Yazdıklarınızı hepsini baştan sona okuyamadım.Ne yapmak istediğini tam anlayamadım o yüzden kusura bakma.Bir yazında gidip konuşmalıyım demişin başka yazında hayır olmaz.Tam olarak nişanlınla aranda ne geçti aileler nasıl karıştı neler konuşuldu biz bilemeyiz tabi.
Yazının bir kısmında annenin gelip gitmedikleri için arayıp sormadıkları için sürekli baskı yaptığını,arkadaşlarının daha iyisine layık olduğunu söylediği için dolduruşa gelip nişan attığını söylemişin.TEBRİK EDİYORUM bu şekilde basit vazgeçebileceğin bir erkeğin koynuna girmişin birde napsam diye düşünebiliyorsun.Mayıstan beri nişanlıyım kaynanam bir kere istemeye bir kere de nişana geldi evimize.Arayıp sormaz,gelinim naptın demez.Çok da umrumda.Ailem akrabalarım laf etmiyor mu kesinlikle ediyor.Ben dolduruşa gelmektense anneme ne diyorum bilmek istermisin?Ne yapabilirim anne gelmiyor zorla kolundan tutup getiremem ya o var gibi düşünmüyorum sizde düşünmeyin.Kulaklarımı tıkıyorum herkesin karşısında.
Bakirelik konusuna gelince böyle kolay vazgeçtiğin erkeğin olayın üzerinden ne kadar zaman geçtikten sonra sana güvenmesini nasıl bekliyorsun yada umuyorsun.Karşındaki adam olsa ben bu kızla aynı yatağı paylaştım diyip sen ne yapsan da bırakmazdı(kanı görsede görmesede).400 tl karşılığında bekaretini satın alabileceğin bir ülkede bu kadar kolay vazgeçebildiğin bir adama sırf bekaretim bozuldu diye geri dönmeyi,konuşmayı düşünmek niye anlayamadım anlayamamda sanırım.Tekrar söylüyorum seni önemsese zaten sen ona ulaşmadan o sana ulaşmayı seçer di.Bir de ona gidip kendini daha da küçük düşürme bence...Beni seviyordu şöle demişti böle demişti diyede kendini kandırma uyan uykundan...Ha bu arada hani sen daha iyilerine layıksın diyen sevgili arkadaşlarına söyle daha iyilerini bulsunlar sana...