- 19 Ağustos 2025
- 42
- 18
- 3
- 26
- Konu Sahibi minikorkide
-
Bilmiyorum ama benimki farklı bi durumHahah, o üye herkeste travma yarattı valla. O kadar ayrılacağım diye diretip kararlıyım diyip tekrar o hanzoyla barışması…
Bu kizda da ayni potansiyeli gordum soriyim dedimHahah, o üye herkeste travma yarattı valla. O kadar ayrılacağım diye diretip kararlıyım diyip tekrar o hanzoyla barışması…
Sakın geriye dönme . dönersen anana babana küfürlere de başlar gelmesinler gitme muhabbeti de yapar terbiyesiz. Bak böyle insan sadece ailene karşı da değil senin hiçbir yerde başını yerden kaldırmaz Yanına yakışmaz iğreti gibi her yerde kendını belli ederEvet çok seviyorum ama ailen değil artık benim ailem önceliğin olacak vs diyodu hep sen gelmezsen bende gelmem sen gitmezsen bende gitmem ayda bir giderim anca vs diyodu hiç sevmiyordu ailemi
Ben de 2.5 sene önce nişan attım hatta burada konusunu açmıştım. Kafam ve kararım çok netti, barışmak için o ve ailesi bir dolu şey denedi asla geri dönmedim. Gerçekten bitirmek isteyen insanın kafası net, kararlı olur. Kurtulduğunu, doğru karar verdiğini bilir. Böyle kafam karışık, düzelir diye düşünüyorsa yakında barışır, tecrübeyle sabit. Çok az kadın bu kararlılığı gösteriyor.Bu kizda da ayni potansiyeli gordum soriyim dedim
Çok doğru söylüyorsunuz ki zaten ben işte olduğumda gelip gitsinler de demişti çok inattı çok sinirli ya sürekli onu yumuşatmakla alttan almakla idare ediyodumSakın geriye dönme . dönersen anana babana küfürlere de başlar gelmesinler gitme muhabbeti de yapar terbiyesiz. Bak böyle insan sadece ailene karşı da değil senin hiçbir yerde başını yerden kaldırmaz Yanına yakışmaz iğreti gibi her yerde kendını belli eder
Zararın neresinden dönersek kardır. Bugün hakaret yarın psikolojik şiddet sonra da fiziksel ve gider o. Ailesi baskınsa zaten uzaklaş iki gün sonra onların ağzına bakar kendi aile kurduğunu kabullenemez. Şimdi biraz üzülür sonra şükredersinBir senedir nişanlıyız ve artık dayanamadım nişan attım. Nişanlım her kavgada anneme babama kardeşlerime hakaret ediyordu bu durumu annesiyle kardeşleriyle konuştum sinirden diyo öyle bişry demez yoksa alttan al vs diyodu hep ve son zamanlarda bana da hakaret ediyordu ailesi de baskındı ben çok bunaldım bu ilişkiden ve nişanı attım evlenince düzelir mi şuan stresli olduğu için mi böyle davranıyor kafam karışık :/
Allah esirgesin ya cidden evlilik yok bisey yok nie idare ediyorsunuz böyle tipleri tövbe ya Rabbi sonra sizi köle zannediyorlar.Çok doğru söylüyorsunuz ki zaten ben işte olduğumda gelip gitsinler de demişti çok inattı çok sinirli ya sürekli onu yumuşatmakla alttan almakla idare ediyodum
Niye , gerçekten niye alttan alıp idare ediyordunuz Adam Mehdi mi,yoksa cennetin anahtarı onda mı???Sizin için değişmeyi bile reddeden sevmediğini açık açık gösteren birini idare etmek neden??? Seviyor demeyin kendinizi alçaltmayın sevmek bu değildir insan sevdiği kişinin herşeyini sever o kırılmasın gözünde yaş olmasın diye çabalar , ailesine , atasına saygı duyar Sevdiği kadını yüceltir omzu üstünde taşır ve herkesin ona saygı duymasını ister.Hangisini bu adamda gördüğünüzde idare ettiniz?????Çok doğru söylüyorsunuz ki zaten ben işte olduğumda gelip gitsinler de demişti çok inattı çok sinirli ya sürekli onu yumuşatmakla alttan almakla idare ediyodum
Allah esirgesin ya cidden evlilik yok bisey yok nie idare ediyorsunuz böyle tipleri tövbe ya Rabbi sonra sizi köle zannediyorlar.
Ailesi de dengesiz insanlar oğullarını başlarından atmak için resmen seni pohpohlamışl
Allah esirgesin ya cidden evlilik yok bisey yok nie idare ediyorsunuz böyle tipleri tövbe ya Rabbi sonra sizi köle zannediyorlar.
Ailesi de dengesiz insanlar oğullarını başlarından atmak için resmen seni pohpohlamışlar
Hiç birini görmedim sadece o kadar emek verdik diye alttan aldım konuşurum düzelir vs gibi korktum da ayrılmaktan açıkçası kötü şeyler olur diye en son dayanamadım nolacaksa olsun dedim verdim yüzükleri ayrıldımNiye , gerçekten niye alttan alıp idare ediyordunuz Adam Mehdi mi,yoksa cennetin anahtarı onda mı???Sizin için değişmeyi bile reddeden sevmediğini açık açık gösteren birini idare etmek neden??? Seviyor demeyin kendinizi alçaltmayın sevmek bu değildir insan sevdiği kişinin herşeyini sever o kırılmasın gözünde yaş olmasın diye çabalar , ailesine , atasına saygı duyar Sevdiği kadını yüceltir omzu üstünde taşır ve herkesin ona saygı duymasını ister.Hangisini bu adamda gördüğünüzde idare ettiniz?????
Geri alırsanız zaten bu işin sonu muhtemelen fiziksel şiddet laf anlamaz kayınaile ve kucağında çocukla biterHiç birini görmedim sadece o kadar emek verdik diye alttan aldım konuşurum düzelir vs gibi korktum da ayrılmaktan açıkçası kötü şeyler olur diye en son dayanamadım nolacaksa olsun dedim verdim yüzükleri ayrıldım
Mesela ne emek verdiniz??? ortalama ilişki yaşayan iki insanın yaşadıklarını yaşadınız, mafya ailesinin iki düşman tarafı ya da farklı boyutların iki aşığı ,büyük hastalıkları yenen,dünya Savaşı'ndan sağ çıkan bireyler değilseniz o hakaret etmiş siz susmuşsunuz emek nerede ????Hiç birini görmedim sadece o kadar emek verdik diye alttan aldım konuşurum düzelir vs gibi korktum da ayrılmaktan açıkçası kötü şeyler olur diye en son dayanamadım nolacaksa olsun dedim verdim yüzükleri ayrıldım
Sadece evlenmek istedim yuvam olsun istedim herkesin hatası kusuru var alttan alıyım dedim olmadı ya evlenmek için evlenemem kiMesela ne emek verdiniz??? ortalama ilişki yaşayan iki insanın yaşadıklarını yaşadınız, mafya ailesinin iki düşman tarafı ya da farklı boyutların iki aşığı ,büyük hastalıkları yenen,dünya Savaşı'ndan sağ çıkan bireyler değilseniz o hakaret etmiş siz susmuşsunuz emek nerede ????
Bakın ben 22 senelik evliyim çok şey atlattım ama ben bile emek verdim gibi büyük kelimeyi kullanmıyorum ,her normal insanın yaptığı şeyi yaptım,hayatın normal akışına göre hareket ettim.Kızların bu çok emek verdim çabaladım lafları çok saçma zaten aşk saygı sevgi varsa öyle emek ,çabaya gerek olmaz herşey doğal gelişir ve zaman tükendiğinde biter.Zorlamayla olmaz bu işler,hele onurunu,gururunu, ailenin şahsiyetini sırf evleneyim diye ayaklar altına almak çok acı çok... İlk lafında kapıyı gösterseydiniz,belki hayat karşınıza hak ettiğiniz o kişiyi çıkarırdı .....Sadece evlenmek istedim yuvam olsun istedim herkesin hatası kusuru var alttan alıyım dedim olmadı ya evlenmek için evlenemem ki
gecmis olsun cok dogru bi kararBir senedir nişanlıyız ve artık dayanamadım nişan attım. Nişanlım her kavgada anneme babama kardeşlerime hakaret ediyordu bu durumu annesiyle kardeşleriyle konuştum sinirden diyo öyle bişry demez yoksa alttan al vs diyodu hep ve son zamanlarda bana da hakaret ediyordu ailesi de baskındı ben çok bunaldım bu ilişkiden ve nişanı attım evlenince düzelir mi şuan stresli olduğu için mi böyle davranıyor kafam karışık :/
Acısı da zamanla geçiyor demi yeni insanlar da sevebilirimgecmis olsun cok dogru bi kararasla pisman olmayacaksin (2 kez nisan atmis biri olarak söylüyorum bunu)
tabii ki. Ben onun üstüne evlendim cocugum bile var suan :) ex‘ler aklima bile gelmiyor, gelse bile iyi ki kurtulmusum diyorum her seferinde.Acısı da zamanla geçiyor demi yeni insanlar da sevebilirim
Yaa çok sevindim sizin adınıza inşallah bende sizin gibi söylerimtabii ki. Ben onun üstüne evlendim cocugum bile var suan :) ex‘ler aklima bile gelmiyor, gelse bile iyi ki kurtulmusum diyorum her seferinde.
söyleyeceksin inan bana.Yaa çok sevindim sizin adınıza inşallah bende sizin gibi söylerim
Hayatıma yeni biri girince yazıcam sizesöyleyeceksin inan bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?