Nişan attım

Zaten ailesine bir bina yanında ev tutmuşlardı bana sormadan
Altınlar da ailemde olacak onlar iyi bakar demişti
Şimdiden her hafta en az bi gün aileme gidicez diyodu
Giyimime karışıyordu
Doğru tespit diğerlerini de evlenmediğim için yaşayamadım yoksa kesin olurdu aman Allah korusun

Bosanmak ayrılmaktan x10 kat daha zordur o yüzden iyi ki ayrılmıssınız. su an gözünüze batan seyler yasadıgınız problemler evlenince bitmeyecek aksine artacaktı

2 sene sevgiliydik aslında çokda düzgün değildi ben iş yemeğinde yanımda erkek var diye ağzıma etmişti nasıl gidersin o yemeğe nasıl elalemle oturursun falan demişti
Haaa sizde ne yahşu erkek belimi kırar öldürür vaovvv diye koşa koşa evlilik yoluna girdiniz.....Ya hakaret , aşağılama hoşunuza gidiyor ya aileniz size hep aşağılayıcı davrandı normal geliyor

Doğru tespit diğerlerini de evlenmediğim için yaşayamadım
Çağımızda artık en önemli nitelikler; Karışdakinin sınırını aşmamak, empati, duygusal zeka

Bir insanın empati ve duygusal zekası yüksekse "kendisine yapılmasını istemediği birşeyi başkasına yapmaz".

Karşındakinin empati sahibi olmadığını şurdan bile anlıyoruz; sen onun annesine laf diyince hemen ayrılacağım demiş.

Hayir daha beter olur evlenince. İyi yapmissin. Ailesi tabiki ruh hastasi cocuklarini iteleyecek birini kacirmak istemez.

Birinin gerçek yüzünü görmek istiyorsanız ona size davrandığı şekilde davranın, o zaman gerçekler dökülecektir. Ayrıca senin ailene daha nişanlıyken saygı duymayan, evliyken hiç duymaz.

Aynen düzelir çünkü erkeklere evlenince sihirli bir değnek değiyor ve anında mükemmel bir insana dönüşüyorlar
Verdiğiniz kararın arkasında durun ve geri adım atmayın aksi halde bu yaşadıkların evlenince x10 olarak sana geri dönecek bilgin olsun

Tebrik ediyorum, aşktan gözü kör olup bile bile lades diyende var. Gerçekleri görüp akıllıca bir adım atmışsınız. Umarım karşınıza sağlıklı iletişim kurabilen kadir kıymet bilen biri çıkar.

İyi yapmışsın ama düzelir mi, kafam karışık falan dediğinize göre yakında barışırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…