- 3 Eylül 2012
- 21.897
- 57.822
- 798
Yardımcı olmak istedim Ancak konu sahibi müsait değil sanırım:) hoş sitede yardımcı olmaktanda ürktüm bir iki gündür konulara verilen etki tepkilerden ötürü (başka üyelere)
Ben avukatım, elimden geldiğince yardımcı olabilirim fakat öncelikle konuyu mümkün olduğunca tarafsız şekilde anlatıp hepimizin merakını gidermelisiniz bence
Kanunen nisanda takilan hersey geline aittir.resimle video ile ispatlarsa hepsini alabiliyor saft
Kanunen nisanda takilan hersey geline aittir.resimle video ile ispatlarsa hepsini alabiliyor saft
Ee bu dolandırıcı gelinler ne müge anlıya çıkan?Kanunen nisanda takilan hersey geline aittir.resimle video ile ispatlarsa hepsini alabiliyor saft
Ee bu dolandırıcı gelinler ne müge anlıya çıkan?
Cidden kadın he dese dolandırıcı molandırıcı demeyecek basacak nikahıAnnemle evlilik programi izliyoruz.
Zuhal Topalde bir kadin vardi evlenicem diye 2 herifi de kandirmis 2sinden de altin, bilezik, taki almis.
Adamkarin ikisi de ya evlenelim ya takilari geri ver dediler. Yani kadin belli ki bu iki kerizi de dolandirmis. Su noktadan sonra insan nasil ya taki ya evlenirsin der anlamiyorum. Abazanlik mi artik bilmiyorum neyse ama baslarina vurmus, bu kadar keriz olunmaz.
Annemle evlilik programi izliyoruz.
Zuhal Topalde bir kadin vardi evlenicem diye 2 herifi de kandirmis 2sinden de altin, bilezik, taki almis.
Adamkarin ikisi de ya evlenelim ya takilari geri ver dediler. Yani kadin belli ki bu iki kerizi de dolandirmis. Su noktadan sonra insan nasil ya taki ya evlenirsin der anlamiyorum. Abazanlik mi artik bilmiyorum neyse ama baslarina vurmus, bu kadar keriz olunmaz.
Bi kaç avukat arkadaş gönüllü olsa ne kadar güzel olurdu , ama var sanırım burda gönüllü avukatlar . Siteye yeni üye olduğum zaman burda hukuk köşesi diye bir yerde bir avukata soru sorup cevabımı da almıştım , gayet de güzel bilgilendirmişti ..Aynen öyle.
Ben burada bankacı arkadaşlardan özelden bilgi almıştım sağolsun çok da ilgilenmislerdi.
Hatta Kazen beye öneri de bulunmuştum .
Keşke gönüllü arkadaşlar mesleklerini yazsalar yardimci olurum çekinmeyin deseler. Herkes zor zamanında kime danisacagini bilir kolaylik olurdu diye. Ama dikkate alınmamıştım..
Oysa bu site dayanışma için var en çok bence. Maddi durumu olmayan, danışacak çevresi olmayanlara büyük kolaylık olurdu..
Kardesim kanunlari ben yazmiyorum.aile hukunda oyle geciyor.aciktan maliye okumustumO evlilik olursa yalniz. Kiz nisani atmis ne demek takilari almak? Eee o zaman insanlar kanunu da arkalarina alarak -tabi dediginiz gibi bir kanun varsa- nisanlanip nisanlanip ayrilarak dolandiricilik yapsin!!
Dolandirici oldugunu ispatlayinca durum belki deisiyordur.ben aile hukukund aoyle okudum. Hakli haksiz elestrisini yapmiyrm.sadece kitapta yazani soyleidmEe bu dolandırıcı gelinler ne müge anlıya çıkan?
Evet biliyrm durumlara gore karsilikli davalar acilabiliyor.ama taki toreni ispatlandigi durumda takilar kiza kaliyor yaziyordu aile hukukunda.ev esyalarini bilemiyrmKanunen öyle bir şey yok.
Kullanmak suretiyle ekonomik değerini yitiren şeylerin dışındaki ekonomik değeri olan her şeyi karşı taraf isteyebilir. Ayrıca nişanın bozulmasında kusur karşı tarafın ise manevi tazminatta isteyebilir. Yani karşı taraf haksız yere nişanı bozmuşsa manevi tazminat talebinde bulunulabilir.
O değil de dikkatimi çekti.
Geçenlerde burada konu açıp bir avukata danışmak isteyen üyeye (nickini hatırlamıyorum) "avukatlar size bedava danışmanlık vermek zorunda değil git bir avukata paşa paşa parasını öde" "siz beleşe bilgi alın diye eğitim almıyorlar" diye (bu ve bunun gibi bir çok) laf işiten üyenin günahı neydi?
Eski ve sevilen bir üye olmaması mı?
Tabi ki avukat diye bilgi vermek zorunda değil kimse. Ama aşırı bir tepkiydi..
saft yazdığım sizinle ilgili değil kişisel almayın sadece dikkatimi çekti..
Herkesin verildiği taktirde bilgi alma özgürlüğü vardır. İnşallah sizin meselenizde de hak yerini bulur..
Acin okuyun ozaman aile hukukunu.4 yil once ben okurken oyleydi degismediyse.hayır nişanda takılanlar iade edilir. düğünde takılanlar geline aittir. kanunen diyip de yanlış bilgi vermeyin.
oldu o zaman her canı sıkılan nişanlansın dursun takılara konsun..
O da ayri sacmalik
Arkadas yardimci olmak istemiyorsan, konuya cevap vermek istemiyorsan yazmazsin olur biter. Konuya gelip sayip sovmek, yardimci olmicam yazmak nedir
Medeni kanun md 122Kardesim kanunlari ben yazmiyorum.aile hukunda oyle geciyor.aciktan maliye okumustum
Arti kuzenimde avukat onunlada bu konuyu konusmustuk.hakli haksiz demiyrm sadece kanunda oyle yaziyordu.nisan bozuldugunda takilar kiza kaliyor diye
Acin okuyun ozaman aile hukukunu.4 yil once ben okurken oyleydi degismediyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?