• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişan atma

burdan asosyal olduğumu çıkarmışlar, az akraba , az arkadaş..ben birisiyle beraber olduğum zaman malesef arkadaşlarımı pek aramıyor pek görüşmüyorum çünkü hayatımdaki insana odaklanıyorum, haftasonumu ona ayırıyorum..hata mı ettim acaba? adam ve ailesi bunu sorun olarak gördüler..

Adama bir, ailesine iki! Onlara ne sizin arkadaşlarınızdan??? Sanki bilmemne üniversitesine bilim profesörü alıyorlar, herşeyinizi incelemişler, sanki sınava sokmuşlar sizi! Oğulları paşazadeye layık bir kız bulmaya çalışıyorlar. Tamam artık sorgulamayın siz de, ruh hastası bir güruhtan son anda kurtuldunuz. Kurcalamayın, üzülmeyin de.

hayırlısı buymuş hiiç üzülme :kahve:

sevgili konu sahibi sana bir şey söyleyeyim mi bu aile toptan manyak.
nikaha 2 ay kala asosyal arkadaşı yok diye istememek neee
nişanlın olacak o adam da -34 değil 14 yaşında herhalde- asla evlenilecek, güvenilecek biri değil.
hata yapıp geri dönersen hayatını mahvederler sakın geri dönme.

O aileyle uyum sağlaman mümkün değilmiş gerçekten. Onların istediği daha bıcır bıcır konuşkan girişken aileye girecek sohbet muhabbet edecek onlardan biri olacak bir gelin.

Sen ise daha ağırbaşlı mesafeli temkinli bir kadınsın. Sevgiliniz ailesiyle sizin aranızdaki dengeyi kuramamış ve bir ömür kuramayacaktı da. Evlensen asla mutlu olamazdın sürekli sıkıntı kendinden fedakarlık bir türlü yaranamamak.. muhakkak bunları yaşardın. Üzücü evet ama iyi ki bitmiş.
öyle olan gelinler var mı peki ? bir tek ben mi mesafeli olmayı istiyorum? yani acaba benim kişiliğimde mi sorun var?

Ortalıkta adam kalmadı bildiğin eskidenmis akşam 6 da evinde olup ne karısını ne çocuğunu kimseye muhtaç etmeyen sadık karısına bakmayı kendine görev edinen sağlam adamlar
O güzel adamlar o güzel atlara binip ortadan kaybolmuşiar

Şimdi o karısını aldatmayi marifet p... Sanan namussuz iffetsiz adamlar

Anasının eteginden çıkamayan ezikler

Bir de karısını bankhizmetci olarak hem çalışan kadın hem hizmetçi isteyen tiplerle doldu
Aslında evlenmek kadının başarısı gibi görülse de kadına yarardan çok zarar veriyor

Okudukça daha çok sinirleniyorum o exe söyle köprü öyle kendiliginden kurulmaz anasının babasının lafını sana taşımamakla olur
Onlar sana eleştiri yağdırırken ben bu kızı seviyorum onunla evlenmeye karar verdim eleştiri duymak istemiyorum deseydi is bu kadar uzamazdi
Ayrıca her Allahın günü kaynana evinde olmayi normal olarak görmeleri fecaat
Bir gün kendi evimde yemek yemek istiyorum desen olay çıkacak
Kurtulduğuna sukret

öyle olan gelinler var mı peki ? bir tek ben mi mesafeli olmayı istiyorum? yani acaba benim kişiliğimde mi sorun var?
Yok canım ne sorunu. Kişilik ve karakter meselesi. Sen kendini birazcık onlara onlar da sana uydursa idi orta yol elbette bulunabilirdi ama senin karşında ne orta yolu bulmak isteyen bir aile ne de koca adayı var.

Bizim ailedeki gelinlerde iki karakterde mevcut mesela. Ağır olana neden ağırsın denir mi? Hiç şahit olmadım. He somurtmak ayrıdır ağır mesafeli durmak ayrıdır. Sen güleryüzlü olduktan sonra a dan z ye o insanlarla muhabbet etmek zorunda değilsin. Yeri geldiğinde konuşman kafii gelmeliydi. Seni olduğun gibi kabul edemeyecek bir aile de sana ömür boyu çektirir. Çünkü ortada adam gibi bir nişanlı ya da aklı başında bir kv yok ne yazık ki.

tüm bunları kafamdan atmak için yapabileceğim bir şey var mı? Düşünmeden edemiyorum.. Sonra gelecek kaygısı, yalnızlık, bir daha biri karşıma çıkar mı sever miyim ısınır mıyım düşünceleri vs...işten eve gelince sıkılıyorum, iş yerinde ayrı sıkılıyorum, haftasonları ayrı sıkılıyorum...haftasonu arkadaşımla görüşsem de düşünceler bırakmıyor peşimi..sizce depresyona girmiş olabilir miyim? bu dönemi nasıl atlatabilirim?

tüm bunları kafamdan atmak için yapabileceğim bir şey var mı? Düşünmeden edemiyorum.. Sonra gelecek kaygısı, yalnızlık, bir daha biri karşıma çıkar mı sever miyim ısınır mıyım düşünceleri vs...işten eve gelince sıkılıyorum, iş yerinde ayrı sıkılıyorum, haftasonları ayrı sıkılıyorum...haftasonu arkadaşımla görüşsem de düşünceler bırakmıyor peşimi..sizce depresyona girmiş olabilir miyim? bu dönemi nasıl atlatabilirim?
psikoloğa gidebilirsin tourma..

bu dönem çok normal bi dönem. hiç etkilenmeden atlatamazsın sevmişsin alışmışsın nihayetinde taş değil kalp bu.

kararından dönme de istediğin kadar ağla sızla. ömür boyu depresyondan iyidir ayrılık depresyonu

Back
X