Hayır tabi ki,normalde bu kadar kolay olmamalı.
Ayrıca söylediğiniz şey gayet mantıklı.Evin tamamına kredi çekmektense,
belki biraz birikim yapılır lojmanda otururken.
Kredi miktarı az olur dolayısıyla da daha az sıkışılır.
Bence bunun altında başka bir şey var.
Yani bu tek başına son derece geçersiz bir sebep.
Boşverin çok daha iyi olmuş bence.
En ufak bir tartışmada, ayrılmaya kalkan bir erkekle zaten yürümezdi evlilik.
sağolun arkadaşlar,,
ben sırf o istiyor diye bu şehire geldim ve çok iyi bir lojmanda çıktı
ailesine nişanı atıcam demiş onlar ne benimle nede ailemle konuşmadan tamam demişler
ne garip nişan tüm aile arasında yapılıyor ama baba oğul bi konuşmayla bitiriiyorlar bu ilişkiye
aferin onlara diyorum
kızlar hissettiğim şey ayrılığın acısı değil bu garip durumu hazmedememek bu durum geçince belki yaşacağım ayrılığın acısını oysa şimdilik tek hissettiğim hazmedememek ve kızgınlık
Tabi ki bu böyle bir sebepten ayrılık olmaz; ya ilişkiniz yıpranmıştı bunu bahane etti, ya da sizi ayrılmakla korkutup istediğini yaptırmaya çalışıyor ki bu en kötüsü.
Biraz bekleyin, diyalog kurmayı deneyecektir; en ufak bir görüş ayrılığında yüzükleri çıkarmanın çocukça bir şey olduğunu izah edin ona, karşındakini ikna etmenin yolu bu değil.
Nişanlılık tanıma sürecidir, bu davranışı size onun kişiliği hakkında çok şey antlatmış olmalı.
Başka bir gerekçesi var mı onu da anlamak lazım, iyi tartın derim.
sağolun arkadaşlar,,
ben sırf o istiyor diye bu şehire geldim ve çok iyi bir lojmanda çıktı
ailesine nişanı atıcam demiş onlar ne benimle nede ailemle konuşmadan tamam demişler
ne garip nişan tüm aile arasında yapılıyor ama baba oğul bi konuşmayla bitiriiyorlar bu ilişkiye
aferin onlara diyorum
kızlar hissettiğim şey ayrılığın acısı değil bu garip durumu hazmedememek bu durum geçince belki yaşacağım ayrılığın acısını oysa şimdilik tek hissettiğim hazmedememek ve kızgınlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?