- 8 Temmuz 2017
- 100
- 65
- 18
- Konu Sahibi umudumu_yitirdim
-
Eski konumdan bilenler bilir. ailesel sorunlar yüzünden bir ay kala ayrıldık.. çünkü burda bir sürü kişinin sorunu neredeyse ailelerin ev hayatına karışması bende o yüzden ayrıldım korkularım çok fazlaydıki çok sevmeme rağmen bitti o da sesini çıkarmadı. ilk defa kendimi birine böyle adamıştım bütün hayallerim heveslerimi hep onun üzerine kurdum ama boşmuş hepsi. birdaha kimseye güvenebilirmiyim severmiyim hiç zannetmiyorum ama etrafımdakiler karamsar olma diyor. uzun bir süre atlatamam. ama şunu merak ediyorum aranızda böyle olan varmıydı ? nasıl üstesinden geldiniz? ya da yeni biriyle tanışınca nişan atmak bir suçmuş gibi algılandımı merak ediyorum. desteğinize ihtiyacım var..
lisede birini çook sevdim ailelerde öğrenmişti ve kopamıyordum ayırdılar ,birdaha asla sevemiycem demiştim ki karşıma biri çıktı nişanlandım.. çok sevdim ama onla da severek ayrıldık.. dünya bitmişti artık gözümde..Eski konumdan bilenler bilir. ailesel sorunlar yüzünden bir ay kala ayrıldık.. çünkü burda bir sürü kişinin sorunu neredeyse ailelerin ev hayatına karışması bende o yüzden ayrıldım korkularım çok fazlaydıki çok sevmeme rağmen bitti o da sesini çıkarmadı. ilk defa kendimi birine böyle adamıştım bütün hayallerim heveslerimi hep onun üzerine kurdum ama boşmuş hepsi. birdaha kimseye güvenebilirmiyim severmiyim hiç zannetmiyorum ama etrafımdakiler karamsar olma diyor. uzun bir süre atlatamam. ama şunu merak ediyorum aranızda böyle olan varmıydı ? nasıl üstesinden geldiniz? ya da yeni biriyle tanışınca nişan atmak bir suçmuş gibi algılandımı merak ediyorum. desteğinize ihtiyacım var..
iyi ki rahat bırakmamışlarzaten içimdeki tek huzursuzluk aile problemiydi düğüne bir ay kala da iyice hissettirdiler. burda bir çok kişinin sorununu okudum ailesi hergün vıcık vıcık beraber olmak isteyenler vardı benimde problemim buydu. kiradada oturup dünya kadar borcu sırtlamıştım çok seviyodum yeterki huzurumuz olsun hepsine katlanacaktım ama rahat bırakmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?