- 1 Mayıs 2019
- 106
- 52
- 98
- Konu Sahibi Sevgi emekti
-
haklısınız sadece dua ediyorum unutmak ve toparlanmak içinBende 29 yasındayım.Benı çok sevdıgını sandıgım ınsanın aılesıne kefıl olmadım dıye boşandım.4 ay evlı kaldım.Nişanı kımse sallamaz bende bosandım dıye hayatımı zehır edeyım o zaman?Hıc bir acı cabuk bıtmez herkesın derdı kendıne zor.Ama bole uzulursen kazsnan o olur.Hayatına bak senı seven hep yanındadır unutma
Şu evlenince düzelir mantığı ne anlamadım gitti. Yok öyle birşey. Düzelmeyi bırak daha da kötü olur. Evlenince düzelir, çocuk olunca düzelir vs bunlar hep yalan. Kurtulmuşsun işte. Çevrendekilere bakma sen, onlar hep konuşur, boş konuşur.Mutlu olamıcagımı düşündüğüm için attım zaten.ama işte cevremdekiler kafamu karıstırdı herkeste olur böle sıkıntılar evlenınce düzelir mantıgındaydılar nasıl olsa ev bark ayrı diye
Çok cesur davranıp yüzük atamaz çoğu kızlar sana hayran kaldım ailen seni çok güzel yetiştirmiş herşeyin farkında olup gerekeni yapmışsın bence pişma olma, evlendikten sonra epey huzursuzluk çıkarırdı onun ailesi yakamızdan düşmezdi, mutsuz olmak için evlenmem aptalca olurdu, çoğunlunluk ailesi ile hanımı arasındaki ilişkiyi yönetme kabiliyetinde olmadığından çoğu evli kadın mutsuz ve evlendiğinde pişman, bence doğru olanı yapmışsın artık, önüne bak ve tekrar karşına aynı tip erkeklerin çıkmasını engel ol, o senin kısmetin değilmiş allahın sevdiği kulluymuşsun
[/QUOT teşekkür ederim.haklısınız.ben nişanlımın bu karakterını nişandan cok sonra ögrendim hayatıma girecek erkeğe sorcagım ilk sey ana kuzusu olup olmadığı
HaklısınızŞu evlenince düzelir mantığı ne anlamadım gitti. Yok öyle birşey. Düzelmeyi bırak daha da kötü olur. Evlenince düzelir, çocuk olunca düzelir vs bunlar hep yalan. Kurtulmuşsun işte. Çevrendekilere bakma sen, onlar hep konuşur, boş konuşur.
Size olan duskunlugunu kullanmaya kalkmissiniz bana düskun sacimin teline kiyamaz ayaklarina guvenip ailesine karsi doldurmaya kalkmissiniz Belli Helal süt emmis ki anasini babasini atmamis istedigi gibi bir kizida nah bulur bu devirdeArkadaşlar foruma yeeni üye oldum.5 ay önce nişan attım hala unutamıyorum acısı ilk günkü gibi.nişan atma sebebime gelince ailesi herseye karısıyordu kullanacagımız eşyadan tutun oturacagımız eve kadar nişanlımla hep bu yüzden tartısıp problem yaşıyorduk aılesıyle aramda denge kurmasını ısteyıp muhattap olmak ıstemedıgımı söledigimde bana verdiği cevap ailesını ona düşman etmeye çalısıyormusum aılesın atıp benı tutmayacagını söledi en sonda daha yüzük parmagımdayken babasının esyayı iptal etmeye gıttıgını ögrenınce daha fazla dayanamayıp yuzuk attım.nişanlım hiçbisekılde mucadele etmedı aradan 12 saat gecmeden gelip bohcayı aldılar.ben bu yasananları hazmedemıyorum oysakı benı cok sevdıgını bensız yapamıcagını söyleyip sacımın telıne kıyamazdı nasıl bu duruma geldik biletmiyorum.ben pişman olup kapıma gelmesını beklerken o ise hayatına bakıyor şımdıden bıkac kızla görusup karar veremıyormus.bunu duydugumdan berı cok kötüyüm.güvenım bitti sankı bırdaha sevemezmişim gıbı hıssedıyorum bu arada yaşım 31.sanki evlenemıcekmişim gibi yada karsıma cıkacak ınsanların daha önce nişan attıgım için problem haline getırecegını düşünüyorum.ama Allahtan tek ıstedıgım ahımın kalmaması çünkü ben ona hep dürüst davrandım nişanlanmadan önce herseyı konustuk artı eksi yönlerımı saklamadım söledim o ise bana yerıne getıremıcegı sözler verip kandırdı.bu durumu nasıl atlatabilirim
Ben kendısını doldurusa kalkısmadım öyle bir amacımda olmadı ilişkide dengeyi kur cümlesinden siz ana babayı atmak anlamınımı cıkardınız.kımse anne babasını atmaz atamazSize olan duskunlugunu kullanmaya kalkmissiniz bana düskun sacimin teline kiyamaz ayaklarina guvenip ailesine karsi doldurmaya kalkmissiniz Belli Helal süt emmis ki anasini babasini atmamis istedigi gibi bir kizida nah bulur bu devirde
Siz caba gosterdinizmi peki seve seve tekmeyi vurup pismanim diyorsunuzBen kendısını doldurusa kalkısmadım öyle bir amacımda olmadı ilişkide dengeyi kur cümlesinden siz ana babayı atmak anlamınımı cıkardınız.kımse anne babasını atmaz atamaz
Sadece bu sorun degıldı dedıgım gibi ilişkimizde biz diye birsey yoktu ben esya bakmaya aılesıyle gıdıyorum ev bakmaya aynı sekılde doğal olarak problem yasayabılıyordum esya iptalıne gıdıp ve bunu inkar etmelerı bardagı tasıran son damla oldu.Babasının iptal edeceği eşya yüzünden nişanı atmışsın. Seviyorsan nişanlınla bir sorun yoksa bu sıkıntılı süreci sükut ederek ve politik davranarak geçirebilirdin evlendikten sonra da ailesi ile arana mesafe koyup fazla muatap olmayabilirdin ama yapmamışsın demekki sende nişanlını okadar sevmiyor kaybetme korkusu yaşamıyormuşsun ki bugün bu durumdasın. Ozaman sorun ne? Ayrıca nişan atmak bir eksiklik kusur değil seni gerçekten isteyen biri bunu sorun etmez. Ves veselere kapılma. Kendini bukadar ezikleme.
cabaladım tabıkıSiz caba gosterdinizmi peki seve seve tekmeyi vurup pismanim diyorsunuz
Akilli Kadin kendini bu isten oyle bir siyirdiki ne kendini kotuler nede nisanlisiyla ayrilirdi evlenme arefesindeki her nisanli bu kavgayi yapiyor bende yaptim ha nabtim herseyi onlar odedi en begendigim 3 gelinligi secip Kaynana ya söz hakki verdim ucude benim için superdi sanki o secmis gibi gonlu oldu bu ve bunun gibi nisandan dugune kadar herseyi ayarladim ve kayinbabamin en sevdigi gelin benim teyzemle eltiyim hic sevmezler heer firsatta isi kavgaya goturup kendini kotu eder 2 3 sene herkese trip yapar ha kimse de takmaz o ayri turkiye Gittim de biletim kayinbabadan kaynanada bir poset cikolataydi kahveydi hediyeydi doldurur gotur diye Akilli ve kurnaz olacaksın has kocami severek evlendim kendi Aramizda ollan kiskanclik kavgasinda yuzugu atmaya getirdim delirdi seven Adam birakmazdi Belli ki konu sahibininki tek tarafliymisoha ya resmen üzülüyorsunuz siz burada kaç kv ve eşim aileci huzurumuz yok konusu okudunuz acaba? Bırak bulsun sümüklü, bu tarz insanlar ancak yönetebileceği insan ister, patates insan arar, bulur, bulamazsa da evinde huzur bırakmaz.
Bu isin donusu yok karari siz vermissiniz tekrar bu isik yakarsaniz hem herseyi kabullenmis hemde kuyrugu kistirmis olursunuz bence boswerin sevmiyormus bellikicabaladım tabıkı
HaklısınızBu isin donusu yok karari siz vermissiniz tekrar bu isik yakarsaniz hem herseyi kabullenmis hemde kuyrugu kistirmis olursunuz bence boswerin sevmiyormus belliki
Ozur dilerim yarana tuz basmak istemezdim ama hayattada aci gercekler var o sevmemis iyiki nisanliyken fark etmisiin boyle dusun o aradigi ozellikteki Kizi bulamicak yok oyle bir kiz çünkü sen hayatina yeni bir yol ciz çok gencsin onune daha iyileri cikarHaklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?