Yalnız hayal dünyasında sevgilisi ilkokul mezunu bile değil böyle vizyonsuzluk olmaz be bilem süper ultra zengin olsaydı da burada her şey maddiyat değil diye birbirimize sataşsaydık yorumlarda bari çünkü diğer konuda resmen eğitimliler okumuş eşek daması yediBaci hayal dünyasını anlatıyordu
Yalnız hayal dünyasında sevgilisi ilkokul mezunu bile değil böyle vizyonsuzluk olmaz be bilem süper ultra zengin olsaydı da burada her şey maddiyat değil diye birbirimize sataşsaydık yorumlarda bari çünkü diğer konuda resmen eğitimliler okumuş eşek daması yedi
Kendi ilk okul mezunu ve erkek galiba...16 MART; SEVGİLİN YOK, EVLENEMEYECEĞİM DİYE YAKINIYORSUN?!
26 MART; BEN ÜNİ. MEZUNU, SEVGİLİM İLK OKUL MEZUNU, ANNEMLE KAVGA EDİYORUZ, İLK OKUL MEZUNU OLMAZ DİYE VE BUGÜN;
9 NİSAN Perşembe günü; HANGİ ARA SEVGİLİ OLUP, HANGİ ARA NİŞANLANİP, HANGİ ARA DÜĞÜN TARİHİ BELİRLEYİP VE HANGİ ARA DÜĞÜNE RAMAK KALA NİŞAN ATIYORSUNUZ.
BURDA SENİ KAYLEYE ALIP , DERDİNLE DERTLENEN İNSANLARLA DALGA MI GEÇİYORSUN?
YA DA ERGEN MİSİN? YOKSA İŞSİZ Mİ?
TEKER TEKER AÇIKLAMA BEKLİYORUM SENDEN
16 MART; SEVGİLİN YOK, EVLENEMEYECEĞİM DİYE YAKINIYORSUN?!
26 MART; BEN ÜNİ. MEZUNU, SEVGİLİM İLK OKUL MEZUNU, ANNEMLE KAVGA EDİYORUZ, İLK OKUL MEZUNU OLMAZ DİYE VE BUGÜN;
9 NİSAN Perşembe günü; HANGİ ARA SEVGİLİ OLUP, HANGİ ARA NİŞANLANİP, HANGİ ARA DÜĞÜN TARİHİ BELİRLEYİP VE HANGİ ARA DÜĞÜNE RAMAK KALA NİŞAN ATIYORSUNUZ.
BURDA SENİ KAYLEYE ALIP , DERDİNLE DERTLENEN İNSANLARLA DALGA MI GEÇİYORSUN?
YA DA ERGEN MİSİN? YOKSA İŞSİZ Mİ?
TEKER TEKER AÇIKLAMA BEKLİYORUM SENDEN
Daha 20 yasındayım 22yaşındaki kuzenim bu sene evleniyor tek derdi evlilik ve İnan akrabalarım tarafından bu baskı bu yaşta banada yapılıyor bizim toplumumuz böyle bi amaçları yok üretmiyorlar cahiller tek dertleri evlilik çeyiz hayat bu değil takma illa bigün evlenicez acelesi yokk gezelim eglenelim ama dimi takma kafaya boşver
Merhaba ben dünde yazmıştım ama çekindiğim için ayrıntıya girememiştim bu sefer açık açık yazmaya kadar verdim
Erkek arkadaşımın bir kızla yazışmasını yakaladım
Kıza bu ne güzellik yazmış kız teşekkür etmiş
Kızdan fotoğraf istemiş kız atmamış kızı görüntülü aramak istemiş kız biraz terlemiş sevgilim de kıza regl misin canım niye tersliyorsun demiş
Tabi ben yazışmaları yakaladım beynimden aşağı kaynar sular indi..
Hayrolsun dedim bana “kız arkadaşımın sevgilisi denemek için yazdık işlettik bakalım cevap veriyor mu diye merak ettik” dedi
Arkadasım için yaptım dedi inanmadım ama öyle olduğuna dair çok büyük yeminler etti yeminler edince özelliklede ailesnin üstüne yemin edince ben bilemedim
Ya doğruyu söylüyorsa 2 yıllık ilişkimi çöpe atmak istemiyorum
Aklımda hiçbir soru işareti kalmasın diye kızı arayıp sormayı düşünüyorum
Dün yazamamıştım içimde kaldı uzun olduysa kusura bakmayın
Arkadaşlar merhaba benim vajinam çok kötü kokuyor 2 günde bir yıkanıyorum her yıkandıgımda her yerimi köpüklüyorum güzelce keseleniyorum hiçbir zaman atlamıyorum kıl tüy vs yok epilasyonluyum ama oram kötü kokuyor hele ki cinsel ilişki sırasında dahada beter kokuyor ne yapabilirim
Konuların her biri ayrı bir efsane. Ama ilkokul mezunu konusunu şampiyon ilan ediyorum.Arttırıyorum.
Yalnız hayal dünyasında sevgilisi ilkokul mezunu bile değil böyle vizyonsuzluk olmaz be bilem süper ultra zengin olsaydı da burada her şey maddiyat değil diye birbirimize sataşsaydık yorumlarda bari çünkü diğer konuda resmen eğitimliler okumuş eşek daması yedi
Hayır ya sırf meraktan sordum vallaKendi ilk okul mezunu ve erkek galiba...
O kadar çok mesaj gelmiş napim okuduğum kadarını yanıtladımAnnesi haklı olarak onaylamıyordu ama konu sahibi çok ısrarlıydı seviyorum falan diyodu. Çoğunluk anneyi savundu hanımefendi hiç cevap vermedi. İlkokul mezunu olmayan ehliyet bile alamaz denmiş bir tek ona cevap vermişti ehliyeti var diye
Ahahha bence iyi bir troll bu kişi konuları hep tartısma yaratıyor. Doğulu sevgilisi avmde ellemeye çalısıyor diye elleteyim mi annemlerle tanısınca mı elleteyim ama doğulu ama adını koyalım dedi hiç mi elletmeyeyim diye darlayan fake vardı mesela o çok sıkıcıydı
Behlülle ne ilgisi var Fidevs hanım
Nihal zıyagıl de onca varlık İcinde ne okullarda okumak dunyayı gezmek seceneklerı varken cocuklugumdan beri hayalim behlulle evlenmektı demisti.
Var boyle vizyonsuz hayaller
Aynen sonra buldu belasınıBehlülle ne ilgisi var Fidevs hanımhanım
Bence normal bir önceki konuda da sadece ehliyeti var yazmıştıAynen sonra buldu belasını
Konu sahıbı kimseye cevap vermemis simdı bakıyordum cevap yazmıs mı diye
Konu sahıbı cevap yazmayacaksan neden Konu acıyorsun?
Hayır ya sırf meraktan sordum valla
O kadar çok mesaj gelmiş napim okuduğum kadarını yanıtladım
Aynen sonra buldu belasını
Konu sahıbı kimseye cevap vermemis simdı bakıyordum cevap yazmıs mı diye
Konu sahıbı cevap yazmayacaksan neden Konu acıyorsun?
Bence normal bir önceki konuda da sadece ehliyeti var yazmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?