- 1 Mayıs 2019
- 106
- 52
- 98
- Konu Sahibi Sevgi emekti
-
Haklısınız. dugune bır ay kalmıs daha yenı esya sıparısı verdık ortada ev yok kayımbabama keske enazından bıkac ay önce evı tutsaydık suan sıkıntı yasamazdık deyınce verdiği cevap bız bir iki kira vermek istemedik.bıde bende diş eti cekılmesı vardı doktora gıttım tedavı olman sart yoksa cene kemıgıne gıder dedı.neyse ben nişanlımla konustum o dönem dişlerımde cok hasasıyet vardı yaptırcam dedım aksamında anası babası arıyor yaptırma dıye neymiş agrım olacakmıs yakında dugunumuz varmıs neyse ben dınlemedım sonucta bu keyif yapılan bırsey degıl sabah 4 dısımden operasyon gecırdım kayımbabam arıyo benı uyudugumdan acamadım sonra bı baktım kaynana aramıs neyse dönüş yaptım kaynanama bana diyokı kayınbaban ev bulmus evden cıkarkende ben evı tutacam dıye cıkmıs.neyse ben aradım kayınbabamı işte bır ev buldum gel bak dıyor bana bende sabah bı operasyon gecırdıgımı gelebılecek durumda olmadıgımı söyleyince bana verdiği cevap ben senın için her dakika ev dolaşamaz dedi buna cevaben dolasmayın sızden böyle bır ıstekte bulunmadım dedım.nişanlımla nadıren cıkıp beraber bıseylere bakıyodum kendısı cok yoğun calıstıgını ızın alamadığını söleyıp gelemıyoduCok dogru bir karar vermissin. Sizin oturacaginiz evden, kullanacaginiz esyadan ailesine ne??
Esimin ailesi ne alip, ne almayacagima karismis olsaydi ve esim bu dengeyi saglayamasaydi bir dakika dusunmeden terk ederdim.
Iki yetiskin insanin hayatina bu denli mudahele etme arzusu nedir anlayamiyorum. Buna izin veren pasif insanlari da anlayamiyorum.
Yasadiklarin sadece fragmandi. Bunun bir de evlilikten sonrasi var di ki evlerden irak.. Kacip kendini kurtarmissin. Ben cok sevsem de bir erkek icin kendime bu hayati reva gormezdim. Iliskide emek ve caba farkli seyler icin harcanmali.. Ailesinin elinde kuklaya donusmus bir adam icin degil politik davranmaya calismak, parmagimi bile kipirdatmam.
Sen de karakterli davranip kendini yonettirmemisin, ezdirmemissin. Asla sucluluk duygusu icerisine girme. Ex kayinvalidenin ne oldugu diger gelinini kotulemesinden belli. Verilmis sadakan varmis.
Teşekkür ederimOzur dilerim yarana tuz basmak istemezdim ama hayattada aci gercekler var o sevmemis iyiki nisanliyken fark etmisiin boyle dusun o aradigi ozellikteki Kizi bulamicak yok oyle bir kiz çünkü sen hayatina yeni bir yol ciz çok gencsin onune daha iyileri cikar
Akilli Kadin kendini bu isten oyle bir siyirdiki ne kendini kotuler nede nisanlisiyla ayrilirdi evlenme arefesindeki her nisanli bu kavgayi yapiyor bende yaptim ha nabtim herseyi onlar odedi en begendigim 3 gelinligi secip Kaynana ya söz hakki verdim ucude benim için superdi sanki o secmis gibi gonlu oldu bu ve bunun gibi nisandan dugune kadar herseyi ayarladim ve kayinbabamin en sevdigi gelin benim teyzemle eltiyim hic sevmezler heer firsatta isi kavgaya goturup kendini kotu eder 2 3 sene herkese trip yapar ha kimse de takmaz o ayri turkiye Gittim de biletim kayinbabadan kaynanada bir poset cikolataydi kahveydi hediyeydi doldurur gotur diye Akilli ve kurnaz olacaksın has kocami severek evlendim kendi Aramizda ollan kiskanclik kavgasinda yuzugu atmaya getirdim delirdi seven Adam birakmazdi Belli ki konu sahibininki tek tarafliymis
Ne gelinlik seçtirmesi hangi devirdeyiz, benim ki asla karışamaz karıştırtmadım yüz vermedim kimse kimseyi sevmek zorunda değil, benim onların sevgisine ihtiyacım yok, benimde eşim hep yanımdaydıAkilli Kadin kendini bu isten oyle bir siyirdiki ne kendini kotuler nede nisanlisiyla ayrilirdi evlenme arefesindeki her nisanli bu kavgayi yapiyor bende yaptim ha nabtim herseyi onlar odedi en begendigim 3 gelinligi secip Kaynana ya söz hakki verdim ucude benim için superdi sanki o secmis gibi gonlu oldu bu ve bunun gibi nisandan dugune kadar herseyi ayarladim ve kayinbabamin en sevdigi gelin benim teyzemle eltiyim hic sevmezler heer firsatta isi kavgaya goturup kendini kotu eder 2 3 sene herkese trip yapar ha kimse de takmaz o ayri turkiye Gittim de biletim kayinbabadan kaynanada bir poset cikolataydi kahveydi hediyeydi doldurur gotur diye Akilli ve kurnaz olacaksın has kocami severek evlendim kendi Aramizda ollan kiskanclik kavgasinda yuzugu atmaya getirdim delirdi seven Adam birakmazdi Belli ki konu sahibininki tek tarafliymis
Bazı insanlar hayatında sadece yönetebileceği patates insan ister, tebrikler diyelim ne diyelimEşya yüzünden kapris yaparsan olacağı bu. Bizim Türk kızları neden istediği eşyaların tümü alınmadan kendini kıymetli hissedemiyor? Çünkü kendine değer vermiyor. Eşya ile ancak kıymetli olabiliyor.
Hayatta eşya yüzünden sevgilimi üzmedim, üzmem de. Onu böyle saçma sapan şeyler yüzünden kaybedemem.
Kaybetsem, aynen böyle senin gibi ağlardım. Başkasıyla görmeye dayanamaz, böyle acı çekerdim.
İyi ki Allah beni, önceliğin maddiyat mı sevgi mi olduğuna karar verebilecek kişilikte yaratmış
Ay yuh güzelim şok olarak okuyorum, dişinize kadar karışan cahil insanlar, kayınpeder ev bakmaya çıkıyor, pardon Kocan olacak adam nerde? Sen ne cisin? Sen oturacaksın o evde? Yarın öbürgün bebeğinize kıyafet beşik bakıp alıp geleceklerdi kocanız gene susacaktı farkında mısınız?Haklısınız. dugune bır ay kalmıs daha yenı esya sıparısı verdık ortada ev yok kayımbabama keske enazından bıkac ay önce evı tutsaydık suan sıkıntı yasamazdık deyınce verdiği cevap bız bir iki kira vermek istemedik.bıde bende diş eti cekılmesı vardı doktora gıttım tedavı olman sart yoksa cene kemıgıne gıder dedı.neyse ben nişanlımla konustum o dönem dişlerımde cok hasasıyet vardı yaptırcam dedım aksamında anası babası arıyor yaptırma dıye neymiş agrım olacakmıs yakında dugunumuz varmıs neyse ben dınlemedım sonucta bu keyif yapılan bırsey degıl sabah 4 dısımden operasyon gecırdım kayımbabam arıyo benı uyudugumdan acamadım sonra bı baktım kaynana aramıs neyse dönüş yaptım kaynanama bana diyokı kayınbaban ev bulmus evden cıkarkende ben evı tutacam dıye cıkmıs.neyse ben aradım kayınbabamı işte bır ev buldum gel bak dıyor bana bende sabah bı operasyon gecırdıgımı gelebılecek durumda olmadıgımı söyleyince bana verdiği cevap ben senın için her dakika ev dolaşamaz dedi buna cevaben dolasmayın sızden böyle bır ıstekte bulunmadım dedım.nişanlımla nadıren cıkıp beraber bıseylere bakıyodum kendısı cok yoğun calıstıgını ızın alamadığını söleyıp gelemıyodu
Sorun eşya mı? Yoksa eşi ve ailesiyle denge kuramayan erkekler mi? Nasıl başlarsa öyle gider, herhalde sizin eşiniz anne babasıyla çıkıp ev bakıp eşya aldı siz de oturup beklediniz, herkes seni kırar hiç çekinmez bu konuda sen ağzını açamazsın neden çok değer verirsin kendine ondan, aman kocanı kaybetme, dikkat ette başkası için kendinden olma!Eşya yüzünden kapris yaparsan olacağı bu. Bizim Türk kızları neden istediği eşyaların tümü alınmadan kendini kıymetli hissedemiyor? Çünkü kendine değer vermiyor. Eşya ile ancak kıymetli olabiliyor.
Hayatta eşya yüzünden sevgilimi üzmedim, üzmem de. Onu böyle saçma sapan şeyler yüzünden kaybedemem.
Kaybetsem, aynen böyle senin gibi ağlardım. Başkasıyla görmeye dayanamaz, böyle acı çekerdim.
İyi ki Allah beni, önceliğin maddiyat mı sevgi mi olduğuna karar verebilecek kişilikte yaratmış
Sen çok toysun kızım, hele bir gir el içine anlarsın! Dua ette sevgilinin ailesi vicdanlı olsunEşya yüzünden kapris yaparsan olacağı bu. Bizim Türk kızları neden istediği eşyaların tümü alınmadan kendini kıymetli hissedemiyor? Çünkü kendine değer vermiyor. Eşya ile ancak kıymetli olabiliyor.
Evliyim :)Sen çok toysun kızım, hele bir gir el içine anlarsın! Dua ette sevgilinin ailesi vicdanlı olsun
Haa yok, ne istediysem oldu da. Bir iki koltuk yüzünden de sevgilimle aramı bozamam.Sorun eşya mı? Yoksa eşi ve ailesiyle denge kuramayan erkekler mi? Nasıl başlarsa öyle gider, herhalde sizin eşiniz anne babasıyla çıkıp ev bakıp eşya aldı siz de oturup beklediniz, herkes seni kırar hiç çekinmez bu konuda sen ağzını açamazsın neden çok değer verirsin kendine ondan, aman kocanı kaybetme, dikkat ette başkası için kendinden olma!
Ay yuh güzelim şok olarak okuyorum, dişinize kadar karışan cahil insanlar, kayınpeder ev bakmaya çıkıyor, pardon Kocan olacak adam nerde? Sen ne cisin? Sen oturacaksın o evde? Yarın öbürgün bebeğinize kıyafet beşik bakıp alıp geleceklerdi kocanız gene susacaktı farkında mısınız?
[/Q
Boş boş yorum yapmışsınız, yok sevgilimi eşya için üzmem, madem evlisiniz neden böyle akıl veriyorsunuz, sanki kızcağız 80 binlik eşya almaya kalktım alamadı bitti yazmış! Ayıp ayıp, ezdirmeyin kendinizi bu kadar, elalem üzsün siz susunEvliyim :)
Yaa işte kimse üzmedi beni ablacım. Çalışan biriyim. Bazı şeylerim karşı tarafa lüks gelse de, eşim ses etmelerine izin vermedi.ben de mesela baktım, bu kadar koruyor beni, ben de ona hiç kapris yapmadım. Hatta bir kere sıkıştık, olmasa da olur dedimBoş boş yorum yapmışsınız, yok sevgilimi eşya için üzmem, madem evlisiniz neden böyle akıl veriyorsunuz, sanki kızcağız 80 binlik eşya almaya kalktım alamadı bitti yazmış! Ayıp ayıp, ezdirmeyin kendinizi bu kadar, elalem üzsün siz susun
Ne güzel, eşiniz sizi korumuş, karıştırmamış tabi kapris yapmayacaksınız, bu kişinin nişanlısı hem ezdirmiş hem ailesi her alana karışmış, yani sizinle onun durumu farklı, siz tabiki üzmeyinYaa işte kimse üzmedi beni ablacım. Çalışan biriyim. Bazı şeylerim karşı tarafa lüks gelse de, eşim ses etmelerine izin vermedi.ben de mesela baktım, bu kadar koruyor beni, ben de ona hiç kapris yapmadım. Hatta bir kere sıkıştık, olmasa da olur dedim
Şanslıymış sınız İnanın ben lükse kactıgımı düşünmüyorum yerı geldimi acımasızca da kendımı eleştırırım ama nedense onlara lüks geldi.Yaa işte kimse üzmedi beni ablacım. Çalışan biriyim. Bazı şeylerim karşı tarafa lüks gelse de, eşim ses etmelerine izin vermedi.ben de mesela baktım, bu kadar koruyor beni, ben de ona hiç kapris yapmadım. Hatta bir kere sıkıştık, olmasa da olur dedim
Elimden geldiğince çabalıyorum hayırlısı böyleymiş demekZaten en cok o donemde belli ediyorlar kendilerini. Attiysan hayirlisi olmus iyiki devam etmemissin. Herkes herkesi unutuyor merak etme. Onunla artik olmayacagini dusunup umudu kesersen senin icn daha kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?