Nişan atma sonrasında gelen pişmanlık

Haklısınız. dugune bır ay kalmıs daha yenı esya sıparısı verdık ortada ev yok kayımbabama keske enazından bıkac ay önce evı tutsaydık suan sıkıntı yasamazdık deyınce verdiği cevap bız bir iki kira vermek istemedik.bıde bende diş eti cekılmesı vardı doktora gıttım tedavı olman sart yoksa cene kemıgıne gıder dedı.neyse ben nişanlımla konustum o dönem dişlerımde cok hasasıyet vardı yaptırcam dedım aksamında anası babası arıyor yaptırma dıye neymiş agrım olacakmıs yakında dugunumuz varmıs neyse ben dınlemedım sonucta bu keyif yapılan bırsey degıl sabah 4 dısımden operasyon gecırdım kayımbabam arıyo benı uyudugumdan acamadım sonra bı baktım kaynana aramıs neyse dönüş yaptım kaynanama bana diyokı kayınbaban ev bulmus evden cıkarkende ben evı tutacam dıye cıkmıs.neyse ben aradım kayınbabamı işte bır ev buldum gel bak dıyor bana bende sabah bı operasyon gecırdıgımı gelebılecek durumda olmadıgımı söyleyince bana verdiği cevap ben senın için her dakika ev dolaşamaz dedi buna cevaben dolasmayın sızden böyle bır ıstekte bulunmadım dedım.nişanlımla nadıren cıkıp beraber bıseylere bakıyodum kendısı cok yoğun calıstıgını ızın alamadığını söleyıp gelemıyodu

Eşya yüzünden kapris yaparsan olacağı bu. Bizim Türk kızları neden istediği eşyaların tümü alınmadan kendini kıymetli hissedemiyor? Çünkü kendine değer vermiyor. Eşya ile ancak kıymetli olabiliyor.

Hayatta eşya yüzünden sevgilimi üzmedim, üzmem de. Onu böyle saçma sapan şeyler yüzünden kaybedemem.

Kaybetsem, aynen böyle senin gibi ağlardım. Başkasıyla görmeye dayanamaz, böyle acı çekerdim.

İyi ki Allah beni, önceliğin maddiyat mı sevgi mi olduğuna karar verebilecek kişilikte yaratmış

Baya saçma yorumlar yapıyorsunuz sanki kendinizi övmek için bahane arayıp da bulmuş gibisiniz

Esya yüzünden kapris yaptıgımı nerden cıkarıyonuz benım öncelıgımde maddiyat olmadı kı kendım ayaklarımın uzerınde duran bırıyım öyle bır dusuncede olsaydım ben tanıstıgımda işsizdi kabul etmezdım Nisa’n olmadan 1 ay kadar önce işe yerleşti.ben nişanlıma maddı manevı gereken destegıde vermeye hazırdım benım sorunum ailesıydı bilmem anlatabıldim mi!

Ne gelinlik seçtirmesi hangi devirdeyiz, benim ki asla karışamaz karıştırtmadım yüz vermedim kimse kimseyi sevmek zorunda değil, benim onların sevgisine ihtiyacım yok, benimde eşim hep yanımdaydı

Bazı insanlar hayatında sadece yönetebileceği patates insan ister, tebrikler diyelim ne diyelim

Ay yuh güzelim şok olarak okuyorum, dişinize kadar karışan cahil insanlar, kayınpeder ev bakmaya çıkıyor, pardon Kocan olacak adam nerde? Sen ne cisin? Sen oturacaksın o evde? Yarın öbürgün bebeğinize kıyafet beşik bakıp alıp geleceklerdi kocanız gene susacaktı farkında mısınız?

Sorun eşya mı? Yoksa eşi ve ailesiyle denge kuramayan erkekler mi? Nasıl başlarsa öyle gider, herhalde sizin eşiniz anne babasıyla çıkıp ev bakıp eşya aldı siz de oturup beklediniz, herkes seni kırar hiç çekinmez bu konuda sen ağzını açamazsın neden çok değer verirsin kendine ondan, aman kocanı kaybetme, dikkat ette başkası için kendinden olma!

Sen çok toysun kızım, hele bir gir el içine anlarsın! Dua ette sevgilinin ailesi vicdanlı olsun

Haa yok, ne istediysem oldu da. Bir iki koltuk yüzünden de sevgilimle aramı bozamam.

Yaa işte kimse üzmedi beni ablacım. Çalışan biriyim. Bazı şeylerim karşı tarafa lüks gelse de, eşim ses etmelerine izin vermedi.ben de mesela baktım, bu kadar koruyor beni, ben de ona hiç kapris yapmadım. Hatta bir kere sıkıştık, olmasa da olur dedim

Ne güzel, eşiniz sizi korumuş, karıştırmamış tabi kapris yapmayacaksınız, bu kişinin nişanlısı hem ezdirmiş hem ailesi her alana karışmış, yani sizinle onun durumu farklı, siz tabiki üzmeyin

Şanslıymış sınız İnanın ben lükse kactıgımı düşünmüyorum yerı geldimi acımasızca da kendımı eleştırırım ama nedense onlara lüks geldi.

Zaten en cok o donemde belli ediyorlar kendilerini. Attiysan hayirlisi olmus iyiki devam etmemissin. Herkes herkesi unutuyor merak etme. Onunla artik olmayacagini dusunup umudu kesersen senin icn daha kolay olur

Zaten en cok o donemde belli ediyorlar kendilerini. Attiysan hayirlisi olmus iyiki devam etmemissin. Herkes herkesi unutuyor merak etme. Onunla artik olmayacagini dusunup umudu kesersen senin icn daha kolay olur
Elimden geldiğince çabalıyorum hayırlısı böyleymiş demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…