Nişanlın iyi biri olsaydı ailen ona karşı gelmezdi sen zarından dolayımı kendine kıydın evlenseydin bol,bol dayak yiyecektin belki bundada vardır bir hayır başka evlenmek için karşına aday çıktığında olanları anlatırsın dar düşünme be güzel kızım
ya ailem özellikle babam baştan beri onu ve ailesini sevmiyordu nişan atcam dedim babam sevindi. aileside beni istemiyordu sanırım 3aylık nişanlıydım bikere olsun görmeye gelmediler beni durumumuz yok deyip duruyodu ama benide çok seviyordu yada ben öle sandım ayrıldığımız zamanlarda arıyıp ağlıyodu sensiz yapamam diyodu bu nişan atma olayından sonra arama beni bidaha başkasıyla evlencem falan dedi babası bana kız arıyoruz ona dedi bende ogün intihar ettim sonra abim onu arayıp hakaret falan etmiş oda abime düşman oldu iki aile ya bu kız benim için intihara kalkışmış arayıp bi sorayım demedi hiç ben ısrar ediyodum konuşalım diye dinlemedi beni o şimdi mutlu ben bu haldeyim gidip konuşup durumu anlatmak istiyorum ama ya beni dinlemezse diyotrum bir insan bukadar çok severken nasıl böle değişip nefret eder benden anlamıyorum