Nişan attım

Evet çok seviyorum ama ailen değil artık benim ailem önceliğin olacak vs diyodu hep sen gelmezsen bende gelmem sen gitmezsen bende gitmem ayda bir giderim anca vs diyodu hiç sevmiyordu ailemi
Sakın geriye dönme . dönersen anana babana küfürlere de başlar gelmesinler gitme muhabbeti de yapar terbiyesiz. Bak böyle insan sadece ailene karşı da değil senin hiçbir yerde başını yerden kaldırmaz Yanına yakışmaz iğreti gibi her yerde kendını belli eder

Bu kizda da ayni potansiyeli gordum soriyim dedim
Ben de 2.5 sene önce nişan attım hatta burada konusunu açmıştım. Kafam ve kararım çok netti, barışmak için o ve ailesi bir dolu şey denedi asla geri dönmedim. Gerçekten bitirmek isteyen insanın kafası net, kararlı olur. Kurtulduğunu, doğru karar verdiğini bilir. Böyle kafam karışık, düzelir diye düşünüyorsa yakında barışır, tecrübeyle sabit. Çok az kadın bu kararlılığı gösteriyor.

Çok doğru söylüyorsunuz ki zaten ben işte olduğumda gelip gitsinler de demişti çok inattı çok sinirli ya sürekli onu yumuşatmakla alttan almakla idare ediyodum

Zararın neresinden dönersek kardır. Bugün hakaret yarın psikolojik şiddet sonra da fiziksel ve gider o. Ailesi baskınsa zaten uzaklaş iki gün sonra onların ağzına bakar kendi aile kurduğunu kabullenemez. Şimdi biraz üzülür sonra şükredersin

Çok doğru söylüyorsunuz ki zaten ben işte olduğumda gelip gitsinler de demişti çok inattı çok sinirli ya sürekli onu yumuşatmakla alttan almakla idare ediyodum
Allah esirgesin ya cidden evlilik yok bisey yok nie idare ediyorsunuz böyle tipleri tövbe ya Rabbi sonra sizi köle zannediyorlar.

Ailesi de dengesiz insanlar oğullarını başlarından atmak için resmen seni pohpohlamışlar

Niye , gerçekten niye alttan alıp idare ediyordunuz Adam Mehdi mi,yoksa cennetin anahtarı onda mı???Sizin için değişmeyi bile reddeden sevmediğini açık açık gösteren birini idare etmek neden??? Seviyor demeyin kendinizi alçaltmayın sevmek bu değildir insan sevdiği kişinin herşeyini sever o kırılmasın gözünde yaş olmasın diye çabalar , ailesine , atasına saygı duyar Sevdiği kadını yüceltir omzu üstünde taşır ve herkesin ona saygı duymasını ister.Hangisini bu adamda gördüğünüzde idare ettiniz?????

Allah esirgesin ya cidden evlilik yok bisey yok nie idare ediyorsunuz böyle tipleri tövbe ya Rabbi sonra sizi köle zannediyorlar.

Ailesi de dengesiz insanlar oğullarını başlarından atmak için resmen seni pohpohlamışl

Hiç birini görmedim sadece o kadar emek verdik diye alttan aldım konuşurum düzelir vs gibi korktum da ayrılmaktan açıkçası kötü şeyler olur diye en son dayanamadım nolacaksa olsun dedim verdim yüzükleri ayrıldım

Geri alırsanız zaten bu işin sonu muhtemelen fiziksel şiddet laf anlamaz kayınaile ve kucağında çocukla biter

Mesela ne emek verdiniz??? ortalama ilişki yaşayan iki insanın yaşadıklarını yaşadınız, mafya ailesinin iki düşman tarafı ya da farklı boyutların iki aşığı ,büyük hastalıkları yenen,dünya Savaşı'ndan sağ çıkan bireyler değilseniz o hakaret etmiş siz susmuşsunuz emek nerede ????

Sadece evlenmek istedim yuvam olsun istedim herkesin hatası kusuru var alttan alıyım dedim olmadı ya evlenmek için evlenemem ki

Sadece evlenmek istedim yuvam olsun istedim herkesin hatası kusuru var alttan alıyım dedim olmadı ya evlenmek için evlenemem ki
Bakın ben 22 senelik evliyim çok şey atlattım ama ben bile emek verdim gibi büyük kelimeyi kullanmıyorum ,her normal insanın yaptığı şeyi yaptım,hayatın normal akışına göre hareket ettim.Kızların bu çok emek verdim çabaladım lafları çok saçma zaten aşk saygı sevgi varsa öyle emek ,çabaya gerek olmaz herşey doğal gelişir ve zaman tükendiğinde biter.Zorlamayla olmaz bu işler,hele onurunu,gururunu, ailenin şahsiyetini sırf evleneyim diye ayaklar altına almak çok acı çok... İlk lafında kapıyı gösterseydiniz,belki hayat karşınıza hak ettiğiniz o kişiyi çıkarırdı .....

Evlenince düzelmez ama bir çocuk yapın her şey toz pembe olur

gecmis olsun cok dogru bi karar asla pisman olmayacaksin (2 kez nisan atmis biri olarak söylüyorum bunu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…