Nişan atma

Öyle deme. Keşke bende nişanlıyken bu siteyi bilseydim, yazardım sorunları burda ki cevaplarla kesin atardım. Reel de anlatamazdım herkese. Anlattığım da olabilir stresten diyordu ciddiye almıyorlardı. Ben boşanınca fark ettim burayı ve acı veya değiş her şeyi pat pat söylüyorlar insanın gözü açılıyor. Beni bir tanısanız bu kadar saf insan olurmuymuş derdiniz.
Okulda öğrencilerini, park etme sırasında üç çocuğunun yanında bir adamı döven nisanlidan ayrılmak için ne gerekliydi sizin için?
Şiddeti sizde normal görüyordunuz demek ki.
Yoksa herşey çok ortadaymis.
Önüne geleni döven sizi de dövecekti tâbi, başka ne olacaktı?

Örneğin öfke problemi vardı.Biz sevgiliyken öğrencileri çok döverdi sürekli okula onun için şikayet gelirdi. Aynı okulda değildik ama bana söylüyordu. Nişanlandık takım elbise almaya gittiğimiz gün avm’nin otoparkında yer bulamadık. Yarım saat sonra tam bulduk park edecekken aynı anda başkası hızlı bir şekilde park etti. Çok sinirlendi arabadan inip park eden adamı öyle bir dövdü ki inanamazsınız. Adam benim ex’in yarısı kadar. Arabada 3 küçük çocuğu karısının yanında dövdü. Ben çok üzülmüştüm bin kere özür diledim ailesinden. Evlendik ne mi oldu? Beni dövdü sonra. Evlenmeden sürelkli borcun var mı, kredini ödemeye başla gibi sürekli komutlar verirdi. Evlendik tüm paramı almaya çalıştı, sürekli müdahale etti ve büyük sorunlar yaşadık. Bekarken hiç birikim yapamamış, bir araba almıştı oda krediyle. Annem demişti ki bunun hiç parası yok yani ailesiyle yaşıyor özel ders dersane birde okulda deli gibi çalışıyor normal değil demişti. Ben kurcalamadım ama evlendikten sonra kumar oynadığını öğrendik. Paralar oraya gidiyormuş. Başka bir şeyde biz severek evlendik yani beni sevdiğini sanmıştım. Ama sürekli bir belirsizlik yaşıyordu duygularında. Bugün bir mesaj atıyor seni çok seviyorum diye. Bir sonraki buluşmamızda aslında ben senin beni sevdiğin kadar sevemiyorum diye bir cümle kuruyor. Seviyor musun sevmiyor musun diyordum seviyorum ama aşık değilim diyordu. Şu an anlatamadım ama. İlişki içinde hiçbir zaman bana karşı ölüp bitmedi. Ben ondan kat kat güzeldim ama sürekli bana kusurlar buldu. İşte yüzünde çok çil var yüzüne bakınca gözüm takılıyor, normal yürüyoruz mesela ayaklarında bir sorun mu var. Burnun da kemik mi var. Bende haliyle sen beni sevseydin bu kadar kusurum göze batmazdı diyordum ki bunların hiçbiri yok bu arada. Ayrılıyordum sevgiliysen bu sebeplerden. Kapımda yatıyordu resmen barışana kadar. Çiçekler hediyeler ikna ediyordu. Bende aptal gibi kanıyordum. Şimdi her şeyin farkındayım da bedeli ağır oldu. Uzun yazdım da belki seninde uyandıracak bir parça bir şey bulursun diye. Birde bu sevgi konusunda belirsizliği evlenince de öok arttı. 2 veya 3 kere beni karşısına ciddi bir şekilde konuşalım diye oturtup ben seni sevmiyorum artık bundan eminim demişti. Hatta bir konuşmayı benim binbir ısrarımla tüm masrafı karşılayacağıma söz vermemek 2 günlük Kapadokya tatilimizde yapmıştı. O tatil burnumdan getirdi. Zaten bugün gittik yarın döneceğiz. O arada beni sevmediğini söyleyecek kadar ne problemin var. Eve gidince söyle şimdi mi sırası. Böyle aptal gibi bir insandı. Benim için bedeli ağır oldu umarım kimse yaşamaz böyle bir tecrübeyi
Gerçekten çok üzüldüm ne zor olmuştur sizin için gerçekten bazı şeyleri aslında Allah evlenmeden gösteriyor da biz inanmayı seçiyoruz tekrar ikna oluyoruz . Sizinki de acı bir tecrübe olmuş ama bakın kurtulmuşsunuz zararın neresinden dönersen kardır . Ve böyle uzun uzun üşenmeden yazmanız o kadar değerli ki benim için çok güzel kalpli bir insansınız siz teşekkür ederim .çok mutlu olacaksınız siz ben inanıyorum

Kaynanası demiş ki hemen çocuk yaparsınız ilk çocuğuda ablasına evlatlık verirsiniz demiş ablam da hayır ben veremem kimseye çocuk demiş ex kaynana da vericeksin benim kızımın çocuğu olmuyor demiş ablamda ağır konuşunca ex eniştede senin ağızını yüzünü kırarım demiş hemen nişan attı ablam ..
Başka çocuk mu yok evlatlık alınabilecek ne insanlar var

Ben de evlenmeyeceğim bazı yazanlar öyle tepkiler vermiş ki gören de her konuda netler hayatta kafaları karışmıyor zanneder . Daha yeni bitti ve bocalıyorum karşı taraf uğraştıkça ama bunu anlamaktan uzak çoğu insan aşk sanki iki artı iki dört eder gibi davranıyor gaddarca yazıyorlar o yüzden belki de burası dertleşmek için doğru bir platform değilmiş onu gördüm sizin uslübunuz için teşekkür ederim
Rica ederim ama lütfen devam ederek kendinize bu kötülüğü yapmayın.evet çok acı çekersiniz onsuz yaşayamam diye düşünürsünüz belki uzun sürer bu acınız ama bikere çeker iyileşirsiniz.ömür boyu böyle bi insanla acı çekmektense bikere çekin tam çekin atlatın.sonra diceksinizki kendi kendinize iyileşince ay ne kadar salakmışım ya bunun yüzünden ne varda buna üzülmüşüm bu kimmiş ya ay iyiki ayrılışım tabiki bu birazda sizin elinizde 🙂

Okulda öğrencilerini, park etme sırasında üç çocuğunun yanında bir adamı döven nisanlidan ayrılmak için ne gerekliydi sizin için?
Şiddeti sizde normal görüyordunuz demek ki.
Yoksa herşey çok ortadaymis.
Önüne geleni döven sizi de dövecekti tâbi, başka ne olacaktı?
Ayrılıyordum zaten. Avm de adamı döverken 5 gün sonra düğün vardı. Ev bile düzülmüştü. Ona rağmen tam o sırada terk edip eve gelmiştim. Sonrasında yalvar yakar özürler dileyince affetmiştim. Zaten çok pişmanım. Kızgınlığım ona değil kendime. Kendimi affedemiyorum nasıl evlendim diye.

Gerçekten çok üzüldüm ne zor olmuştur sizin için gerçekten bazı şeyleri aslında Allah evlenmeden gösteriyor da biz inanmayı seçiyoruz tekrar ikna oluyoruz . Sizinki de acı bir tecrübe olmuş ama bakın kurtulmuşsunuz zararın neresinden dönersen kardır . Ve böyle uzun uzun üşenmeden yazmanız o kadar değerli ki benim için çok güzel kalpli bir insansınız siz teşekkür ederim .çok mutlu olacaksınız siz ben inanıyorum
Evet bazı şeyleri yaşamamız gerekiyordu belki de. Bazı şeyleri aydınlattıysam ne mutlu bana. İnşallah hepimiz çok mutlu oluruz inşallah

Ya ne sacma salak insanlar var ya hayret ediyorum. Eminim dünya güzeli kizsindir, adamda aşağılık kompleksinden dolayi sana yüklenip durmuştur. Bulmuşsun gül gibi kizi, sus otur, değerini bil dimi. Yok mal oglu mal böyle erkekler. Benim exte baştan iltifatlar yağdıran, aşkından ölüp biten biriydi. Tabii bi zaman sonra bizden olmayacagini anladığımda başladı herseyde kusur bulmaya. Böyle erkekler önce kendi içlerinde verdikleri savaşı yenmeleri gerek. Onu yapacaklarına geliyorlar el kizina musallat oluyorlar. Umarim simdi daha da mutlusundur.
Bir zaman sonra olmayacağını anlayan insanlara hayranım gerçekten. Ben bir şeyin olmayacağını anladığımda hep iş işten geçmiş oluyor . Kendimi ahım şahım güzel bulmasam da ondan güzeldim. Kusur arayana kusur çok. Özgüveni olmayan erkekte çok tehlikelidir. Çirkin olabilir ama özgüvenli olmalı bi adam. Benim ex başka birinin yanında iki kelimeyi bir araya getiremezdi. Kendini hiç beğenmezdi. Kına gecemizin olduğu gece eve geldiğinde arayıp direk dedi ki benim hakkımda yapılan yorumları sakın bana söyleme. Bende tamam dedim. İşte insan çok çok dikkatli olmalı

Rica ederim ama lütfen devam ederek kendinize bu kötülüğü yapmayın.evet çok acı çekersiniz onsuz yaşayamam diye düşünürsünüz belki uzun sürer bu acınız ama bikere çeker iyileşirsiniz.ömür boyu böyle bi insanla acı çekmektense bikere çekin tam çekin atlatın.sonra diceksinizki kendi kendinize iyileşince ay ne kadar salakmışım ya bunun yüzünden ne varda buna üzülmüşüm bu kimmiş ya ay iyiki ayrılışım tabiki bu birazda sizin elinizde 🙂
Her zaman kararsızlıkları konusunda beni ikna edip seninle ilgili değil benim kendimle ilgili sorunlarım var çok düşündüm sana da bana da zarar verdi bu diyerek beni ikna ettiği için şu an bu kadar kararlı olduğumu gördüğünden dolayı bana en son kafanı karıştıran başka bir durum mu var dedi gerçekten ben çok havaya sokmuşum bu şahısı üst üste aynı konuda üzdüğü İçin artık istemediğimi bile anlayamadığına göre

2 kez nisan atmis birey olarak aklinizda soru isareti birakacak cumleler kurdurtuyorsa o iliskinin sonu mutluluk olmuyor.
Ilk nisanlim ile ayrilis sebebim kendisinin, arkadasi ile benim hakkimda konusurken kufurlu uslupla soylemlerde bulunup arkadasinin da bana bunlari gondermesi hasebiyle olmustu. Zaten hayat tarzi olarak uyumsuz gordugum cok yonu vardi.
Ikinci nisanlim ile de kendisinin agir psikolojik problemlerinin tedavi ile de duzelememesi ve annesinden, ailesinden bagimsiz karar alip sahislardan kopamadigi ve finansal olarak onlara bagimli olmasi ve yeni aile kuracak yapida olmamasi sebebiyle idi. Ancak tum bunlari bile bile nisan attiktan sonra yine affedip bu sahisla evlendim ve kisa surede de bosandim. Sonu husrandi. Hakli 1 neden ile nisani atti iseniz kararinizdan donmeniz sadece vaktinizden, yasinizdan, hayatinizdan, geleceginizden calar.
Belki az da olsa aydinlamaniza yardimci olmustur. Gecmis olsun.
Çok teşekkür ederim uzun uzun izah ettiğiniz için

Rica ederim. Kimsenin benim yasadiklarimi tecrube edinmesini istemem. Dolayisiyla kisaca ozet gecip fikrinize destek olmasini arzu ettim. Her turlu kararinizda mutluluklar sizinle ol
Rica ederim. Kimsenin benim yasadiklarimi tecrube edinmesini istemem. Dolayisiyla kisaca ozet gecip fikrinize destek olmasini arzu ettim. Her turlu kararinizda mutluluklar sizinle olsun.
Siz de inşallah çok mutlu olursunuz

Bir de dışarısı karaktersiz adam dolu demişsiniz, eski nişanlınız onlardan da beter.
İyi insanlar hala var ya. Herkes kötü,karaktersiz olabilir mi? Mümkün mü öyle bir şey. Dışarıdaki tüm erkekleri tanıyor muyuz? Hayır. Arayan belasınıda bulur mevlasınıda. Konu sahibi belasını sanki belasını bulmak istiyor gibi. Dışarıdakilerin eski nişanlısından daha kötü olacağını sanmıyorum.

İyi insanlar hala var ya. Herkes kötü,karaktersiz olabilir mi? Mümkün mü öyle bir şey. Dışarıdaki tüm erkekleri tanıyor muyuz? Hayır. Arayan belasınıda bulur mevlasınıda. Konu sahibi belasını sanki belasını bulmak istiyor gibi. Dışarıdakilerin eski nişanlısından daha kötü olacağını sanmıyorum.
İyiler ikiye ayrılır.
1. Saf iyiler.
2. Zorunlu iyiler. Kötülük yapacak fırsatları, güçleri olmadığı için mecbur iyi takılırlar. En tehlikelisi bunlardır. İçindekini çıkaracak yeri ortamı bulana kadar iyi sanıyorsun. Ama kendilerini ele verecek bir kaç şey mutlaka yaparlar, içlerindeki kötülük su gibi, çatlak buldukça sızıyor, görene.

İyiler ikiye ayrılır.
1. Saf iyiler.
2. Zorunlu iyiler. Kötülük yapacak fırsatları, güçleri olmadığı için mecbur iyi takılırlar. En tehlikelisi bunlardır. İçindekini çıkaracak yeri ortamı bulana kadar iyi sanıyorsun.
Sonuçta nişanlılık,sevgililik süreçleri bunu anlamak için var zaten. Adam kötü mü çıktı? Bas tekmeyi. Dışarıdakiler de kötü elimdekine razı olayım demek ölümü gösterip sıtmaya razı olmak gibi aynı.

Sonuçta nişanlılık,sevgililik süreçleri bunu anlamak için var zaten. Adam kötü mü çıktı? Bas tekmeyi. Dışarıdakiler de kötü elimdekine razı olayım demek ölümü gösterip sıtmaya razı olmak gibi aynı.
Evli ama boşanamayan versiyonları da "Yaaa herkesin mi kocası mükemmel, bi faydasız bende mi?" diye çıkışıyorlar.

Köyü değil evlilik konusunda kararsız korkuyor yoksa kötü değil ya da ben kötünün iyisi olsun da demiyorum zaten kafamı karıştırmasın diye her yerden engelledim bir sürü kararlı net sevgisinin arkasında olan erkek var sonuçta elbet bir gün olur

Hayatımda nişan atıp keşke atmasaydım diyeni hiç duymadım. Hepsi şükrediyor.

Köyü değil evlilik konusunda kararsız korkuyor yoksa kötü değil ya da ben kötünün iyisi olsun da demiyorum zaten kafamı karıştırmasın diye her yerden engelledim bir sürü kararlı net sevgisinin arkasında olan erkek var sonuçta elbet bir gün olur
Adam evcilik oyununa çevirmiş. Senle tarih almaya bile gelmemiş. Kötü olması için illa dövmesi,sövmesi gerekmiyo ki. Önce bi bunu anlaman lazım. İleride böyle kararsız,ne istediğini bilmeyen,sürekli senin dürtmenle,çabanla ilerleyen bir evlilik mi istiyosun gerçekten?

Kaynanası demiş ki hemen çocuk yaparsınız ilk çocuğuda ablasına evlatlık verirsiniz demiş ablam da hayır ben veremem kimseye çocuk demiş ex kaynana da vericeksin benim kızımın çocuğu olmuyor demiş ablamda ağır konuşunca ex eniştede senin ağızını yüzünü kırarım demiş hemen nişan attı ablam ..

Ablaniza bravo vallaha. Kendini bu psikopatlardan kurtarmis. 🥰

Back
X