- 28 Mayıs 2025
- 555
- 248
- 18
- 25
- Konu Sahibi minikorkide
-
E bu adamla ne diye nişan yaptın akıl fikir kendine saygı bunların hiçbiri yok muBana bağırıp çağırıp hep bastırmaya çalışıyordu ben ne dersen o diyodu olmayınca da başlıyordu hakarete
Afferim kız , karnında bebeyle boşanacağına nışan attın oh mis.Bir senedir nişanlıyız ve artık dayanamadım nişan attım. Nişanlım her kavgada anneme babama kardeşlerime hakaret ediyordu bu durumu annesiyle kardeşleriyle konuştum sinirden diyo öyle bişry demez yoksa alttan al vs diyodu hep ve son zamanlarda bana da hakaret ediyordu ailesi de baskındı ben çok bunaldım bu ilişkiden ve nişanı attım evlenince düzelir mi şuan stresli olduğu için mi böyle davranıyor kafam karışık :/
Ailemi sevmeyebilir bunu anlarım ama saygısızlığı kaldıramıyorum annem babam benim için çok uğraşlar verdi emek verdi onlara böyle laf etme diyodum naptılar sanki diyoduBence yüzüğü atın, daha fazla uzatmaya gerek yok. Her yerden engelleyin. Demesi kolay demeyin çünkü evlenip boşanmak daha çok üzer sizi. Bununla evlenirseniz sonunuz belli. Arkanızdan dedikodu da ediyor, suçlu olmasına rağmen üste çıkıyor. Annesi de oğluşunu savunuyor. Size ve ailenize hakaret eden biri yüzünüzü görmeyi hak etmiyor.
Nasıl mı olurdu ?Yok bitirdim bende verdiğim yüzüklerini ama insan düşünmeden edemiyor evlenince nasıl olurdu vs diye
Zaten bi kere yaptım baya sen benim anneme nasıl o lafı edersin falan dedi bitiricem bu ilişkiyi vs dedi sonra ben özür diledim tatlıya bağlanmıştı :)E sende kavga aninda onun anasina danasina söv bakalim kabul edecek mi?
Nisan atman isabet olmus
Gelecegini kurtarmissin
Kız millet nişanlıyken genelde rol yapar ya güya köprüyü geçene kadar misali, seninki daha nişanlıyken böyleyse evlenince sen düşün.Bir senedir nişanlıyız ve artık dayanamadım nişan attım. Nişanlım her kavgada anneme babama kardeşlerime hakaret ediyordu bu durumu annesiyle kardeşleriyle konuştum sinirden diyo öyle bişry demez yoksa alttan al vs diyodu hep ve son zamanlarda bana da hakaret ediyordu ailesi de baskındı ben çok bunaldım bu ilişkiden ve nişanı attım evlenince düzelir mi şuan stresli olduğu için mi böyle davranıyor kafam karışık :/
kafanızın şuan pırıl pırıl olması gerekiyor net! Kim köpek aileme hakaret edebilecek ya nişanlıyken bunu yapan evlenince neler yapar düşünün.Bir senedir nişanlıyız ve artık dayanamadım nişan attım. Nişanlım her kavgada anneme babama kardeşlerime hakaret ediyordu bu durumu annesiyle kardeşleriyle konuştum sinirden diyo öyle bişry demez yoksa alttan al vs diyodu hep ve son zamanlarda bana da hakaret ediyordu ailesi de baskındı ben çok bunaldım bu ilişkiden ve nişanı attım evlenince düzelir mi şuan stresli olduğu için mi böyle davranıyor kafam karışık :/
Çok isabetli bir karar olmuş.Bir senedir nişanlıyız ve artık dayanamadım nişan attım. Nişanlım her kavgada anneme babama kardeşlerime hakaret ediyordu bu durumu annesiyle kardeşleriyle konuştum sinirden diyo öyle bişry demez yoksa alttan al vs diyodu hep ve son zamanlarda bana da hakaret ediyordu ailesi de baskındı ben çok bunaldım bu ilişkiden ve nişanı attım evlenince düzelir mi şuan stresli olduğu için mi böyle davranıyor kafam karışık :/
Evlenince niye düzelsin gerdek gecesi bir yerlere nur inmiyor,adam zaten leş olduğunu evlenince 1000 katını yapma kapasitesi olduğunu göstermiş ailesi zaten aslan kaplan oğlum modunda.Hayatınızın en doğru kararını vermiş,kendinizi bu leş ve ailesinden kurtarmışsınız tebriklerBir senedir nişanlıyız ve artık dayanamadım nişan attım. Nişanlım her kavgada anneme babama kardeşlerime hakaret ediyordu bu durumu annesiyle kardeşleriyle konuştum sinirden diyo öyle bişry demez yoksa alttan al vs diyodu hep ve son zamanlarda bana da hakaret ediyordu ailesi de baskındı ben çok bunaldım bu ilişkiden ve nişanı attım evlenince düzelir mi şuan stresli olduğu için mi böyle davranıyor kafam karışık :/
Bu cocuk ilerde evlense de bosanirZaten bi kere yaptım baya sen benim anneme nasıl o lafı edersin falan dedi bitiricem bu ilişkiyi vs dedi sonra ben özür diledim tatlıya bağlanmıştı :)
Haklısınız bende sevdiğim için iyi taraf görmeye çalışıyorum ama olacak iş değil buNişan stresinden mi böyle oldu diye sormuşsun ama hayat hep stresli. Evlilik, geçim sıkıntısı, çoluk çocuk aileler derken çok daha stresli dönemler yaşayacaksınız nişanda böyle yapan evlenince neler yapar..
Bu cocuk ilerde evlense de bosanir
Haberini alirsin
Aha buraya
Nişandan sonra böyle yaptı hatta düğüne yakın coştu bu halleri tavırlarıE bu adamla ne diye nişan yaptın akıl fikir kendine saygı bunların hiçbiri yok mu
Ben böyle bi boşanma konusu açmıştım boşanma falan olmaz olursa çocuğu alırım gidersin ananın evine diyodu aman amanBu cocuk ilerde evlense de bosanir
Haberini alirsin
Aha buraya da yaziyorum
Kesin öyledir sevgiliyken çok düzgündü yani? Ne kadar sevgili kaldınızNişandan sonra böyle yaptı hatta düğüne yakın coştu bu halleri tavırları
Ailesini sevmediği küçük gördüğü,aşağıladığı biriyle neden evlilik yoluna girilir ilerde doğacak çocuk karşı tarafa benzeyebilir her bakımdan......Ailemi sevmeyebilir bunu anlarım ama saygısızlığı kaldıramıyorum annem babam benim için çok uğraşlar verdi emek verdi onlara böyle laf etme diyodum naptılar sanki diyodu
Şimdiden annene babana hakaretler sayan yarın öbür gün sana neler yapmazBir senedir nişanlıyız ve artık dayanamadım nişan attım. Nişanlım her kavgada anneme babama kardeşlerime hakaret ediyordu bu durumu annesiyle kardeşleriyle konuştum sinirden diyo öyle bişry demez yoksa alttan al vs diyodu hep ve son zamanlarda bana da hakaret ediyordu ailesi de baskındı ben çok bunaldım bu ilişkiden ve nişanı attım evlenince düzelir mi şuan stresli olduğu için mi böyle davranıyor kafam karışık :/
2 sene sevgiliydik aslında çokda düzgün değildi ben iş yemeğinde yanımda erkek var diye ağzıma etmişti nasıl gidersin o yemeğe nasıl elalemle oturursun falan demiştiKesin öyledir sevgiliyken çok düzgündü yani? Ne kadar sevgili kaldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?