nişan attım ama hala iletişim devam ediyor.

gözümün önünde kendi hayat fragmanımı okudum sanki, örneğiniz için teşekkür ederimmm. kendi kızları da var halbuki ona kimseyi beğenmiyorlar ama işsiz oğullarını da yüceltiyorlar. zaten hayatında hiç çalışmayan emir altına girmeyen bir tipmiş bu. şimdi de işte kendi kazandığı 3-5 kuruşa gelir diyor

Sende kendini düşün. Seni rahat ettirecek, çoluk çocuğuna güzel bir hayat yaşatabilecek biriyle evlen. Öbür türlüsünün sonu pişmanlık.

İyi insan kavramı bizde çok yanlış anlaşılıyor biraz bu kavramı sorgulamak lazım.
Sizi nişan atacak duruma getirmişler bir sürü sorun huzursuzluk vs birde yetmemiş hala manipule etmeye çalışıyorlar bunun neresi iyilik allasen ?
Engelleyip geçin ya güzelce vedanızı edin.
Size ulaşıp konuşmaları da öyle kolay olmasın bir zahmet.
Oturun yasınızı tutun sonra ders çalışmaya odaklanırsınız

Ne birine dağ olun ne dağ altında ezilin 5 çocukla kocadan ayrılmış sokakta kalmış gibi düşünmeyi bırakın Bir eş adayı seçmişsiniz adam tırt çıkmış hepsi bu... Düzgün tercihler yapar aklınızı kullanırsınız doğru adamı bulursunuz ..

Siz sürekli bu tarz adamları buluyorsunuz.Kendinize dönüp bakmanın zamanı gelmedi mi??

C calikusucum
haklısınız, teşekkür ederim belki pasifliği zamanla geçer diye düşünmüştüm
Karakter degismez. Zamanla olmaz evlenince hiç olmaz boşuna bekliyor bizim kızlar

Anasıyla didisiyla ne işin var görüşme arayanı açma. Pisirikligini idare edemezsin şimdiden canını sıkıyor zaten. Işsiz avukat çekilmez böyle sünepe bir avukat sevgili vakası daha vardı, arkadaş bir türlü birakamiyordu naptı acaba o da hiç cevap vermiyor sorulunca Aykadarguzel

Son düzenleme:
Size yüz kere yazmıştım bu da yüz birinci olsun, bu aile sizi inek gibi sağmak için oğluyla evlendirmeye çalışıyor. Bir de utanmadan sormuşlar çalışıp çalışmadığınızı. Daha ne olması gerekir?
Nişanlınız da pısırık. Sizi ailesine ezdirecek muhtemelen.

Ay ne okudum ben yaa korkunç.

Bir erkeği erkek yapan adam yapan faktörler nedir
Bir kadın bir erkekte nelerden etkilenir
Erkeğin doğal rolleri nedir
Dürüstlük eski nişanlında var mı yok
Düzenli gelir var mı yok
Kadınıyla ilgilenmesi önemsemesi var mı yok
Ailenle düzgün bir iletişim var mı yok
Başına çorap mı örmek istiyorsun nedir
Bu kadınlarımızın derdi nedir ya anlamıyorum. Bitmiş gitmiş hala ne diye anasıyla konuşuyorsun
Kadın bide utanmadan seni suçlu çıkarıp maddi olarak da sövüşleme derdinde hala ne diye iletişim halindesin. Yoklukta mısın

Bu vasifsizin gelir dedigi 3-5 kurusun daha fazlasini ben cocugumun cebine harclik diye koyuyorum.
Cektirsin gitsin sakin daha fazla muhatap olup kafani karistirma.
Bu vasifsizi bir sen kabul etmissin zamaninda, senden iyisini ve boyle kabul edenini bulamayacaklarini bulsalar da epeyi zaman alacaklarini bildikleri icin anali-ogullu pesindeler.
Suna iyi deyip durma bir daha.
Ne iyisi yahu?
Cok iyi biriyse cennete kadar yolu var sen onune bak, yakma basini.

Anne babasının düzgün yetiştiremediği adamı alıp tekrar mı büyüteceksiniz? Diyelim ki gerçekten iyi bir insan ama çalışmıyor. Nasıl olacak? O evde uyurken işe gitmek sizi üzmeyecek mi? Bayramda herkes sohbet ederken o elinde telefonda oynarken siz nasıl hissedeceksiniz? Akrabalarınızla hep eşsiz mi buluşacaksınız? Yanınızda olsa bile yok gibi? Çocuk olunca belki izin alıp onunla ilgilenmek isteyeceksiniz ama adam işsiz. Bunun gibi şeyler sizin için problem olmayacaksa barışın.

Birde bir insanın "iyi" olması, iyi bir eş yada iyi bir baba olacağı anlamına gelmiyor. Kimi insan dışarda çok iyiyken evdekilere hayatı dar ediyor.

Bu herif sizin kocanız mı olacak çocuğunuz mu?
Bu kadar mıymıntı birinden eş olacağını düşünüyor musunuz cidden?

Atilmis bir nisan icin bukadar destan yazmaya ne gerek vardi? Adam olmaz ondan ama sen bilirsin evet barişın koklaşın bişey olmaz mı diyelim!?

25 yaşındasınız
yeni mezunsunuz
iş tecrübeniz yok
özelde çok zor zaten, atanmanız lazım

adamın da diploması var, gelirim var demiş (demeyle olsaydı!) ama 3-5 çok yetersiz bir gelir.

çok afedersiniz ama ne nişanı?
ne beyaz eşyası?
insan bir ölçer tartar insan evlenmek üzere olduğu adamın gelirinin 3-5 bin lira olduğuna nasıl uyanmaz? "emir altına girmeyen bir tipmiş". iyi evlenmedne anlamışsınız da zaten evlenme kararını almış olmanız aşırı saçma ki.

en fazla 2 çay içip 2 mesajlaşıp ayrılmanız gereken adamla ailenizi muhatap etmişsiniz, nişan yapmışsınız. adam hala rahat rahat size yazabiliyor.
(tamam yanlış insanlarla ilişkimiz olabiliyor, bilemiyorsun eyvallah. ama her ilişkimizle evleneceğiz diye ayet mi var?)

k.valide iknaya geliyor bir de...Allah'ım sanki sene 1960, Eleşkirtte yayladan kız alıyorlar, başlık da isteseydiniz bari de tam olsaydı.

bu ne evlenme merakı? benim daha işim yok, yaşım genç, hele bi tanıyayım... neden demiyorsunuz?

kusura kalmayın. bu kadar gözünüzü evlilik hırsı bürümese böyle olmazdı bence bunu bi düşünün.

Yani eş değil de evlatlık çocuk almış olursunuz. Üstelik psikopat annesi de Bonus. Şuan iletişimde olmanız büyük hata engelleyip geryerden biran önce unutmaya odaklanın.

Öyle maalesef. Ve arkadaşım o kadar şahane bir insanki, asla hak etmiyor gördüğü muameleyi
Yıllarca bunu kendine hak görmüş ama ? Üç yil artı birkaç yıl dediniz yuh ama yani
Elinde mesleği olan kadınların bunu çekmesini anlamıyorum

İse neden baslamadiginizi merak etmesinin sebebi oğluna evlendikten sonra siz bakacaksiizn b ir an once ise o yuzden basla diyor o dunyalar iyisi ogluna üzülmeye devam edin barisirsaniz iki iste calistircak sizi Memurlarin ek is yapmasida yasak artik evden pasta borek corek isten gelince satarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…