- 28 Mayıs 2025
- 555
- 248
- 18
- 25
- Konu Sahibi minikorkide
-
Al işte. inşallah barışmazsın2 sene sevgiliydik aslında çokda düzgün değildi ben iş yemeğinde yanımda erkek var diye ağzıma etmişti nasıl gidersin o yemeğe nasıl elalemle oturursun falan demişti
Zaten ailesine bir bina yanında ev tutmuşlardı bana sormadanBayılıyorum saygısızlık işaretlerini görünce farkeden kadınlara.
Tebrik ederim şu başlıkları açmaktan kurtulmuş olabilirsiniz;
-Ailesine yakın oturmak istiyor
-Altınlarımı bahaneyle aldı
-Aileme gelmiyor ama beni zorla götürüyor
-Ailemin yüzüne küfür etti aramızı koparttı
-Arkadaşlarımı kötülüyor görüşmemi istemiyor
-Kıskançlık kavramına sığınıp herşeyi yapıyor
-Giyimime karışıyor (kapanmamı/açılmamı istiyor vb.)
-Öfkelenince zarar verdi
-Hamileyken bağırdı
-Çocuğun yanında bağırıyor küfrediyor
-Ailemle küstürdü çocuğa bakacak kişi yok, çalışamıyorum
-Çocuğum babasını seviyor ama kocam bana saygısız davranışlarda bulunuyor ne yapmalıyım
Al işte. inşallah barışmazsın
Haaa sizde ne yahşu erkek belimi kırar öldürür vaovvv diye koşa koşa evlilik yoluna girdiniz.....Ya hakaret , aşağılama hoşunuza gidiyor ya aileniz size hep aşağılayıcı davrandı normal geliyor2 sene sevgiliydik aslında çokda düzgün değildi ben iş yemeğinde yanımda erkek var diye ağzıma etmişti nasıl gidersin o yemeğe nasıl elalemle oturursun falan demişti
Çağımızda artık en önemli nitelikler; Karışdakinin sınırını aşmamak, empati, duygusal zekaDoğru tespit diğerlerini de evlenmediğim için yaşayamadım
Hayir daha beter olur evlenince. İyi yapmissin. Ailesi tabiki ruh hastasi cocuklarini iteleyecek birini kacirmak istemez.Bir senedir nişanlıyız ve artık dayanamadım nişan attım. Nişanlım her kavgada anneme babama kardeşlerime hakaret ediyordu bu durumu annesiyle kardeşleriyle konuştum sinirden diyo öyle bişry demez yoksa alttan al vs diyodu hep ve son zamanlarda bana da hakaret ediyordu ailesi de baskındı ben çok bunaldım bu ilişkiden ve nişanı attım evlenince düzelir mi şuan stresli olduğu için mi böyle davranıyor kafam karışık :/
Mesleginiz diş hekimligi olabilir mi?Haklısınız bende sevdiğim için iyi taraf görmeye çalışıyorum ama olacak iş değil bu
Birinin gerçek yüzünü görmek istiyorsanız ona size davrandığı şekilde davranın, o zaman gerçekler dökülecektir. Ayrıca senin ailene daha nişanlıyken saygı duymayan, evliyken hiç duymaz.Bir senedir nişanlıyız ve artık dayanamadım nişan attım. Nişanlım her kavgada anneme babama kardeşlerime hakaret ediyordu bu durumu annesiyle kardeşleriyle konuştum sinirden diyo öyle bişry demez yoksa alttan al vs diyodu hep ve son zamanlarda bana da hakaret ediyordu ailesi de baskındı ben çok bunaldım bu ilişkiden ve nişanı attım evlenince düzelir mi şuan stresli olduğu için mi böyle davranıyor kafam karışık :/
Hayır özelde idariciyimMesleginiz diş hekimligi olabilir mi?
HayırMesleginiz diş hekimligi olabilir mi?
Aynen düzelir çünkü erkeklere evlenince sihirli bir değnek değiyor ve anında mükemmel bir insana dönüşüyorlarBir senedir nişanlıyız ve artık dayanamadım nişan attım. Nişanlım her kavgada anneme babama kardeşlerime hakaret ediyordu bu durumu annesiyle kardeşleriyle konuştum sinirden diyo öyle bişry demez yoksa alttan al vs diyodu hep ve son zamanlarda bana da hakaret ediyordu ailesi de baskındı ben çok bunaldım bu ilişkiden ve nişanı attım evlenince düzelir mi şuan stresli olduğu için mi böyle davranıyor kafam karışık :/
Tebrik ediyorum, aşktan gözü kör olup bile bile lades diyende var. Gerçekleri görüp akıllıca bir adım atmışsınız. Umarım karşınıza sağlıklı iletişim kurabilen kadir kıymet bilen biri çıkar.Bir senedir nişanlıyız ve artık dayanamadım nişan attım. Nişanlım her kavgada anneme babama kardeşlerime hakaret ediyordu bu durumu annesiyle kardeşleriyle konuştum sinirden diyo öyle bişry demez yoksa alttan al vs diyodu hep ve son zamanlarda bana da hakaret ediyordu ailesi de baskındı ben çok bunaldım bu ilişkiden ve nişanı attım evlenince düzelir mi şuan stresli olduğu için mi böyle davranıyor kafam karışık :/
Nasıl olacak daha kötü olurdu tabii ki. Git çocuk falan sevindir hayatına bak mutlu ol kurtuldugun için.Yok bitirdim bende verdiğim yüzüklerini ama insan düşünmeden edemiyor evlenince nasıl olurdu vs diye
Evlenince daha b.k olurdu bu adam, düşünmene gerek yok.... yavrum git şükür namazı kıl, yetim sevindir nasıl kurtarmış Rabbim seniYok bitirdim bende verdiğim yüzüklerini ama insan düşünmeden edemiyor evlenince nasıl olurdu vs diye
İyi yapmışsın ama düzelir mi, kafam karışık falan dediğinize göre yakında barışırsınız.Bir senedir nişanlıyız ve artık dayanamadım nişan attım. Nişanlım her kavgada anneme babama kardeşlerime hakaret ediyordu bu durumu annesiyle kardeşleriyle konuştum sinirden diyo öyle bişry demez yoksa alttan al vs diyodu hep ve son zamanlarda bana da hakaret ediyordu ailesi de baskındı ben çok bunaldım bu ilişkiden ve nişanı attım evlenince düzelir mi şuan stresli olduğu için mi böyle davranıyor kafam karışık :/
Hahah, o üye herkeste travma yarattı valla. O kadar ayrılacağım diye diretip kararlıyım diyip tekrar o hanzoyla barışması…Mesleginiz diş hekimligi olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?