Nişan attım ama pişmanım

aileme anlatamam onu yaşatmazlar zaten sırf ona zarar gelmesin die hep sustum kimseye bişey anlatmadım kızlık olayı yüzünden dönmek isytemiyorum gerçekten pişmanım tabi onunda etkisi var ve onu çok seviyorum eminim oda seviyor ama kendimi onun yerine koyuyorum bunca olaydan sonra bende onun gibi davranırdım sonuçta ailem çok gitti onun üstüne bunalttılar resmen çocuığu

bi kızlık için mi gitcen.hemde bu adama
inanmıycak,hakaret etcek sana:26:

bi kızlık için mi gitcen.hemde bu adama
inanmıycak,hakaret etcek sana:26:

istediğini sölesin bide kızlık için değil sırf çünkü oda beni çok seviyodu hatta üstüme titriyodu ben çok gittim üstüne onunda hataları var ama hatanın en büyüğü bende kızlığımın bozulduğunu o an sölemedim ona sonra bi sinirle attım nişanı attıktan sonra konuştuk arayı düzeltelim dedik o ara yine üstüne çok gittim sonra benden nefret etmeye başladı ailem yüzünden beni dinlemedi artık biliyorum seviyor hala beni hissediyorum bunu sadece ona yaşattıklarım çok ağırdı ama inanın benim yaşadıklarım dahada ağır

eminim sen daha çok üzülüyosundur
sevgi olsada saygı yok sizdebitmiş saygı,güven
bence söylesende değişmez,ağır şeyler duycan demedi deme

Canım baştan beri tüm sayfaları okudum. düşünki gittin konuştun kabul etti evlendiniz. evlilik sadece iki kişi arasında olmazki. aileler düşman oldu diyorsun. ömrünün sonuna kadar iki düşman aile arasında nasıl evliliğini sürdürceksin. üstelik eşinin ailesi daha siz evlenmeden bunları yaptıysa evlilik olduktan sonra da neler yapmaz. Bence mutlu bir evliliğin olmaz. sonuçta ailelerin birbirlerine uyumu, saygısı ve sevgisi çok ama çok önemli. üstelik kızlığının gittiğini öğrenince seni kabul etti diyelim. ilerde bunu koz olarak kullanıp devamlı başına kakmayacağı ne malum. yarın öbürgün ben zaten istemiordum ama zorda kaldım kabul ettim derse naparsın. en iyisi bırak. dünyanın sonu değil bu. herşeyde bir hayır vardır bunu düşün. illa bilmesini istiyorsan madem söle ama artık onla evlilik düşünme ve bu konuyu senin kadar kafasına takıp acı çekeceğinide düşünme hiç.

bizim onunla büyük bir sorunumuz yoktu aslında aileler sevmedi birbirini babam hiç istemedi zaten sırf ben istiorum die evet dedi ya ailesine bende ısınamadım çok soğuklardı bana karşı ama onu çok seviyordum biz anlaşırsak belki sonradan aileleride ikna ederiz bu bizim hayatımız çünkü ben hep ailemin sözünü dinledim sağolsunlar hep yanımdalar ama çok acı çekiyorum şuan ya ben konuşmadan gidip başkassıyla evlenirse ozaman neden konuşmadım die içim içimi yemezmi bari kounuşayım herşeyi bilsin hayır derse hiç olmazsa içim rahat olur herşeyi bildiği halde beni bıraktı demekki gerçekten sevmiyormuş derim yanlışmıyım

gizliden aradığındada mı açmıyor telefonunu peki ? madem öle canım gidip konuş anlat olayı ama kendini çok fazla ümitlendirme olur mu. kabul etme taraftarı değilse üstüne gitme, zorlama olurmu. çokta geçe kalma bence biran evvel git konuş. eğer niye geldin konuşcak bişimiz yok falan deyip terslersede. sen konuşma istersen ama benim sölicek bikaç şeyim var eğer telefonlarımı cevaplasaydın buraya kadar gelmzdim dersin. anlatırsın olayı, hatalarını sölersin kendi adıma ailemin adına bu huzursuzluklar bu olanlar için üzgünüm özür dilerim dersin. bu kadar ama eğer terslemeye devam ederse hala daha öğrenmesine rağmen uztmazsın sakın bukezde illa kabul et beni olur tamm mı cnm

bir yanım git konuş diyor bir yanım yapma bırak başkasyla evlensin ama sonra çok pişman olcak senin gibi birini bidaha bulamayacak diyor allaha hergün dua ediyorum onun ve ailesinin pişmanlığını bana göster diye bitaraftanda şu içinde bulunduğum durumu bilmiyor bilse belki benim yanımda olup beni bırakmaz diyorum ne yapayım allahoım kafam bi dünya akıl verin lütfen çıkmazdayım böyle gidip konuşmaı hergün ertelersem belki gittiğimde çok geç olcak dört bir koldan ailesi kız arıyo ona ya bulurlarsa ya bana inat evlenirse biliyorum mutlu olmayacağını oda bensiz yapamaz ama kızgınlıkla ben nasıl nişan attıysam oda evlenir

gizliye kapalı teli ogün çıkıp dışardan aradım sesimi alır almaz kapattı teli ve hemen teyzeminoğlunu aramış söyle ailesine beni bidaha aramasın demiş çünkü abimle bayağı birbirlerine hakaretler falan ettiler telde babamı aramış ben bidaha kızını seni ve aileni aramayacam söyle oğlunda beni aramasın demiş beni dinlemiyor son birkez dinleseydi zaten olaylar buraya gelmezdi oda sinirli pskolojisi bozuldu benim gibi yaşananlardan dolayı oda sağlıklı düşünemiyor

tatlım git konuş hemen madem anlat. dediğim gibi çok erteleme geç kalma biran önce konuş. ya bide aklıma ne geldi. öğrendi diyelim ailesine sölerse, aileside bunu kullanırsa ortalık yerde konuşurlarda ailenin kulağına gelirse. cidden karışık bi durum. ben olsam hiç konuşmazdım ama sizin ilişkinizi durumunuzu tabiki bilemem. ama sölemek istersen daha uzatma söle

nişanlınızda farkındadır sanırım olanların onlara rağmen arama konusma diyorsa ve ailenizden birine söylüyorsa ne geregi var gidip konusmanın

gidip konuşsam şöyle sizlere güzel haberler versem nekadar güzel olur arkadaşlar canım çok yanıyor 1ay oldu hala ilk günki gibi içim yanıyor anlamadım ya

gidip konuşsam şöyle sizlere güzel haberler versem nekadar güzel olur arkadaşlar canım çok yanıyor 1ay oldu hala ilk günki gibi içim yanıyor anlamadım ya

yalnız bişiyi merak ettim sanırım nişanlınızda sevgi anlamında bişiler bitmiş olan olaylardan dolayı eee sevmedigi halde ama sadece bişiler yasadınız diye sizinle evlenmesini istermisiniz ?

zaten bu olayı onunla ve annesiyle konuşcam kabul ederlerse arayıp telde annemede anlatcam kendim xzaten bölyle bi durum vardı size anlatamadım gelip onunla konuştum die

yalnız bişiyi merak ettim sanırım nişanlınızda sevgi anlamında bişiler bitmiş olan olaylardan dolayı eee sevmedigi halde ama sadece bişiler yasadınız diye sizinle evlenmesini istermisiniz ?
nişanlımı tanırım oda seviyor çünkü benim için defalarca hüngür hüngür ağladığına şahit oldum olaylar çok ağırdı sadece bide onun olduğumu bilmiyor daha olay basit bir nişan atma olayı değilki arkasını dönüp gitsin ortada benim bulunduğum durum var kabuıl etsede etmesede gerçek bu

tamamda anladıgım kadarıyla istemiyor yoksa sizinle konusup orta yolu bulmaya calısırdı erkekler aglarlar evet ya sıkışınca yada sıkılınca bence bu olayı söylemeyin ortalık daha fena karısacak gibi geliyor bana o zmanda teyzenizin oglunu arayıp böyle diyor derse

ben herşeyi göze aldım bugüne kadar susup kimseye bişey anlatmadıysam sırf ıo zarar görmesin die ama şimdi tek zarar gören benim zaten onla konuştuktan sonra inanmazsa bana ben gidip konuşcam t.oğluyla

bana yazık değilmi bukadar yükü ve acıyı tek başıma neden taşıyayımki o hiçbişey olmamış gibi hayatına devam ediyor başkasını alıyor hayatına ama ben burda vicdan azabı çekiyorum ailemin yüzüne bakamıyorum bu ne kadar kötü bişi biliyormusunuz ailemede bişey anlatamıyorum susuyorum gün geçtikçe dahada kötü oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…