- 5 Ağustos 2019
- 653
- 1.137
- 28
- Konu Sahibi Sevgi emekti
-
İnşallah temmenım o yöndeŞimdilik üzülüyorsunuz ama daha sora sevineceksiniz
Allah kurtarmış
İnşallahDemek ki gercekten sevmemis. Aileci biriyle evlenmedigin icin şükret. Karsina kiymetini bilecek insanlar cikar
Kadinin Kizi yok diger gelinleri kadina Kan kusturuyo ben nabtim biliyormusun onun sectigi gelinligi giydim 4 oglu var hep Kizi olsun istemis ama ben ona Kaynana oldugunu hissettirmedim gelinim demez bana kizim der kayinbabamda bana basta sertti sonra en kiymetlisi oldum cocuklarima oyle deger verirlerki buraya anlatsam hikaye olur inat cozum deil sidik yarisinda size mutluluklar istemedigim insan a asla katlanmam tekmeyi basarim ama cocuklarimin dedesi nenesi esimin Anne babasi basimin ustunde yeri var evim ayri acik ve susluyumdur 1 gün birsey demediler mutluyum çok sukur yengeleri laf vurmaya I kalksa Ben agzimi acmadan esim verio lafi kayinbabamda beni en kucuk gelin die bir kere ezdirmedi basta tanimadigindan oburleri gibi Sandi ama ben istedigim insani yola getirmesini bilirim bir yengesi sinirden kendini yedi migren sinir haplari ne ararsan var bana dio sen yanli zamanina denk geldin alakasi yok 7 sind neyse 70 inde odur kendi kararlarimi kendim veririm ama atalarimin kalbini kirmam cocuklarimin adini bile katmak istediler tatli dille biz karar verdik altin da aldik ismini yazdirdik dedim neyse artik 2. Cocuga katarim dedi oda kiz olunca karismadilar önemli olan kavga ya bas vurmamak ve ben hic Küste kalmam onlara annem babam bana bir konuda kizsa kusermiyim hayir eee aynisi onlar icinde gecerliNe gelinlik seçtirmesi hangi devirdeyiz, benim ki asla karışamaz karıştırtmadım yüz vermedim kimse kimseyi sevmek zorunda değil, benim onların sevgisine ihtiyacım yok, benimde eşim hep yanımdaydı
Kendimi ovmem sana nie battiki ben gayette uyumlu olmanin pozitiv yonlerini anlattim damat anneci olunca damat ailesi suclu damat Karim köylu olunca karisi suclu oylemi birakin ya annesi babasi emek verip buyutmus 3 gunluk kiz için sirtini donerse o kizada aynisi yapar istedigi kadar emek versende bos oglunu evlendirdinde anlarsin bu laflari varsa Oglun basa gelmeyince anlasilmaz kendimi overim çünkü akilliyim tahtimi kendim yaptim kadinlar kllubunden akil alarak degil kendi kafamla sanada tavsiye ederim kullan o beyniniBaya saçma yorumlar yapıyorsunuz sanki kendinizi övmek için bahane arayıp da bulmuş gibisiniz
Niye birşey yarıştırma olsun ki, nasıl mutluysak öyle yaşamalıyız, eşimin ailesine saygısızlık etmem ama hayatıma karıştırmam bu hayat benim, beğenmeyen çeker gider, sizinkiler yaşlıymış onun ne kahrı olabilir yaşlıya saygı gösterilirKadinin Kizi yok diger gelinleri kadina Kan kusturuyo ben nabtim biliyormusun onun sectigi gelinligi giydim 4 oglu var hep Kizi olsun istemis ama ben ona Kaynana oldugunu hissettirmedim gelinim demez bana kizim der kayinbabamda bana basta sertti sonra en kiymetlisi oldum cocuklarima oyle deger verirlerki buraya anlatsam hikaye olur inat cozum deil sidik yarisinda size mutluluklar istemedigim insan a asla katlanmam tekmeyi basarim ama cocuklarimin dedesi nenesi esimin Anne babasi basimin ustunde yeri var evim ayri acik ve susluyumdur 1 gün birsey demediler mutluyum çok sukur yengeleri laf vurmaya I kalksa Ben agzimi acmadan esim verio lafi kayinbabamda beni en kucuk gelin die bir kere ezdirmedi basta tanimadigindan oburleri gibi Sandi ama ben istedigim insani yola getirmesini bilirim bir yengesi sinirden kendini yedi migren sinir haplari ne ararsan var bana dio sen yanli zamanina denk geldin alakasi yok 7 sind neyse 70 inde odur kendi kararlarimi kendim veririm ama atalarimin kalbini kirmam cocuklarimin adini bile katmak istediler tatli dille biz karar verdik altin da aldik ismini yazdirdik dedim neyse artik 2. Cocuga katarim dedi oda kiz olunca karismadilar önemli olan kavga ya bas vurmamak ve ben hic Küste kalmam onlara annem babam bana bir konuda kizsa kusermiyim hayir eee aynisi onlar icinde gecerli
Evlilik Ortadoğu’da ailelerle yapılır yurtdışında iki kişiyle, evliliğinizde eşinin ailesini bu kadar önemsemeniz bu yüzdenYorumumu begenmeyen herkes kendini ferhunde saniyoezilmeyin kizlar bukadar
Üç günlük kız dediğiniz 1 ay sonra evlenıp karısı olacaktı yanı ailesi daha düzgün kelımeler kullanırsanız memnun olurumKendimi ovmem sana nie battiki ben gayette uyumlu olmanin pozitiv yonlerini anlattim damat anneci olunca damat ailesi suclu damat Karim köylu olunca karisi suclu oylemi birakin ya annesi babasi emek verip buyutmus 3 gunluk kiz için sirtini donerse o kizada aynisi yapar istedigi kadar emek versende bos oglunu evlendirdinde anlarsin bu laflari varsa Oglun basa gelmeyince anlasilmaz kendimi overim çünkü akilliyim tahtimi kendim yaptim kadinlar kllubunden akil alarak degil kendi kafamla sanada tavsiye ederim kullan o beynini
Kismet deilmisÜç günlük kız dediğiniz 1 ay sonra evlenıp karısı olacaktı yanı ailesi daha düzgün kelımeler kullanırsanız memnun olurum
İlâhi, güldüm .Kendimi ovmem sana nie battiki ben gayette uyumlu olmanin pozitiv yonlerini anlattim damat anneci olunca damat ailesi suclu damat Karim köylu olunca karisi suclu oylemi birakin ya annesi babasi emek verip buyutmus 3 gunluk kiz için sirtini donerse o kizada aynisi yapar istedigi kadar emek versende bos oglunu evlendirdinde anlarsin bu laflari varsa Oglun basa gelmeyince anlasilmaz kendimi overim çünkü akilliyim tahtimi kendim yaptim kadinlar kllubunden akil alarak degil kendi kafamla sanada tavsiye ederim kullan o beynini
Hiç mücadele etmediğine gore demek ki sizi o kadar çok sevmemiş saçının teline kıyamaz mis mis bıraksın bu işleri lafla olmuyor bu işler ayrıca şimdiden aile nin ağzının içine bakan birinden size koca olmaz benim eşim in ailesi de mesela müdahale etmedi asla ama işte eşya pahalı ev aldık ev pahalı gibi şeyler söylediler ama eşimhiç dinlemedi biz ne istiyorsak onu yapıyoruz ileride de sürekli hayatınızın içinde olacaktı bu insanlar bırakın iyi olmuş merak etmeyin unutursunuz da evlenirsiniz de onu düşünmeyi bırakıp hayatınıza bakın yeter kiArkadaşlar foruma yeeni üye oldum.5 ay önce nişan attım hala unutamıyorum acısı ilk günkü gibi.nişan atma sebebime gelince ailesi herseye karısıyordu kullanacagımız eşyadan tutun oturacagımız eve kadar nişanlımla hep bu yüzden tartısıp problem yaşıyorduk aılesıyle aramda denge kurmasını ısteyıp muhattap olmak ıstemedıgımı söledigimde bana verdiği cevap ailesını ona düşman etmeye çalısıyormusum aılesın atıp benı tutmayacagını söledi en sonda daha yüzük parmagımdayken babasının esyayı iptal etmeye gıttıgını ögrenınce daha fazla dayanamayıp yuzuk attım.nişanlım hiçbisekılde mucadele etmedı aradan 12 saat gecmeden gelip bohcayı aldılar.ben bu yasananları hazmedemıyorum oysakı benı cok sevdıgını bensız yapamıcagını söyleyip sacımın telıne kıyamazdı nasıl bu duruma geldik biletmiyorum.ben pişman olup kapıma gelmesını beklerken o ise hayatına bakıyor şımdıden bıkac kızla görusup karar veremıyormus.bunu duydugumdan berı cok kötüyüm.güvenım bitti sankı bırdaha sevemezmişim gıbı hıssedıyorum bu arada yaşım 31.sanki evlenemıcekmişim gibi yada karsıma cıkacak ınsanların daha önce nişan attıgım için problem haline getırecegını düşünüyorum.ama Allahtan tek ıstedıgım ahımın kalmaması çünkü ben ona hep dürüst davrandım nişanlanmadan önce herseyı konustuk artı eksi yönlerımı saklamadım söledim o ise bana yerıne getıremıcegı sözler verip kandırdı.bu durumu nasıl atlatabilirim
İnsallah unuturum eşiniz arkanızda durmuş ne güzel.benım nişanlım arkamda dursaydı şuan bu durumda olmazdım umarım mutlulugunuz daimi olurHiç mücadele etmediğine gore demek ki sizi o kadar çok sevmemiş saçının teline kıyamaz mis mis bıraksın bu işleri lafla olmuyor bu işler ayrıca şimdiden aile nin ağzının içine bakan birinden size koca olmaz benim eşim in ailesi de mesela müdahale etmedi asla ama işte eşya pahalı ev aldık ev pahalı gibi şeyler söylediler ama eşimhiç dinlemedi biz ne istiyorsak onu yapıyoruz ileride de sürekli hayatınızın içinde olacaktı bu insanlar bırakın iyi olmuş merak etmeyin unutursunuz da evlenirsiniz de onu düşünmeyi bırakıp hayatınıza bakın yeter ki
Ya üzüldüğüm nokta ben ciddi anlamda nişanlımla acık acık konustum dürüst davrandım madem kaldıramıcaktın yapamıcaktın o zaman o topa hiç gırmıcekti.Benim kuzenim kayınvalidesinin istediği her şeyi yaptı eşyadan tut kuaför , gelinliğe kadar. Hatta kayınvalide dış çekime para vermeyin studyoda çektirin resimleri dedi diye studyoda iki poz resim çektirdi.
Sonra da kuzenim eşinin kadınlara mesaj attığını kayınvalidesine dedi diye kızı evden attılar, Üstelik kızın montunu bile vermediler evinden
Yani her dediğini yapınca da olmayabiliyor. Sizi Allah ın kurtardığını düşünüyorum , hiiiç üzülmeyin , biraz üzülür unutursunuz emin olun . Nice unutamam dediklerimizi görünce gülüp geçebiliyoruz hayat bu
Eee he tabi kapak yiyip yazacak bise bulamayinca guldum dersin çok gulme erken dogurur sunİlâhi, güldüm .
Ahahah kapak falan. Buna daha da bi güldüm. Bu seviyeye bir de cevap beklemiş. Devam çok iyi eğleniyorumEee he tabi kapak yiyip yazacak bise bulamayinca guldum dersin çok gulme erken dogurur sun
Sizi sevse bence bukadar çabuk vazgeçip hemen milletin elini tutmazdı bence önünüze bakmak zorundasınız
Elimden geldiğince yapmaya çalısıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?