Nişan attıktan sonra birleşme olur mu??

sultansuna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
25
0
36
Ankara
Merhaba Kızlar,

Ben yaklaşık üç ay kadar önce sözlümden ayrılmıştım. Ayrılma sebebim bana
kötü davranmış olmasıydı, hakaretler etmesiydi. Ayrıldıktan sonra babama kızınız beni aldattı demişti
ve ablama da kardeşin kız değil demişti.

Biz farklı şehirlerde yaşıyoruz. Geçen hafta ailelerimizden gizli tatile gittik. Her şey
o kadar güzeldi ki. Ben onu affettim, yeniden birlikte olup evlenmek istiyoruz.

Ama o kadar çok şey oldu ki aileleri nasıl ikna ederiz bilmiyoruz.
Sizin aklınıza bir şey geliyor mu?

Lütfen kimse beni kınamasın, günahım yok gönlüm onu istiyor, seviyorum.

4 yıl sevgili kaldık, bu sürecte çok güzel günler yaşadık, ve birlikte olduk.
İşimiz olduktan sonra evlenelim dedik, istemeye geldiler istediler, ama ne onun
ailesi ne benim ailem bizi bir başımıza bıraktılar hiç ilgilenmediler. Sonunda biz birbirimize
sardık, çığrından çıktık. Sonunda ben dayanamadım nişanı attım.
Ama ne yapalım ne edelim kurtulamıyoruz, unutamıyoruz. Hala çok seviyoruz.
O iyi bir insan aslında ama dediğim gibi tek başımıza kaldık kimsenin ne maddi ne manevi desteğini göremeyince
bu hale geldik.
Ne olur yardım edin ne yapalım?

Ama birlikte olduğunuzu keşke söylemeseymiş ailene,şimdi ne olacak ailen tabi karşı çıkar.Sen iftira demişsindr büyük ihtimal onlar da diyecek kızıma böyle bir iftira atan kişiye niye vereyşm kızımı

Zor gibi ama imkansız değildir herhalde. Ama doğru insan mı,orası tartışılır.Tavırları pek de öyle olduğunu göstermiyor ne yazık ki.

Olur tabii ki neden olmasın?
Siz adamın size yaptıklarını sindirdikten sonra hiç kimseye laf düşmez ki...

Çok zor, demesydi böyle şeyler gene birleşirdik, ama şimdi aileme ne diyecem ben ne(

Siz hiç bir şey demeyeceksiniz ki...
Hatalı olan o!
Yalvarır mı yakarır mı ağlar mı zırlar mı bilemem ama ailenize kendisini affettirecek olan o!

Çok zor, demesydi böyle şeyler gene birleşirdik, ama şimdi aileme ne diyecem ben ne(

Üzülme Siz daha barışmamışsınız anladığım kadarıyla ama barışırsanız eğer, o ailene açıklama yapsın özürler dilesin affettirsin ailene kendisini..İftira gibi gösterin öbür türlüsü bana daha kötü geliyor çünkü ailen daha çok karşı çıkabilir gerçi ailenin bakış açısı da önemli bu konulara..Önce bir barışın beraber düşünün bunları daha iyi olmaz mı¿

Aslında böyle birisiyle barışıp barışmaman gerektiği de ayrı bir şey ama sen bilirsin yine de tabi ..

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hepinize.
İnanın kızlar bunu bir başkası yazsaydı kızım salakmısın sen, gençliğine güzelliğine yazık derdim.
Ama insan kendi başına gelince yapamıyor.
Annem, babam ilişki yaşadığımızı bilmiyor onlara sadece aldattı dedi; ki bu gerçekten iftira.
Kız kardeşime ilişki yaşadığımızı söyledi. Ama kardeşim bana sormadı bile ne olursa olsun
biz senin arkandayız dedi.

Nasıl yapar nasıl düzeltir bilmiyorum, inş hayırlısı olur hakkımızda.

beraber olduğunuzu söylemesi ne kadar da çirkin bir şey

kusura bakma ama ne biçim bi erkek bu ya insan güvendiği kişiyle beraber olur resmen güvenizi yıkmış yani yıkmış olması lazım

şimdi kalkıpa ailenize biz sizden gizli tatile gittik ohh gezdik eğlendik barıştık evlenicez demez inşallah

Tekrar bir araya gelirsiniz tabiki aileniz üzülesiniz istemez ama evlenirseniz; evliliğe 1-0 yenik başlamış olacaksınız...
Sevgiliniz bu kadar saygısızlık ettiği halde ona geri döndüğünüz için saygısızlık etme hakkını kendinde görecektir daima

sen kabullenmiş sonuçta ailen değil sen onunla yaşayacaksın. ailenle konuşup onları ikna etmekte senin işin tabii o da seninle birlikte olup ailenle konuşmalı bence. çünkü bu durumlara getirende o. ayrıca biz birbirimizden çıkardık demişsin bir yerde, evlendiğinizde de problem yaşamayacağınızın bir garantisi yok. bu durumda da sana hakaretler edecek? ounda bu konularda birşeyler yapması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…