aileme anlatamam onu yaşatmazlar zaten sırf ona zarar gelmesin die hep sustum kimseye bişey anlatmadım kızlık olayı yüzünden dönmek isytemiyorum gerçekten pişmanım tabi onunda etkisi var ve onu çok seviyorum eminim oda seviyor ama kendimi onun yerine koyuyorum bunca olaydan sonra bende onun gibi davranırdım sonuçta ailem çok gitti onun üstüne bunalttılar resmen çocuığuAilen ve arkadaşların istemediği için nişanı atmışsın.Sevseydin başkalarının etkisiyle nişan atmazdın.Çocuk başkasıyla evlenicem diyince intihara kalkışmışsın.(Kalkıştın mı intihar mı ettin net değil).Daha önceki ayrılıklarda ağlayıp yalvarırdı demişsin.Bu sefer umursamayınca hırs mı yaptın acaba ? Nişanı o atmamış ki sen atmışsın.Ayrıca bu başkasıyla sözlenme meselesi yalan olabilir.Seni takmadığını göstermek için,ümidini kes diye uydurmuştur belki.Gerçi ister gerçek olsun ister yalan olsun sonuç aynı,seni istemiyor.
Kızlığının bozulduğunu öğrendin diye mi telaşa kapıldın anlamadım.Sırf bu yüzden bütün tükürdüklerini yalayacaksan Allah sana kolaylık versin,işin zor.Böyle başlarsan evlendikten sonra çok ezilirsin.Seni artık sevmeyen,istemeyen biriyle barışmak istiyorsun ve kusura bakma ama kızlığını koz olarak kullanmaya çalışıyorsun gibi geldi bana.Ha yaparsın,nasıl yaparsın,ailene anlatırsın,beni kandırdı,nasılsa evleneceğiz dedi filan dersin.O zaman bir ihtimal sizi zorla evlendirirler ama sonrası senin açından çok daha kötü olur.
bence dinlemez seni
bi kızlık için mi gitcen.hemde bu adama
inanmıycak,hakaret etcek sana:26:
istediğini sölesin bide kızlık için değil sırf çünkü oda beni çok seviyodu hatta üstüme titriyodu ben çok gittim üstüne onunda hataları var ama hatanın en büyüğü bende kızlığımın bozulduğunu o an sölemedim ona sonra bi sinirle attım nişanı attıktan sonra konuştuk arayı düzeltelim dedik o ara yine üstüne çok gittim sonra benden nefret etmeye başladı ailem yüzünden beni dinlemedi artık biliyorum seviyor hala beni hissediyorum bunu sadece ona yaşattıklarım çok ağırdı ama inanın benim yaşadıklarım dahada ağır
Canım baştan beri tüm sayfaları okudum. düşünki gittin konuştun kabul etti evlendiniz. evlilik sadece iki kişi arasında olmazki. aileler düşman oldu diyorsun. ömrünün sonuna kadar iki düşman aile arasında nasıl evliliğini sürdürceksin. üstelik eşinin ailesi daha siz evlenmeden bunları yaptıysa evlilik olduktan sonra da neler yapmaz. Bence mutlu bir evliliğin olmaz. sonuçta ailelerin birbirlerine uyumu, saygısı ve sevgisi çok ama çok önemli. üstelik kızlığının gittiğini öğrenince seni kabul etti diyelim. ilerde bunu koz olarak kullanıp devamlı başına kakmayacağı ne malum. yarın öbürgün ben zaten istemiordum ama zorda kaldım kabul ettim derse naparsın. en iyisi bırak. dünyanın sonu değil bu. herşeyde bir hayır vardır bunu düşün. illa bilmesini istiyorsan madem söle ama artık onla evlilik düşünme ve bu konuyu senin kadar kafasına takıp acı çekeceğinide düşünme hiç.
bizim onunla büyük bir sorunumuz yoktu aslında aileler sevmedi birbirini babam hiç istemedi zaten sırf ben istiorum die evet dedi ya ailesine bende ısınamadım çok soğuklardı bana karşı ama onu çok seviyordum biz anlaşırsak belki sonradan aileleride ikna ederiz bu bizim hayatımız çünkü ben hep ailemin sözünü dinledim sağolsunlar hep yanımdalar ama çok acı çekiyorum şuan ya ben konuşmadan gidip başkassıyla evlenirse ozaman neden konuşmadım die içim içimi yemezmi bari kounuşayım herşeyi bilsin hayır derse hiç olmazsa içim rahat olur herşeyi bildiği halde beni bıraktı demekki gerçekten sevmiyormuş derim yanlışmıyım
gizliden aradığındada mı açmıyor telefonunu peki ? madem öle canım gidip konuş anlat olayı ama kendini çok fazla ümitlendirme olur mu. kabul etme taraftarı değilse üstüne gitme, zorlama olurmu. çokta geçe kalma bence biran evvel git konuş. eğer niye geldin konuşcak bişimiz yok falan deyip terslersede. sen konuşma istersen ama benim sölicek bikaç şeyim var eğer telefonlarımı cevaplasaydın buraya kadar gelmzdim dersin. anlatırsın olayı, hatalarını sölersin kendi adıma ailemin adına bu huzursuzluklar bu olanlar için üzgünüm özür dilerim dersin. bu kadar ama eğer terslemeye devam ederse hala daha öğrenmesine rağmen uztmazsın sakın bukezde illa kabul et beni olur tamm mı cnm
gidip konuşsam şöyle sizlere güzel haberler versem nekadar güzel olur arkadaşlar canım çok yanıyor 1ay oldu hala ilk günki gibi içim yanıyor anlamadım ya
tatlım git konuş hemen madem anlat. dediğim gibi çok erteleme geç kalma biran önce konuş. ya bide aklıma ne geldi. öğrendi diyelim ailesine sölerse, aileside bunu kullanırsa ortalık yerde konuşurlarda ailenin kulağına gelirse. cidden karışık bi durum. ben olsam hiç konuşmazdım ama sizin ilişkinizi durumunuzu tabiki bilemem. ama sölemek istersen daha uzatma söle
nişanlımı tanırım oda seviyor çünkü benim için defalarca hüngür hüngür ağladığına şahit oldum olaylar çok ağırdı sadece bide onun olduğumu bilmiyor daha olay basit bir nişan atma olayı değilki arkasını dönüp gitsin ortada benim bulunduğum durum var kabuıl etsede etmesede gerçek buyalnız bişiyi merak ettim sanırım nişanlınızda sevgi anlamında bişiler bitmiş olan olaylardan dolayı eee sevmedigi halde ama sadece bişiler yasadınız diye sizinle evlenmesini istermisiniz ?
nişanlımı tanırım oda seviyor çünkü benim için defalarca hüngür hüngür ağladığına şahit oldum olaylar çok ağırdı sadece bide onun olduğumu bilmiyor daha olay basit bir nişan atma olayı değilki arkasını dönüp gitsin ortada benim bulunduğum durum var kabuıl etsede etmesede gerçek bu
tamamda anladıgım kadarıyla istemiyor yoksa sizinle konusup orta yolu bulmaya calısırdı erkekler aglarlar evet ya sıkışınca yada sıkılınca bence bu olayı söylemeyin ortalık daha fena karısacak gibi geliyor bana o zmanda teyzenizin oglunu arayıp böyle diyor derse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?