Nişan attım

Afferim kız , karnında bebeyle boşanacağına nışan attın oh mis.

Ailemi sevmeyebilir bunu anlarım ama saygısızlığı kaldıramıyorum annem babam benim için çok uğraşlar verdi emek verdi onlara böyle laf etme diyodum naptılar sanki diyodu

Kız millet nişanlıyken genelde rol yapar ya güya köprüyü geçene kadar misali, seninki daha nişanlıyken böyleyse evlenince sen düşün.
Pişman olma. Üzüntünü de gizleme ki ağlaya ağlaya at içinden. Birgün iyi ki diyeceksin.

kafanızın şuan pırıl pırıl olması gerekiyor net! Kim köpek aileme hakaret edebilecek ya nişanlıyken bunu yapan evlenince neler yapar düşünün.

Çok isabetli bir karar olmuş.

Evlenince niye düzelsin gerdek gecesi bir yerlere nur inmiyor,adam zaten leş olduğunu evlenince 1000 katını yapma kapasitesi olduğunu göstermiş ailesi zaten aslan kaplan oğlum modunda.Hayatınızın en doğru kararını vermiş,kendinizi bu leş ve ailesinden kurtarmışsınız tebrikler

Haklısınız bende sevdiğim için iyi taraf görmeye çalışıyorum ama olacak iş değil bu

En doğru kararı vermişsin. Yapan hep yapar, bunun bı adım sonrası şiddet zaten. Kendini kontrol edemiyorsa gitsin dağda falan yaşasın.

Ailemi sevmeyebilir bunu anlarım ama saygısızlığı kaldıramıyorum annem babam benim için çok uğraşlar verdi emek verdi onlara böyle laf etme diyodum naptılar sanki diyodu
Ailesini sevmediği küçük gördüğü,aşağıladığı biriyle neden evlilik yoluna girilir ilerde doğacak çocuk karşı tarafa benzeyebilir her bakımdan......
Nedeni basit sizi de sevmiyor sadece rahat hakaret edebildiği,aşağıladığı eve kapatıp bol bol tecavüz edeceği,çocuk yapacağı sessiz bir kurban arıyordu sizi buldu,zaten 1 sene her küfrüne hakaretine sustuğunuza göre "doğru "yoldaymış......

Şimdiden annene babana hakaretler sayan yarın öbür gün sana neler yapmaz

Bayılıyorum saygısızlık işaretlerini görünce farkeden kadınlara.

Tebrik ederim şu başlıkları açmaktan kurtulmuş olabilirsiniz;

-Ailesine yakın oturmak istiyor
-Altınlarımı bahaneyle aldı
-Aileme gelmiyor ama beni zorla götürüyor
-Ailemin yüzüne küfür etti aramızı koparttı
-Arkadaşlarımı kötülüyor görüşmemi istemiyor
-Kıskançlık kavramına sığınıp herşeyi yapıyor
-Giyimime karışıyor (kapanmamı/açılmamı istiyor vb.)
-Öfkelenince zarar verdi
-Hamileyken bağırdı
-Çocuğun yanında bağırıyor küfrediyor
-Ailemle küstürdü çocuğa bakacak kişi yok, çalışamıyorum
-Çocuğum babasını seviyor ama kocam bana saygısız davranışlarda bulunuyor ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…