Nişan atmak

sedefxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2019
71
79
3
27
Evlenmeye aylar hatta günler kala nişan atanınız oldumu hiç bu kararı Nasıl verdiniz

Annesi haklı olarak onaylamıyordu ama konu sahibi çok ısrarlıydı seviyorum falan diyodu. Çoğunluk anneyi savundu hanımefendi hiç cevap vermedi. İlkokul mezunu olmayan ehliyet bile alamaz denmiş bir tek ona cevap vermişti ehliyeti var diye

Maşallah hafızanız zehir gibi

Yani isyorsanız ayrılabilirsiniz tabiki isterseniz nikaha saatler varken ayrılabilirsiniz ama neden sadece ilkokul mezunu olduğu için mi?

16 MART; SEVGİLİN YOK, EVLENEMEYECEĞİM DİYE YAKINIYORSUN?!

26 MART; BEN ÜNİ. MEZUNU, SEVGİLİM İLK OKUL MEZUNU, ANNEMLE KAVGA EDİYORUZ, İLK OKUL MEZUNU OLMAZ DİYE VE BUGÜN;

9 NİSAN Perşembe günü; HANGİ ARA SEVGİLİ OLUP, HANGİ ARA NİŞANLANİP, HANGİ ARA DÜĞÜN TARİHİ BELİRLEYİP VE HANGİ ARA DÜĞÜNE RAMAK KALA NİŞAN ATIYORSUNUZ.

BURDA SENİ KAYLEYE ALIP , DERDİNLE DERTLENEN İNSANLARLA DALGA MI GEÇİYORSUN?

YA DA ERGEN MİSİN? YOKSA İŞSİZ Mİ?

TEKER TEKER AÇIKLAMA BEKLİYORUM SENDEN

Hay maşallah
Sayenizde aynı yorumu 150defa yazmaktan kurtuldum

Eski konular arasındaki bağlantıyı kurmaya çalışıyordum ki mükemmel bir noktaya değinmişsiniz.
Ayrıca konu sahibinin konuları açıp açıp cevap vermemesi de cabası.
Evde boş otururken canı sıkılıyor herhalde

Müge anli önünde diz çöküp tövbe ister reis...

RESPECT

Evlenmeye aylar hatta günler kala nişan atanınız oldumu hiç bu kararı Nasıl verdiniz
eger oyle bir tereddutunuz varsa o tereddutu 10 la carpin 5 le toplayin.. evlenince iste oyle eliniz kolunuz bagli oluyor.. yani icinizde bir sey varsa simdi donmek daha kolay.. evlilikten donmek cok daha zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…