Nişan atma sonrasında gelen pişmanlık

Arkadasim su an böyle kendini kötü hissetmen cok normal ama biraz zaman geçince anlayacaksın ki ondan ayrılmak başına gelen en en en iyi şey. Bak kendimden örnek vereyim bir sürü fedakarlık yapip evlendiğim ve karşılığında dünya kadar söz vaat verilen evliliğim sona ermek üzere. Cunku verilen sözlerin hiçbiri yerine gelmediği gibi ailesi her daim benden üstün oldu. Sana baştan yüzünü göstermiş evlendiğinde cok cok daha pisman olacaktın, bunu su anda hissedemessin ama zamanla anlayacaksın. Hem daha cok taze zaman ver kendine ve ayrıca bi sadaka ver kurtulduğun icin çünkü evlenince bin beter oluyorlar.Hem Allah bi kapı kapandi ise bin kapıyı da acar. Karşına cok daha iyi insanlar çıkar ve herseyi unutursun. Kendini hayattan soyutlama dua et ve kendine hobiler edin gezilere fakan çık ve cok ça şükret. Allah yardımcın olsun

Teşekkür ederim Allah razı olsun

Tam tersine asıl evlenince daha büyük eziyetler başlıyor. Evlenince düzelir olayları eskiden di. Çünkü esku aileler çocuklarının boşanmalarını istemezlerdi ayıptı günahtı bi nebze aileleri frenliyordu. Simdiki senin eski nişanlın tarzı erkek aileleri tam paragöz gelinleri sömürmek ve oğullarını her daim kışkırtmak için her türlü rezilliği evlendikten sonra daha fazla yapıyorlar çünkü kız kolay kolay boşanmaz kız icin kötü bir durum ana erkek için oyle değil algısıyla yapmadıklarını bırakmıyorlar. Yani evlendikten sonra düzelmeyi bırak cok daha kötü oluyorlar. Bu forumda acılan evlilikkerle ilgili konuları oku iyice anlarsın

Gaynana heryeri karıştırıyor yani. Senin eski nişanlın annesini böyle örtbas ettiğine göre ben sana diyeyim bh gaynana en cok ta seninle uğraşırdı kurtulmuşsun. Gözün aydın olsun. Tam bu tip gaynana bende var iste masum cahil rolleriyle cevirmedigi oyun yok ama görünürde masum çilekeş kadin rollerinde

Haklısınız zaten eski nişanlım ailesının lafıyla oturup kalkıyodu benımleyken farklıydı sonra bişeyler oluyodu değişiyordu.cözemıyodum onu kilitli kutu gıbıydı

Kesinlikle aynen öyleydi annesı dıyodu zaten ben bu oglumla ilişkim bağım cok farklı diye

Kesinlikle aynen öyleydi annesı dıyodu zaten ben bu oglumla ilişkim bağım cok farklı diye
Ya düşünebılıyonusunuz ekonomık özgürlüğüm elimde ki maaş olarak kendısınden baya iyi alıyodum son zamanlarda ha bıre benı aileme sikayet edıp duruyodu hatta benım aylık kendime yapacağım bakım parasını dahı dile getırmıstı su kadar harcama yapcak diye

İnsallah unuturum eşiniz arkanızda durmuş ne güzel.benım nişanlım arkamda dursaydı şuan bu durumda olmazdım umarım mutlulugunuz daimi olur
tatlim 6 yillik evliligimi 6 ay once bitirdim senim duygularini yasadim simdi oh be iyi ki bitmis diyorum hatta niye 6 sene cekmisim diyorum sinavimdi herhalde. her seyim sebebi var sanslisin ki evlenmemissin karsina iyisi cikar merak etme benim çevremde senin yasadiklarina benzer seyler yasayanlar sonradan kiymet bilenlerle evlendi cok mutlular darisi senle benim basimiza uzme kendini geçecek

Amin.Teşekkür ederim geçmiş olsun Rabbim iyilerle

Aman amann yav sen bi git bi yetim bi ihtiyaç sahibini sevindir. Cok ucuz atlatmışsın. Direkt yamyam insanlar mus. Sen degil senin maaşın gözlerini boyamis onların.

Rabbim bundan sonra değer kıymet bilen hayırlı insanlarla karşılaştırsin bahtın açık olsun inşallah

Maydonoz olanlar her zaman maydonoz olurlardı boşver gitsin... Zamanında alacağım halıya karışanlar şimdi açtığım pencereye karışıyor inan çok zor tahammülüm kalmadı artık ama laftan anlayan insanlar değiller onları kötülesem ben kötü oluyorum eşim öyle düşünüyor eşim karşılık verse o kötü oluyor...Ailesini düşünüp şükret yapamayacağına ikna et kendini emin ol senin yerinde olmak isteyen birsürü insan var burada...

Evlendı bosandı dıyeceklerıne nısan attı desınler her zaman soyluyorum. Ayrıca balık bastan kokar. Sımdı aılesıne bu benım karım ona da bana duydugunuz saygının aynısını gostermenızı ıstıyorum profılını cızemeyen adamdan ıkı sene gecmeden bosanırdınız zaten. Nısan demek bırbırını tanımak demek tanıdınız ve sızın bırbırınıze uygun olmadıgınızı gordunuz. Lütfen umutsuzluga kapılıpta bırdaha evlenemeyecekmıssınız gıbı sacma bır dusunceye kapılmayın. Boyle anasının memesıne bagımlı adamlardan ne koy olur ne kasaba sen kurtulduguna dua et

Haklısınız

Ben güvenimi yitirdim tekrar sevip hayatıma bırını alabılırmıyım bilemıyorum .cok kolay aşık olup birine kapılacak bır yapım yok.haklısın evlenıp bosanmaktan iyidir nişan atmak.teşekkür ederım ayrıca

Nişanlılık dönemi verilen sinyalleri iyi almam lazım tolerans gösterip devam etseydiniz ömür törpüsü olacaklar sinir hastası edeceklerdi belki iyi tarafından bakın gezin dolaşın arkadaşlarınızla buluşun eve kapatmayın kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…