- 8 Aralık 2017
- 236
- 138
- 103
- Konu Sahibi Blackberry36
Kızlar cidden kötüyüm bana bi yardımcı olun lütfen.Ben yaklasık 10 ay once yani mart ayinda nisan attim.Eski nişanlımla gecen sene(2016) mayis ayinda sozlendik 5 ay sonra nisan yaptik.Nisana kadar hersey guzeldi.Kendisiyle gorucu usulu tanistim kisa sureli tanima surecinden sonra yuzuk takmistik.Nisan surecim cok berbat gecti surekli tartisma vs. bircok sey yasadik ve bu da yetmez gibi kendisiyle zina yaptim yasadigimiz sey yuzeysel oldu ama hep sonrasinda vicdan azabindan cok kotu oldum hem bu durumdan kaynakli hem de tartismalar yuzunden kendisinden sogudum.Her gecem gunduzum aglamakli gecti pismanligi iliklerime kadar yasadim rabbime cok göz yasi doktum ve olmayacagina bu isin yurumeyecegine karar verdim attım.Iste bu nisan atma surecinden sonra kendimi toplayamadim kendisine cok fazla aşık degildim atmam kolay oldu belki ama gel gelelim etrafta salak gibi dolanıyorum halen daha.Bu yaptigim gunah beni cok boguyor tövbe kapısı açik tovbe de ediyorum ama iyi olamiyorum.Hic birseyden zevk alamayan biri oldum.birinin evlendigini ,nisan ve sozlendigini duydugum zaman kendimi tutamiyorum.Hayallerim vardı bir sürü bir ev esyası bi gelinlik bi nisanlik gorsem ic cekiyorum baska aleme daliyorum sanki.Bana senden sonra hic kimseyle olmaz olsa bile uzun zaman gecmesi grek diyen kisilik yoksunu insan 2 ay once evlendi.biz nisan attiktan 2 ay sonra söz yapmislar.Bizim aldigimiz dugun tarihinde bizim aldigimiz damatlik ve bir suru seyle.O daha cok seven tarafti bu kadar kisa surede nasıl becerebildi hayret ediyorum.Yani nisani atan ben olmama ragmen onume bakip mutlu olamiyorum.Herseyi bosverdim,arkadaslarim var durumu biliyorlar ama onlar bile bana iyi gelmiyor herseyden kaciyorum yalniz kalabilecegim yerlere mekanlara gidiyorum tek basima.Uzerimdeki ölü topragı atamiyorum ne yapacagimi bilmiyorum yasim daha 21.Kisacasi kardeslerim ablalarim benim durumumu yasayan ve yasamayan farketmez sizlerin tecrubelerine fikirlerine yani birilerinin aklına ihtiyacım var ozellikle yasamis tecrube etmis birilerinin.Bundan sonra ne yapmalıyım? (Psikolojik tedavi gor diyenler olabilir ama istemiyorum cunku kendimi biliyorum ki o zaman kendimi daha gücsüz daha ezik gibi hissedicem)