Nişan atma

Adam evcilik oyununa çevirmiş. Senle tarih almaya bile gelmemiş. Kötü olması için illa dövmesi,sövmesi gerekmiyo ki. Önce bi bunu anlaman lazım. İleride böyle kararsız,ne istediğini bilmeyen,sürekli senin dürtmenle,çabanla ilerleyen bir evlilik mi istiyosun gerçekten?
Evet istemiyorum o yüzden görüşmek istediğini evlenmek istediğini çok hata yaptığını ama son hatası olduğunu söyledi ama reddettim her yerden de engelledim inşallah hiçbir çaba harcamaz önüne bakar

Kaynanası demiş ki hemen çocuk yaparsınız ilk çocuğuda ablasına evlatlık verirsiniz demiş ablam da hayır ben veremem kimseye çocuk demiş ex kaynana da vericeksin benim kızımın çocuğu olmuyor demiş ablamda ağır konuşunca ex eniştede senin ağızını yüzünü kırarım demiş hemen nişan attı ablam ..

Yüce rabbim korumuş nasıl insan bunlar 😱

Kaynanası demiş ki hemen çocuk yaparsınız ilk çocuğuda ablasına evlatlık verirsiniz demiş ablam da hayır ben veremem kimseye çocuk demiş ex kaynana da vericeksin benim kızımın çocuğu olmuyor demiş ablamda ağır konuşunca ex eniştede senin ağızını yüzünü kırarım demiş hemen nişan attı ablam ..
Ne manyaklar var

Neeee 😳 çocuğu olmuyosa evlatlık alsın ya ne demek çocuğumu görümceme vericem. Allah kurtarmış.

Bi de nasıl cesurlar. Daha evlenmemişsin bile , nasıl bir özgüvenle nişanlına böyle laflar edebiliyorsun, yüzük parmaktan çıkınca bir hiçsin.
İşte prim vermemek lazım fark ettiğinde arkana bakmadan kaçacaksın
Deneyeyim belki düzelir
Ben değiştiririm yaklaşımı asla doğru değil

İşte prim vermemek lazım fark ettiğinde arkana bakmadan kaçacaksın
Deneyeyim belki düzelir
Ben değiştiririm yaklaşımı asla doğru değil
Yani, ben de bu hale tavizler ile gelindiğini düşündüm. Pat diye olacak şey değil, ilk çocuğunu kızıma vereceksin diyen kaynana adayı, ağzını burnunu kırarım diyen nişanlı. Çok yüzlenmiş öncesinde, belli.

Yani, ben de bu hale tavizler ile gelindiğini düşündüm. Pat diye olacak şey değil, ilk çocuğunu kızıma vereceksin diyen kaynana adayı, ağzını burnunu kırarım diyen nişanlı. Çok yüzlenmiş öncesinde, belli.
Keşke herkes böyle rengini belli etse
Kimisi evlenene kadar renk vermiyor
Ama ne insanlar var ya
Nasıl bunlara cüret edilir aklım almıyor

Her zaman kararsızlıkları konusunda beni ikna edip seninle ilgili değil benim kendimle ilgili sorunlarım var çok düşündüm sana da bana da zarar verdi bu diyerek beni ikna ettiği için şu an bu kadar kararlı olduğumu gördüğünden dolayı bana en son kafanı karıştıran başka bir durum mu var dedi gerçekten ben çok havaya sokmuşum bu şahısı üst üste aynı konuda üzdüğü İçin artık istemediğimi bile anlayamadığına göre
Emin olun istemediğiniz için onun asıl şimdi gerçek yüzünü görceksiniz ve şükür ediceksiniz

Nişanlıyken sorunlu olduğunu anladım. Nişan atmaktan korkup evlendim 15 ay sonra boşandım. Sevgiliyken aramızda ne sorun varsa nişanlanınca bir tık arttı. Evlenince de boşanma sebebi oldu. Yani sorunları küçümsemeyin. Kurtulmuşsunuz.
Aynen yorumun tamamına katılıyorum nişanlı iken sürekli evli kardeşi ile beni kıyasladı o şöyle evlendi kaynanasına temizliğe gidiyor o pantalon giyiyor o şunu yapıyor diye diye herşeyi kıyaslardi Alttan alıp onun tercihleri ile benimki ayrı diye anlatırdım bazen sinir küpü olurdum içimden ben bununla nasıl anlasacam sürekli kendi ailesi beni yok sayıyor umursamıyor ne sever nasıl düşünür diye evlendik 5ci ayda boşanma davası açtık tabi benimde hatam vardır illaki olayları büyütme eski konuları açmak fevri davranmak ama geçmişi düzeltemiyoruz 5ci ayda boşanma davası açıldı tekrar denemek sadece süreci uzatır diye iki tarafın aileleri bitirdi kesinlikle pişmanmiyim dersen illaki keşke surda şu şekilde davransaydim diye çok işin icinden çıkamıyorum ama kendi kendime adam silip attı beni ailesini tercih etti

Merhaba arkadaşlar , aranızda nişan atıp mutlu olup iyi ki nişan atmışım diyenlerin hikayelerini dinleyebilir miyim ? Özellikle nişanlı çiftlerin dışındaki faktörlerden ziyade nişanlıların kendisinden kaynaklanan nedenlerle nişan atanlar anlatırsa sevinirim
İki kez nişan attım hem de. Her ikisi için de iyi ki bitmiş diyorum. Çok geçerli sebeplerim vardı. İlki ,birey olamamış, ailesi ile olan ilişkisinde sınırlarını çizemeyen, anakuzusu dediğimizi türden biriydi. Çok seviyordum ama mantığımla hareket ederek ilişkiyi bitirdim. Kolay değil bu, herkes yapamıyor gerçekten. Yani duygularına rağmen mantığının sesini dinlemek... İkincisiyle de kişilik olarak uyuşmadığımızı anladık birbirimizi tanıdıkça. Ve bitirme kararı aldık.

Nişan evliliğin fragmanıdır. Fragman kötüyse, filmin iyi olmasını beklemek mantıksız. Yol yakınken sonlandırmak en güzeli. Hayalkırıklığı taşıması güç bir duygu olsa da, zamanla iyileşiyor. Her şey geçiyor, edindiğin deneyimler kendini ve ne istediğini daha iyi anlamanı sağlıyor.

İki kez nişan attım hem de. Her ikisi için de iyi ki bitmiş diyorum. Çok geçerli sebeplerim vardı. İlki ,birey olamamış, ailesi ile olan ilişkisinde sınırlarını çizemeyen, anakuzusu dediğimizi türden biriydi. Çok seviyordum ama mantığımla hareket ederek ilişkiyi bitirdim. Kolay değil bu, herkes yapamıyor gerçekten. Yani duygularına rağmen mantığının sesini dinlemek... İkincisiyle de kişilik olarak uyuşmadığımızı anladık birbirimizi tanıdıkça. Ve bitirme kararı aldık.

Nişan evliliğin fragmanıdır. Fragman kötüyse, filmin iyi olmasını beklemek mantıksız. Yol yakınken sonlandırmak en güzeli. Hayalkırıklığı taşıması güç bir duygu olsa da, zamanla iyileşiyor. Her şey geçiyor, edindiğin deneyimler kendini ve ne istediğini daha iyi anlamanı sağlıyor.
Dört bir yandan kuşatılmış durumdayım annesi kardeşi kendisi ikna etmeye çalışıyor ama öyle ciddi bir çaba harcadığı yok zaten hepsine kesin ve net konuşuyorum olmayacak beni bile bile üzen merhametsiz biriyle evlenmeyeceğim diyorum , iki gün önce evimin önüne geldi vedalaşmak İçin gelirim sadece dedim beni ikna edemezsin mümkün değil dedim ben vedaları kaldıramıyorum dedi ve vedalaşmayı bile göze alamadı bu konuda da korkak davrandı ben olsam gel tamam der önünde yalvarırdım yani çaba dediği şey de bana göre boş herkese de keskin bir şekilde istemiyorum diyorum çok zor ama mantığımı dinlemek zorundayım ve bana ne dedi biliyor musunuz bu seni son üzüşümdü bu ne demek ya sevsen evlenecek kadar hiç üzmezdin

Aynen yorumun tamamına katılıyorum nişanlı iken sürekli evli kardeşi ile beni kıyasladı o şöyle evlendi kaynanasına temizliğe gidiyor o pantalon giyiyor o şunu yapıyor diye diye herşeyi kıyaslardi Alttan alıp onun tercihleri ile benimki ayrı diye anlatırdım bazen sinir küpü olurdum içimden ben bununla nasıl anlasacam sürekli kendi ailesi beni yok sayıyor umursamıyor ne sever nasıl düşünür diye evlendik 5ci ayda boşanma davası açtık tabi benimde hatam vardır illaki olayları büyütme eski konuları açmak fevri davranmak ama geçmişi düzeltemiyoruz 5ci ayda boşanma davası açıldı tekrar denemek sadece süreci uzatır diye iki tarafın aileleri bitirdi kesinlikle pişmanmiyim dersen illaki keşke surda şu şekilde davransaydim diye çok işin icinden çıkamıyorum ama kendi kendime adam silip attı beni ailesini tercih etti
Kaynanasına temizliğe gidiyor ne demek ya cidden evlenmemeniz için geçerli sebepleriniz varmış

Benn 🙋🏻‍♀️ Keşke nişan yüzüğünü kafasına atsaymışım iyi ki bitmiş şükrediyorum

Dört bir yandan kuşatılmış durumdayım annesi kardeşi kendisi ikna etmeye çalışıyor ama öyle ciddi bir çaba harcadığı yok zaten hepsine kesin ve net konuşuyorum olmayacak beni bile bile üzen merhametsiz biriyle evlenmeyeceğim diyorum , iki gün önce evimin önüne geldi vedalaşmak İçin gelirim sadece dedim beni ikna edemezsin mümkün değil dedim ben vedaları kaldıramıyorum dedi ve vedalaşmayı bile göze alamadı bu konuda da korkak davrandı ben olsam gel tamam der önünde yalvarırdım yani çaba dediği şey de bana göre boş herkese de keskin bir şekilde istemiyorum diyorum çok zor ama mantığımı dinlemek zorundayım ve bana ne dedi biliyor musunuz bu seni son üzüşümdü bu ne demek ya sevsen evlenecek kadar hiç üzmezdin
Mantığının sesini dinle, o seni yanıltmaz. Şimdiden çaba göstermeyen biri, evlilikte ilk zorlukta pes eder. O zaman bitirmesi daha zor ve daha yaralayıcı olur.

Mantığının sesini dinle, o seni yanıltmaz. Şimdiden çaba göstermeyen biri, evlilikte ilk zorlukta pes eder. O zaman bitirmesi daha zor ve daha yaralayıcı olur.
Mantığım içimdeki ses kesinlikle hayır diyor annesi anneme takmış bunca olay olmuş beni arayıp gerekirse babası babanı arar diyor hala annemi aramaya yanaşmıyor nişan dönemi de bir kez aramadı zaten nasıl yapalım diye

Ben nikaha 10 gün kala nişan attım 2010 yılında. Ev tutulmuş, eşyalar alınmış,gelinlik dikilmiş,balayı bile ayarlanmış, düğün yeri hazırdı. Herkes çok şaşırmıştı. Ben bile nasıl yaptım diye kendime şaşırmıştım😄😄 ama dayanacak gücüm kalmamıştı. Nişanlıyken bu kadar kapris yapan evlenince neler yapmaz dedim . Çok yalvardı çok. Her gün okuluma çiçekler gönderdi pahalı hediyeler gönderdi ama hiç birini kabul etmedim . Annemin ayaklarına bile kapandı yalvardı . Arkadaşlarım taş olsa çatlardı ikna olurdu diyorlardı benim için ama affetmedim . Bir ömür çekeceğime bir kaç ay üzülürüm geçer dedim . İyi ki de affetmemişim . Affetsem net boşanırdık. Şimdi evliyim bir kızım var hayat güzel😄😄
Ben de 15 gün kala ayrılmıştım. Gerçekten büyük cesaretmiş. Kendimi tebrik etmiştim 😁 Evlensek 6 aya kalmaz mahkemenin yolunu tutardık.
Ve benim ikinci nişan atışımdı. Herkes o yüzden çok şaşırmıştı. Hayatımda verdiğim ikinci doğru karardı. İlki de ilk nişanı atmak olmuştu 😁 😁

Mantığım içimdeki ses kesinlikle hayır diyor annesi anneme takmış bunca olay olmuş beni arayıp gerekirse babası babanı arar diyor hala annemi aramaya yanaşmıyor nişan dönemi de bir kez aramadı zaten nasıl yapalım diye
Bu dediğim seni üzsün istemem ama aile bu evliliği istemiyor olabilir. Yani bu işe ya karşılar ya da gönülden istemiyorlar. O yüzden ilgisiz davranıyorlar.

Back
X