Nişan atmamla ilgili avukata ihtiyacım var

Konu sahibi kimseyi sallamiyor bence konu kapansin
Sakin olun, kız sıkıntılı...ve henüz 1-2 saat olmuş sadece, belki yazdı çıktı acil.

Bir de bana yardımcı olun demiyor ki. Aranızda danışabileceğim avukat var mı diye soruyor.

saft , hukuk forumlarından daha hızlı dönüş alırsın

önceki evliliğindeki sorunları da az çok hatırlıyorum o zaman da maddi konular çok ön plandaydı şimdide bu nişan olayında mesele para diye düşünüyorum yazmamışsın ama, neticede karşı taraf duygularımızla oynadı diye dava açmamıştır paradır mesele
nişanda özellikle nişanı atan taraf takıları iade eder, muhtemelen etmedin

Ahahah. Kuzenim avukat o danışmanlık ücretini mümkün değil alamıyoruz diyor. Herkes bir şey sorup çıkmaya çalışıyormuş

O değil de dikkatimi çekti.
Geçenlerde burada konu açıp bir avukata danışmak isteyen üyeye (nickini hatırlamıyorum) "avukatlar size bedava danışmanlık vermek zorunda değil git bir avukata paşa paşa parasını öde" "siz beleşe bilgi alın diye eğitim almıyorlar" diye (bu ve bunun gibi bir çok) laf işiten üyenin günahı neydi?
Eski ve sevilen bir üye olmaması mı?
Tabi ki avukat diye bilgi vermek zorunda değil kimse. Ama aşırı bir tepkiydi..

saft yazdığım sizinle ilgili değil kişisel almayın sadece dikkatimi çekti..
Herkesin verildiği taktirde bilgi alma özgürlüğü vardır. İnşallah sizin meselenizde de hak yerini bulur..

Ne kadar ayıp yaa!
Cidden bu atari yapan her kimse de dünya begeni almıştır eminim.
Herkes lafta çok iyi.
Dünyada her şey para olmuş cık cık yapan insanlar yeri gelir bu atari da yapar işte. .

Keşke bir çok mesleğim olsa bir çok bilgim olsa da canım hemcinslerime zor zamanlarında yardımım dokunabilse..

Iki duaniz yeter.
Onu bile unutsanız gönlünüze ferahlık verebildiysem mutlu olurum.

Bilen bilir bilmeyenler için yazayım.
Ben öğretmenim arkadaşlar.
Eğitimle ilgili her türlü sorununuza seve seve yardimci olurum..
Çekinmeden rahatsız edebilirsiniz.

karşı tarafın taktığı altınları vermediyseniz ondan açmış olabilirler. çünkü nişanda takılan altınlar iade edilir.
tabi doğruyu sizden öğreneceğiz sebebi söylerseniz.
Kanunen nisanda takilan hersey geline aittir.resimle video ile ispatlarsa hepsini alabiliyor saft

O konuda kadına üzülmüş ama avukat olmadığım için yardım edememiştim.

Avukat olsam belki mesleki prensibi aşmayacak şekilde yardım ederdim. Belki diyorum sınırları olabilir gibisinden.
Ama avukat olmayanların bile öyle bir çıkışları vardı ki şaştım kaldım..

Meslekler bir yere kadar önce insanlık..

En sonunda bi hukuk kitabı alıp koycam eve , el insaf bi darda olana sıkıntıda olana yardım da mı edilmesin , bilgilendirseler ağızları mı aşınır .. kiminin parası kiminin duası demişler , o da kalmamış güzelim memlekette ...

Kanunen nisanda takilan hersey geline aittir.resimle video ile ispatlarsa hepsini alabiliyor saft
O evlilik olursa yalniz. Kiz nisani atmis ne demek takilari almak? Eee o zaman insanlar kanunu da arkalarina alarak -tabi dediginiz gibi bir kanun varsa- nisanlanip nisanlanip ayrilarak dolandiricilik yapsin!!

Aynen öyle.
Ben burada bankacı arkadaşlardan özelden bilgi almıştım sağolsun çok da ilgilenmislerdi.

Hatta Kazen beye öneri de bulunmuştum .
Keşke gönüllü arkadaşlar mesleklerini yazsalar yardimci olurum çekinmeyin deseler. Herkes zor zamanında kime danisacagini bilir kolaylik olurdu diye. Ama dikkate alınmamıştım..

Oysa bu site dayanışma için var en çok bence. Maddi durumu olmayan, danışacak çevresi olmayanlara büyük kolaylık olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…