Nişan atmak istiyorum

okyanusprensesi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
816
578
103
29
Merhaba kızlar ağlayarak yazıyorum…
Ben nişanlımdan ayrılmak istiyorum..korkunç bir insan oldu…
Ben ayrılmak istiyorum..ilerde barışır mıyız bilmiyorum ama ben düğünü iptal etmek istiyorum…
Sürekli kalbimi kırıyor..sürekli beni değersiz hissettiriyor…sürekli kendi dediği olsun istiyor…
Ben ayrılmak istiyorum…aileme nasıl söylemeliyim…
Ona nasıl mesafe koymalıyım…
Şu an zaten ayrı gibi bir şeyiz…

Sizi değersiz gördüğü kırdığı olayları ailenize anlatın ve direk nişan atmak istediğinizi söyleyin.
Sonrasında da her yerden engelleyin gitsin asla da barışmayn

Direkt ayrıl direkt sakın uzatma. Oh diyeceksin bir süre sonra. Nişanlılık bunun için var.

Ailem çok tutucu biri..elalem ne der kafasındalar…
Hayatı yaşayan sensin elalem değil. Onlara göre yaşamak istiyorsan ömür boyu eziyet çekersin. Kendi iyiliğin için hareket et. Annem babama ayıp olur millete ayıp olur diyerek istemediğin bir adamla aynı eve mi gireceksin? Girsen bile sonu boşanma olacak belki çocuk yaparsın aranız düzelsin diye ve bu sefer çocukla ailem beni kabul etmez diye adamı çekeceksin. Hiç gerek yok yol yakınken uzak dur

Nişanlılık tanıma sürecidir.Tanıdığınız insan size uygun degilse elbet ayrılacaksınız.Elalem ne der diye evlenilir mi.Bu hayat sizin kararınızın bedelini en çok siz ödeyeceksiniz.Aileniz bile olsa bir yerde durmaları gerekli bu karar size ait olmalı.Olmuyorsa olmuyordur.Kesin ve kararli davranırsanız ailenizde kabul edecektir.

Şuan ne yaptıysa evlendiğinizde katlanarak artacak ayrılın yıllarınız kurtarın

İleride barışmayı düşünmeden yok yakınken ayır yollarını en güzeli

Ne oldu diye sorucam ama çok büyük kavga etmişsinizdir muhtemelen jdjdjdj neyse geyik bi tarafa en güzelini yaparsınız kaçtır bu kişi hakkında konu açıyordunuz zaten. olmuyorsa zorlamaya gerek yok ilişki zorlamayla ite kaka giden bir şey olmamalı ki sizinki o halde bile gitmiyor anladığım kadarıyla

Kimseye söyleme.
Nişanlına ayrılmak istediğini söyle yeter.

Ailenize ne kadar bencil olduğunu ve size yaptigi en kötü bulduğunuz birkaç şeyi örnek anlatıp ayrıldık diyin. Ayrılmak istiyorum napim vs değil ama net şekilde bitirdim diyin. Birsey der karşı çıkar ya da barıştırmaya kalkarlarsa evlenip ayrılıp geri dönsem ya da kucağımda çocukla dönsem daha mı güzel olacak diyin gerekirse. Yumusamayin. Erkekler yüzük takınca iç yüzünü çok güzel belli ediyor. Kadınların bu dedikodu vs olayini düşünüp burdan geri adım atamayacagini falan zannediyorlar. Garanti görüyorlar. Yüzüğü sokun gözüne de görsün garantiyi

Aynı şeyleri kuzenim yaşadı halam da malesef eski kafa insanı olduğu için aman elalem neder burası küçük yer laf olur diye müsade etmemiş
Sonuç kuzenim 3çocukla yine ayrıldı

Ve insanlar yine konuştular..
Yani elalem konuşacak bir şeyler hep bulur
Bir tanıdığımız yat da düğün yaptı gelen servis yavaşmış tavuklar soğukmuş diye yine konuşmuşlar :)

Yani bunun sonu yok
Baba evinden çıkmadan ayrılmak bir çok şey için daha kolaydır.

Hep böyle diyip tekrar barışıyorsunuz farkında mısınız kaç aydır böyle keşke ayrılsanız ama sanmıyorum…

Ya bir süre snne babanızın asık suratını seyredeceksiniz ya da bir ömür bu hıyarın derdini çekeceksiniz. Ben olsam anne babanın asık suratını tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…