunun gibi nisandan dugune kadar herseyi ayarladim ve kayinbabamin en sevdigi gelin benim teyzemle eltiyim hic sevmezler heer firsatta isi kavgaya goturup kendini kotu eder 2 3 sene herkese trip yapar ha kimse de takmaz o ayri turkiye Gittim de biletim kayinbabadan kaynanada bir poset cikolataydi kahveydi hediyeydi doldurur gotur diye Akilli ve kurnaz olacaksın has kocami severek evlendim kendi Aramizda ollan kiskanclik kavgasinda yuzugu atmaya getirdim delirdi seven Adam birakmazdi Belli ki konu sahibininki tek tarafliymis

Cok dogru bir karar vermissin. Sizin oturacaginiz evden, kullanacaginiz esyadan ailesine ne??

Esimin ailesi ne alip, ne almayacagima karismis olsaydi ve esim bu dengeyi saglayamasaydi bir dakika dusunmeden terk ederdim.

Iki yetiskin insanin hayatina bu denli mudahele etme arzusu nedir anlayamiyorum. Buna izin veren pasif insanlari da anlayamiyorum.

Yasadiklarin sadece fragmandi. Bunun bir de evlilikten sonrasi var di ki evlerden irak.. Kacip kendini kurtarmissin. Ben cok sevsem de bir erkek icin kendime bu hayati reva gormezdim. Iliskide emek ve caba farkli seyler icin harcanmali.. Ailesinin elinde kuklaya donusmus bir adam icin degil politik davranmaya calismak, parmagimi bile kipirdatmam.

Sen de karakterli davranip kendini yonettirmemisin, ezdirmemissin. Asla sucluluk duygusu icerisine girme. Ex kayinvalidenin ne oldugu diger gelinini kotulemesinden belli. Verilmis sadakan varmis.

Ozur dilerim yarana tuz basmak istemezdim ama hayattada aci gercekler var o sevmemis iyiki nisanliyken fark etmisiin boyle dusun o aradigi ozellikteki Kizi bulamicak yok oyle bir kiz çünkü sen hayatina yeni bir yol ciz çok gencsin onune daha iyileri cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…