ay ay nerden buluyorsunuz böyle tipleri anlamadım ki ne demek ailesini aramak sen nesin köle mi gitsin kendi anası gibi yobaz bi kız buldun ay oturduğum yerden sinirlendim resmen avatar yaptığın Atadan biraz feyz al kızım onun bağımsızlık mücadelesini örnek al elin adamına ezdirme kendini..
öncelikle kötü bir durum olmasından dolayı hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun diye dilemekten başka çarem kalmadı. ama eğer ailesi sana bu kadar tebiyesizce yaklaşabiliyor ve nişanlın sesini çıkarmıyorsa bu işe devam edersem başına gelecek her kötü şeyin habercisi bu günlerin. eğer sevgin kalmadıysa ki sadece sevgi de yetmez mantık çıkmış aradan uzatmadan bitir derim. gitsinler kendilerine kendi istedikleri kriterde birini bulsunlar. ne kadar saçma işler bunlar yaa sanki onlar evleniyor.
Merhaba arkadaşlar,
Başka konuya da yazmıştım nişanlımla siyasi bir tartışma ve onun üzerine söylediği, "senin gö.ünün yemediğini yapar kapının önüne koyarım" demesi ve üstüne hiçbir şekilde hatasını kabul etmemesi üzerine ayrıldık. Onun ailesi fazlasıyla geri kafalı ( kendi kızlarına olmasa da bana karşı öyleler) benim ailem de hayatımın hiç bir noktasında bana karışmadılar. Doğu-batı farkı problemimiz var sanırım. Kendisi bana ailesini sürekli aramamı söylüyor haftada bir arayacakmışım ancak babasını ne zaman arasam adam evlilik tarihi konusunu açıp çok ağır konuşuyor. Mesela seni adam yerine koyup konuştuğum hata babanla konuşacağım ben falan tarzı. Annem de 1 ay önce ailesini ziyarete gitti ve ben ailemin yanına gittiğimde annemin imalarından bu işin olmasını istemediğini anladım. Zaten nişanlım da 10 gündür aramıyor. Ben bu süre zarfında zamanında olan ve benim üstünde durmadığım bir çok olayı anladım ailesiyle yaşadığım. Sevgilim bu kadar gün aramadan durabilecek bir adam değil, sevgisinden olmasa hırsından yine arardı. Onun ailesi pek istemedi beni başta, kapalı daha ılımlı bir gelin hayal eden tipler beni görünce şok oldular. Ama bu işin sonu nedir, 10 gündür aramıyor ben yüzüğü postalamayı düşünüyorum. ( ayrı şehirlerdeyiz nişanlımla). Aile önemsiz sanırdım önemliymiş. Ben o çirkin lafın üzerine aramam, aramayacağımı o da biliyor ancak o da aramıyor. Sizce ben ne yapayım? Aile sonradan bana uyamaz, bu da 10 gündür aramıyor zaten. Göndereyim yüzüğü keseyim mi olayı?
Uzun yazdım okuyan ve cevap veren herkese teşekkürler şimdiden.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ailen biliyor mu ayrıldığınızı? Eğer bilmiyorlarsa ve sen ayrılarak daha iyi yapacağına inandıysan -ki burdan bakınca kesinlikle öyle görünüyor_
annene anlat bütün herşeyi. Onun ailesinin sana karşı konuşmalarını eşinin sana yaptığı her hafta arayacaksın baskısını vb. bunun gibi çok önemli konuları annene anlat ve bu yuzden bitirmek mantıklı geldi de.
Konuyu da askıda bırakma kesin bittiğini karşı tarafta bilsin. Ama sen muhattap olma ya baban ya da annen kim daha dişli ise o muhattap olsun karşı tarafa yüzük vb. geri göndereceğiniz şeyler varsa sen değil ailen konuşsun bu konularda da. Eski nişanlının da ailesi bakalım senin ailenle nasıl konuşacaklar. Hemen seni karalamaya mı geçecekler yoksa efendice konuşup işi bitirecekler mi.
Annem kafa dinlemek için konuşmuyoruz diye biliyor. O ailesi r söyledi mi bilmiyorum. Yüzükten başka gönderilecek bir şey yok biz bohça falan tarzı olaylara hiç girmedik. Sadece tek taş gidecek. Mantıken bakıldığında ayrılmak en doğrusu, sevgi kısmını da zamanla aşarım diye düşünüyorum, bu sebepten kimse ölmemiş. Kendisi hiç bir tepki vermediği için yüzüğü yolladıktan sonra beni neyin beklediğini bilmiyorum. Ayrılmayı istiyordu ve beni gaza getirip ayrılma kısmını bana yıkmak için mi o lafı etti, yoksa burnu sürtsün mantığıyla inat mı ediyor. Umarım kimse üzülmeden biter bu iş. En hayırlısı bu diye düşünüyorum.
En hayırlısının bu olduğuna inandıysan tekrar söylüyorum ailenle açıkça konuşmalısın. Onların da sana yol göstermesi daha sağlıklı olur. Karar senin arkadaşım Allah kolaylık versin hakkında hayırlısı olsun.
Not düşmek istiyorum iki tarafta üzülmesin diye düşünme senin üzülmen kimsenin umrunda değil emin ol(kendi öz ailen dışında). Sen kendin için en iyisi ne ise onu yap başkaları üzülse de üzülmese de öncelik sensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?