Nişan atmak yeni biriyle tanışmada bir engel olarak görülür mü ?

umudumu_yitirdim

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2017
100
65
18
Eski konumdan bilenler bilir. ailesel sorunlar yüzünden bir ay kala ayrıldık.. çünkü burda bir sürü kişinin sorunu neredeyse ailelerin ev hayatına karışması bende o yüzden ayrıldım korkularım çok fazlaydıki çok sevmeme rağmen bitti o da sesini çıkarmadı. ilk defa kendimi birine böyle adamıştım bütün hayallerim heveslerimi hep onun üzerine kurdum ama boşmuş hepsi. birdaha kimseye güvenebilirmiyim severmiyim hiç zannetmiyorum ama etrafımdakiler karamsar olma diyor. uzun bir süre atlatamam. ama şunu merak ediyorum aranızda böyle olan varmıydı ? nasıl üstesinden geldiniz? ya da yeni biriyle tanışınca nişan atmak bir suçmuş gibi algılandımı merak ediyorum. desteğinize ihtiyacım var..

Siz suç olarak mı görüyorsunuz?
Unutmayın siz kendinizi nasıl görürseniz, karşıya da o izlenimi verirsiniz.
Adam öldürmediniz, kimseyi aldatmadınız alt tarafı nişan attınız.
Gayet normal bir süreç yaşadığınız.
Evlenip boşanmış da olabilirsiniz ileride hepsi hayatın akışınında olan şeyler.

Bunu suç gibi algılayacak biri olursa kaçarak uzaklaşın. Hayat bu insanın başına her şey gelebilir. Her şeyin sonuçlarını bilsek hayat ne kadar sıkıcı olurdu! yaşamışsınız, doğal olarak kazanımlar, kaybedişler olacak. Lütfen yaşadıklarınızı sahiplenin ve asla kötü hissetmeyin.

hakılısın tabi. ama bu kadar çok severken ağrıma gidiyor sessiz kalışı emeklerimi sevdiğimin boşa gitmesi. ya aile ya sevdiğin pozisyonuna düşürdüler ailesi sağolsun. öyle birşeye gerek yokken

hakılısın tabi. ama bu kadar çok severken ağrıma gidiyor sessiz kalışı emeklerimi sevdiğimin boşa gitmesi. ya aile ya sevdiğin pozisyonuna düşürdüler ailesi sağolsun. öyle birşeye gerek yokken

valla aslına bunu avantaja çevirebilirsin nişan atmış olmayı sorun olarak gören bir adayın ve ailesinin üstünü daha baştan çizersin, merak etme yine karşına birileri çıkacak, bu defa tecrubeli olduğun için daha doğru bi seçim yapacaksın muhtemelen

abimin nişanlısı da nişan atmış, nişanlılık dönemi birbirini tanıma dönemidir bunu unutmayın

bir söz ve bir nişan attım ayrı ayrı kişilerle. kimseye bu konuda konuşma hakkını vermiyorum. arkamdan istediklerini diyebilirler. kendi ayıpları. söz nişan dönemleri insanların birbirini tanıma dönemleri zaten olmuyorsa bunda kötü bir şey yok ki. biri bana bir şey demeye kalkınca evlenip boşansaydım daha mı iyi olacaktı diyorum geçiyorum. önemli olan sizsiniz başkası değil. hakkınızda hayırlısı olsun. inşallah karşınıza sizi mutlu edecek biri çıkar gerçekten :)

Bende nisan attim ve gelecek ile ilgili ciddi suphelerim varsa bir degil on kere nisan atardim.

Nisanlanmanin amaci zaman oldurmek degil onunla gecen zamanda gelecek planlarindaki uyumu olcmektir.yanlis bisey yapmiyosunuz.

Hakkinizda hayirlisi olsun.

bir kaç gn sonra evleneceğim insan benden önce 9 yıllık ilişki+1 yıllık nişanlılığını bıraktı.
bir ay geçmeden karşısına ben çıkmışım.
o da senin gibi sanıyormuş.
atlatamam, ölürüm sanıyormuş.
beni görünce evleneceği kişinin ben olduğumu anlamış :)
yani hayat süprizlerle dolu.
umut et ve o günlerin geleceğini bil :)

lisede birini çook sevdim ailelerde öğrenmişti ve kopamıyordum ayırdılar ,birdaha asla sevemiycem demiştim ki karşıma biri çıktı nişanlandım.. çok sevdim ama onla da severek ayrıldık.. dünya bitmişti artık gözümde..
derken eşimi tanıdım meger ben daha önce sevmemişim öyle zannetmişim deyip çok gülüyorum kendime
nişan atmak neden suç olsun ki? resmiyete dökülmüş bir adım sonuçta.sen bunun için kimsenin karşısında ezilmezsen kimse sana suçlu gözüyle bakmaz

zaten içimdeki tek huzursuzluk aile problemiydi düğüne bir ay kala da iyice hissettirdiler. burda bir çok kişinin sorununu okudum ailesi hergün vıcık vıcık beraber olmak isteyenler vardı benimde problemim buydu. kiradada oturup dünya kadar borcu sırtlamıştım çok seviyodum yeterki huzurumuz olsun hepsine katlanacaktım ama rahat bırakmadılar

Sen engel olarak görürsen engel olur tabi. Yeni biriyle tanışır tanışmaz ben nişanlandım ayrıldım haberin olsun, beni böyle kabullen dersen de adam engel olarak görür tabi.
Ben de nişan attım daha önce, ondan sonra hayatıma giren kimseye de böyle bir açıklama yapmadım. Soran olursa söyledim. Eşim sormadı bile bana ondan öncesini. Tanıştığımız gün önemli olan, öncesinden bana ne dedi. Gayet de güzel bir temel üzerine evliliğimizi kurduğumuzu düşünüyorum.
Önce siz kafanızdan bunu olumsuz bişey olarak görmeyi bırakın. Gerisi zamanla hallolur zaten.

iyi ki rahat bırakmamışlar

zaten içimdeki tek huzursuzluk aile problemiydi düğüne bir ay kala da iyice hissettirdiler. burda bir çok kişinin sorununu okudum ailesi hergün vıcık vıcık beraber olmak isteyenler vardı benimde problemim buydu. kiradada oturup dünya kadar borcu sırtlamıştım çok seviyodum yeterki huzurumuz olsun hepsine katlanacaktım ama rahat bırakmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…