O kadar doğru ki yazdıkların tam olarak her şeyi yönetmeye ve kontrol etmeye çalışıyor ve annesi bunu çok besliyor kimse ona baş kaldırmıyor annesi dahil kimse yanlışına yanlış diyemiyor biri derse de zaten ağzının payını alıyor çok geçimsiz biri annesine tavırları bile beni o kadar üzüyor ki yazık kadına sürekli bağırıyor kadın sesini çıkaramıyor hiçbir zaman haksız ve suçlu değildir her zaman karşısındaki suçludur ona göre kanıtlanmış bilimsel durumlar bile kendi aksini düşünüyorsa yanlıştır benim sınırlarıma hiç saygısı yok hatta benim bir sınırım olmasını dahi kabul etmiyor ondan hiçbir maddi beklentim kesinlikle yok ama yine de maddiyatla ilgili saçma düşünceleri de beni rahatsız ediyor bana bir kavga sırasında ‘bana muhtaç değilsin madem git al kendi gelinliğini ne yapılacaksa hallet senin kınanı da mı ben yapayım’ demişliği var. Benim gözüm açıldı açılmasına da nişan atma isteğimden dolayı kendimi niye suçlu hissediyorum anlamıyorum.
Bu kişi artık düzelmez.
-İş yerinde geliştirdiği şemanın düzelmesi için sabit maaşlı iş yada faiz geliri gibi hırs olmaması lazım hayatında ; Elemanı varsa aşağılayamasın ya da para için öfkelenip o öfkenin bağımlısı olmasın.
-Annesinin onu koşullu sevmesi lazım. Aynı evde yaşamamaları ve annesini küçümsemeye başlayınca ona özür dilemeden tekrar konuşamaması lazım.
O evlenilmeye uygun biri değil.
Hatta arkadaşlığa bile uygun biri değil.
1-Zaafları, hataları, zayıf noktaları öğrenir.
2-Karşıya tavsiyelerini onlarca kere telkin eder.
3-Kontrol edemezse sinirlenir.
4-Gelecekte sırf zevk aldığı için sürekli eleştiri ve geçmiş yaralardan vurarak o anki öfke bağımlılığında salgıladığı hormonu kendine sağlar.
5-Sonra rahatlar tatlı sözler , övmeler, hediyeler.
Hele şiddet döngüsü var geçmiş yorumlarımdan okuyabilirsin . O döngüden çıkmak senelerini alabilir.
Evladınla, ailenle tehdit edilebilirsin. Zayıf noktan olan başka kadınlarla olan rekabet duygundanda vurabilir seni.
10 Sene ve onun çocuğu yüzünden hayatında kara bir gölge gibi yaşayabilirsin.
Asla hafife alma öyle tehdit yöntemleri varki bir önceki nesil 40 sene tehditle evden ayrılamadı.
Oynadığın kumat değil. Senin kazanma şansın hiç yok. Devam ettirdikçe kayıpların daha çok artar.
Şahsen böyle uzun süre "karanlık üçlü" kişilikli biriyle olsam 1 senelik yeri belli olmayan ile kaçmaya bile giderdim o derece.
Klinik bırakamam bile dememen gerekebilir. Hergün haberlerde görülen erkekler. Narsist, karanlık üçlü erkekler.