Nişan atmak ve sonrasındaki saçma olaylar

Bu nasıl bir saçmalık adamdan korkunuza ünv hayatınız sınıftaki erkeklere selam vermekten korkarak geçmiş,o tatillerde Fink atarken size ananızın dizi layık görülmüş.Hem çalışıp hem adamın öğlen gırtlağına girecek yemekten sorumlu bakan ilan edilmişsiniz.Ailenize edilen hakaretler Yarabbi Şükür kıvamında sindirtilmiş.Birde nişan attım bitti dediğiniz halde o ev öyle düzenli bırakılmış neden kv yüksek Sultan öyle emretmiş siz ve aileniz tebaası olarak Emre itaatsizlik yapamazsınız.Aman uzatmayın da evlenin adam şimdi bir kız bulur eve atar aman diyim başı yanar kızın.Siz en azından adamın ne mal olduğunu bile bile çekiyordunuz iletişimi koparmıyorsunuz çünkü canınıza susadınız, gidin evlenin aklınızda duracağına yaşayın görün.....

O ev hala niye duruyor niye kirası ödeniyor. Niye hala görüşüyorsunuz. Sen barışacaksın belli
Kesinlikle barışacak,Konu sahibi adam kıymet versin diye rol yaptı,adam yemedi bu numarayı tanıyor çünkü bunu .Gel deyince gelecek ,şimdilik kıza eziyet ediyor.....

Kadının başarılı olduğunu görünce yedirememiş erkek egosu. Kıskançlıkları da seni sevdiğinden değil seni düşürmek için. Çok mu arıyorsunuz bu hanzoları?

Bir ilişkide kaynana derdi varsa o iş yürümez, erkek her şeyi annesine anlatıyorsa sen o eve eklenti olursun arkadaşım. Sen yoluna bakmışsın, anne oğul hiç beklemedikleri yerden gol yemişler. Barışırsan ve evlenirsen acısını çıkarır, dünyayı sana dar ederler.

Yani bende anlamıyorum anlamak istemiyorum
İnşallah aklını kullanır ve barışmaz

" Malum kişi diyor ya hani ananı da al git diye, tam bu adama söylenecek laf. "

mimarım bir iş kurma sürecine girdim

Siz mimar değil de diş hekimi olmadığınıza emin misiniz?
Yani belki kanıtlayamam ama ben sizin diş hekimi olduğunuza yemin edebilirim.
Ya da belki memlekette aynı saflıkta çok fazla genç kadın vardır.
Bu da mümkün tabi ancak hepsinin buraya konu açmayı akıl edeceğini düşünmüyorum.

Bu konulara çokca yazılıp çizildi farklı ne yazılmasını bekliyorsunuz bilmiyorum.
Eğer C cindirella0 M mermaid1 değil de başka bir safdil kızımızsanız da (hmmm, 0'lae 1'ler havada uçuşuyor di mi? C cileklimilkshake1 ) yine bu konuları okuyun derim.
Bir de yanında Kurtlarla Koşan Kadınlar - Mavi Sakal bölümünü hatmederseniz (bu gençkız safdilliği evrensel bir hastalık sanırım) belki akıllanırsınız.
Belki diyorum, çünkü aileniz izin verse çoktan barışıp o eve yerleşmiştiniz. Malum en son, olaylar ailenize yansıdığı için "artık barışamam da" diye hayıflanıyordunuz. Bu durumla ilgili yorumumu da diğer konularınıza yazmıştım zaten.

Son düzenleme:
Adamı paketle, evi boz, eşyalarını al, sabah akşam Allah'a şükret sevgili kuluymuşsun, kurtulmuşsun. Valla çok sevindim işin var, mis gibi ailen var gez toz erkek arkadaş edin (normal dümdüz arkadaş), al kahveni bak keyfine.

Ay ben de diyorum nerden hatırlıyorum bu çilekliyi.
Emeğinize sağlık.

Şoklardayım. Hemen eşyalarınızı alın kesin iletişimi. O anne evliliğinizdeki 3. Şahıs olacak ve asla değişmeyecek. Bırakın oğluşuna öğle yemeği yapsın

Siz daha önce diş hekimi olarak bir konu açmamış mıydınız? Burada mimar olmuşsunuz. 17 yaşındaki çocuktan tanıdım.
Aynı seviyede olmayan birini inatla yanınıza çekme isteğinizden oluyor. Kendinize denk birini bulacağınıza cahil cühelayı alıp başınıza çıkarmışsınız. Ne anlıyorsun bu tipten, ne katıyor sana? Hiç mi sıkılmıyorsun boş muhabbetlerini dinlerken (17 yaşındaki çocuk muhabbeti tamamen boş bir muhabbet)
Şaka gibisin gerçekten, çevrende yok mu arkadaşın sana gerçekleri söylemiyor. Elalelemin cahil, karaktersiz, nazlı oğlunu sen mi adam edeceksin? Dünyada tek erkek bu değil, takılıp kalmışsın kendine ediyorsun sadece.

Annesinin mimar kızdan öğle yemeği beklentisi var hatta... Oğlan anneleri alınmasın ama kadındaki cahil cühela oğlunun her şeyin en iyisini hak ettiğine dair algısı beni kopardı.Ne güzel valla oğlunu maddi olarak destekleyecek, birde üstüne eksiksiz hizmetini görücek (paşa öğle yemeğini kendi hazırlayamıyor), üstüne üstlük ezip büzebilecekleri bir kız bulmuş. Milletin ne değerli oğlu var. Azıcık bu değeri kendine mi versen acaba birde ailenin arkasından iş çeviriyorsun.

O evde sana ait yükte hafif pahada ağır ne varsa hemen al.kontrat senin adınaysa hemen evi boşalt ve o herifi de anasını danasını vs hepsini heryerden engelle uzaklaş
Ana oğul kafayı yemişler

Bi aklı başındalık edip köşeden dönmüş kendini kurtarmış sayılırsın aman diyeyim kaç arkana bakmadan kaç
Bu adamdan koca olmaz arkadaş bile olmaz narsist egoist bencilin teki
Eşyalarıda büyük bir felaketin eşinden döndüğün için ver fakir fukaraya
Allahın sevdiği kuluymuşsun
Adamı bırak anası zaten fitne fücür oda Anasının ağzına bakan zayıf biri
Bu adamı koca çocuklarının babası mı yapacaksın
Yürü be kuzum bak işine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…