• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atmak üzereyim

Atmalımıyım nişanı

• Ankete Katılan
    96
  • Anket Kapalı .
Bu adamla evlenip hayati kendine zehir etmek istiyosan evlen. Ama diger turlu nisan atarsam da ailem rahat birakmaz diyorsun iki ucu b.klu deynek. Ailene sana nisanlinin karsi bu saygisizliklarini kanıtlarsan arkanda durmalarini sağlarsan işin daha kolay olur.

"Evlenince kendini düzeltmezsen üzerine evlenirim."valla bu sözden Sonra Eğer hala ayrılmamışsanız ne diyelim biz daha size burada.Bunu söyleyen adam evlendikten Sonra bir gün pat die karşına Yen'i biri ile çıkar Ve "ben sana söylemiştim"der.

20 yasinda anasi seni gormus begenmis diye akrabayla bulusup laf olmasin diye nisanlandiysan adamin iyiligine kotulugune bakma hemen ayril.

Ask bu degil. Ilerideki ask hayatini bu sekilde ipotek altina alma. Aski yasamadan hic bir karar verme.

Ha yasin 35 olur biri gorur begenir tanisir uzatmayalim dersin o ayri.
Ama 20 yas bu tarz bir nisani kaldirmayacak bir yas.

Bunu gecelim.
Adam sana kopek diyor.
Ustune evlenirim diyor
Babana yollamam seni diyor
Ailesi sisman diyor.
Yani niye soruyorsun ki atayim mi nisani diye? At tabi ki.
Bu kadar vahim bir tabloyu surdurmeyi nasil dusunursun?

20 yasinda anasi seni gormus begenmis diye akrabayla bulusup laf olmasin diye nisanlandiysan adamin iyiligine kotulugune bakma hemen ayril.

Ask bu degil. Ilerideki ask hayatini bu sekilde ipotek altina alma. Aski yasamadan hic bir karar verme.

Bunu gecelim.
Adam sana kopek diyor.
Ustune evlenirim diyor
Ailesi sisman diyor.
Ah bide ailem anlasa

En başta hata sende . "Bir erkekle çok gezmek istemedim." diye bir mantık olamaz. Her gün burada bir sürü konu açılıyor kötü giden evliliklerle ilgili. Geri kalan hayatını nasıl böyle riske atabiliyorsun?
Nişan atma mevzusuna gelince de ben at veya atma diye vebalini alamam ama iyi düşün daha evlenmeden önce böyleyse evlenince nasıl olur diye.

Sarhoştum deyip inkar etti

Insan sarhosken sifirdan seyler uretmez

Ya var olan dusunceleri doker ya da var olanlarin uzerine ekler.

Basbaya adamin dusundugu ama itiraf edemedigi sey bu.

Bence sen universite sinavina calis. Birak sana simdiden kumadan bahseden kopek diyen herifi.

Buna bakarak oy kullanıyorum durduğun kabahat birde anlamadım babanın iflası ile kime altın emanet ediyormuş
Babamın iflasını başıma kalkıyor babam çok zengindi jipler villalar falan sonra iflas etti onu söyliyor altınıyla bana hava atıyor abine alamıyor nişanlısına ben alıyorum sana anlamınfa

Babamın iflasını başıma kalkıyor babam çok zengindi jipler villalar falan sonra iflas etti onu söyliyor altınıyla bana hava atıyor abine alamıyor nişanlısına ben alıyorum sana anlamınfa
Kaç kızım kaç düşmez kalkmaz bir Allah yani 3 kurus altınla adam olunmuyor işte bosver yaşın genç daha yazık etme kendine.
Ailen de ısrar ederse buraya yazdıklarını bir bir anlat

Bunu gecelim.
Adam sana kopek diyor.
Ustune evlenirim diyor
Ailesi sisman diyor.
Ailesi sagolsun sayelerinde 36beden giyiyorum artık hep söylüyor inkar ediyor beni yalancı durumuna düşürüuor kaç kez ailem dövdü beni nişan atmıcaksın diye artık direk reddediyorlar evlatlıktan

Sarhoştum deyip inkar etti
Nisanliyken Sarhos olup kizina üstüne evlenirim diyen hakaret eden adama kiz mi verecek baban
Konuda neden yazmadiniz asiretiz bizde nisan atma yok ne yapabilirim diye?

Hem madem asiretsiniz calismaniza/okumaniza nasil izin veriyorlar?
nisan attirmayan kafa kadini ne okutur ne de calismasina da izin vermez bence.
(Kpss ye hazirlaniyorum dediniz)

Yorumlar geldikce bi asiret oldunuz.

Back
X