Nişan atmayı düşünüyorum

Kızlar merhaba. Benim 7 yıllık bir ilişkim var son 5 aydır nişanlıyız 3 ay sonra da düğünümüz var ama bu düğün olmalı mı emin değilim kafam çok karışık. Nişanlım çok sinirli biri öfke problemleri var her şeyi yanlış anlıyor onun görüşüne karşı bir şey söylediğim an sanki ona küfür etmişim gibi tepki veriyor sinirlenip masaya tekme atmışlığı bileğimi sıkmışlığı var. Yani kendisiyle hiç anlaşamıyorum sürekli ağzımdan çıkanı kontrol etmem gerekiyor her olayda beni suçluyor her zaman suçluyum bileğimi sıkmışsa bile ben haketmişimdir ben onu sıkacak hale getirmişimdir hastayımdır psikolojim bozuktur yani artık bunları umursamıyorum üstüme alınmıyorum karakteri böyle diyip geçiyorum ama mutlaka bir noktada sabrım bitecek. Ailem ve nişanlım bir araya geldiğinde kendimi çok kötü hissediyorum yine acaba ne patavatsızlık yapacak söylenmemesi gereken neyi söyleyecek neyi yanlış anlayacak diye diken üstündeyim sürekli. Bunların yanında bir de son 1 aydır başka konular da beni rahatsız etmeye başladı. Arkadaşlar ben diş hekimiyim kendi polikliniğim var aylık kendimce iyi bir gelirim var arabam var kendi kendime yetebilecek biriyim yani çok şükür nişanlım da öyle geliri kötü değil o okumadı ama onun da işlettiği geliri iyi olan bir dükkanı var. Nişanlım son zamanlarda bana sık sık kirayı ortak öderiz, faturaları ortak öderiz vb. şeyler söylemeye başladı hatta bir kere annesi bile şaka yoluyla bana kiranın yarısını verirsin artık tarzında bir şey söyledi ve hiç hoşlanmadım. Evlilik zaten her şeyin ortak olması değil midir zaten kirayı da faturaları da diğer giderlerimizi de biz beraber ortak karşılayacağız ama bunun bu şekilde söylenmesi doğru mu bana çok itici geldi. Bilmiyorum kızlar bunların yanında tabii ki nişanlımın alkol problemleri de var alkol içmeyi çok havalı bir şey sanıyor başına buyruk kısıtlayıcı kıskanç yani daha benim normalleştirdiğim çok fazla olmaması gereken şey var inanın. Mesela bu süreçte bana işte sallıyorum x parasında bir gelinlik istesen seninle işim olmazdı tarzı bir şey söyledi ve zoruma gitti ben öyle büyük maddi talepleri olan biri değilim hatta her şeyin en uygunu olsun ona da ailesine de fazla yük olmasın diye çabalayan biriyim zaten o paralarda bir gelinlik istemem ama seninle işim olmazdı diyecek kadar değer görmemesi beni gerçekten üzdü. Kızlar bu olaylar anlat anlat bitmez nişan atmayı düşünüyorum ama uzun zaman geçirdik alamıyorum bu riski ne yapmalıyım ben mi abartıyorum acaba
Yalvarırım ayrılın

Neyi bekliyorsun nişanı atmak için bir dakika bile beklememen lazım.Sana nişanliyken bunu yapan evlenince neler yapmaz

Ona sorsan adam olabildiği özellikler say say bitmez hep başarılı hep kendi ayakları üstünde durmuş kimseden 1 lira almamış hep çalışmış kendi bir yerlere gelmiş benim gibi babasının yardımlarıyla bir yere gelmemiş babası olmasa da o para kazanırmış ama babam olmasa ben okuyup klinik açamazmışım
Bu adam sizi kıskanıyor ama bu sevgi kıskançlığı değil resmen size hased ediyor sizin bütün başarınızı sanki sadece ailenizden kaynaklıymış gibi göstermeye çalışıyor ve aşşağılık kompleksi var bu adamda gerçekten sizi seven insan sizinle gurur duyar sizi destekler küçültmeye çalışmaz. Konunda onun düşüncelerinin aksine bişey söylediğinde sinir krizine giriyor demişsin normal kişilikteki insan kız arkadaşına saygı duyar,öfke problemleri var sinirlenince ufak tefekte olsa fiziksel şiddete baş vuruyor demişsin asla kendime bunu yaptırmam bugün bunu yapan evlenince ne yapmaz bu adamla kesinlikle olmaz nerden tutsan elinde kalıyor aklını başına al mesleğin var geleceğini bu adamla ziyan etme hiç bir yalvarmasına düzeleceğim laflarına inanma bu adamı bir an önce hayatından def etmeye bak bu adamın yapısı belli geri kafalı sadece benim dediğim olur kafasında seni sürekli ezmeye çalışacak bence seni sevmiyor sadece seninle egosunu tatmin ediyor. Allahın sevgili kulusun şimdiden göstermiş sana ne olduğunu hayatını sakın ama sakın belki düzelir belki değişirlere bırakma bu güzel zamanını seni haketmeyenler için harcama zaman değerli ve geri gelmiyor keşke senin gibi nişanlı ve çocuksuz bir insan olsaydım inan bir dakika bile düşünmez ayrılırdım bu hayata kaynananın eğitemediğini eğitmek için gelmedin eğitmek istesende eğitilmiyorlar zaten tecrübeyle sabit huylu huyundan asla geçmiyor yarın bir gün çocuklarında olacak evlenirsen bu kaynananın eğitemediğini eğitmeye çalışırken yavrularını eğitemeyeceksin ve seninle birlikte o yavrularda ziyan olacak inşallah anlamışsındır daha ne diyeyim kesinlikle AYRIL

Nişanı at bu adamdan boşanmak da kolay olmaz. Şimdiden kurtar kendini. Lisedeyken birinden hoslandin diye niye hayatını karartiyorsun. Lise aşkı olarak kalmaliymis daha önce ayrilmaliydin

Back
X