Nişan attım

Evet çok seviyorum ama ailen değil artık benim ailem önceliğin olacak vs diyodu hep sen gelmezsen bende gelmem sen gitmezsen bende gitmem ayda bir giderim anca vs diyodu hiç sevmiyordu ailemi

Aileni sevmiyor cünkü onlar var oldukca istedigi gibi ezip kendi ailesine köle edemeyecek. Düsünecek birsey yok. Babam rahmetli oldu kac sene evvel, ama aileme hakaret edenin dislerini ellerine veririm. Hır**

Çok doğru söylüyorsunuz ki zaten ben işte olduğumda gelip gitsinler de demişti çok inattı çok sinirli ya sürekli onu yumuşatmakla alttan almakla idare ediyodum
Her cevabınız bir öncekinden beter, hayretler içinde kalıyorum okudukça. Siz bu adamın neyini sevdiniz, aşık oldunuz da nişanlandınız?

Nişan stresinden böyleyim doldum artık vs diyodu ondan
Evlenince stresiniz olmucaaakkk mi kizzzzim? Herifin karakteri bu, geri adım atıp evlenmez isen şanslısın, ha gider evlenirsen de kendin bilirsin, herkes mutlu olacak diye bir şey yok neticede, çekersin sende.

İyi yani streslenince milletin anasına babasına sovelim puahahhaha bahaneye bak yav

Yok ya Allah korusun bende stresliyim ama gayet iyi idare ediyorum dediğin gibi karakter meselesi

Keşke sizde annesine "bende sinirlendiğimde size karşı kötü şeyler söylersem hakaret falan edersem görmezden gelin, alttan alın madem oğlunuza da söyleyin de bana yumuşak olsun, benim de tersim pistir, ağzımdan çıkanı kulağım duymaz, paşa oğlunuz ve siz biraz alttan alırsınız artık, bende bir anne babanın evladıyım nasıl olsa" deseydiniz keşke. Bak o zaman işin rengi nasıl değişirdi. Ailecek kötü kalpli ve ahlaksız insanlarmış. Kurtulduğunuza şükredin, bir yetim fakir falan sevindirin. Ömrünüzün geri kalanını kurtarmışsınız.

Ayrılmadan sen de onun anasına sovseydin azcik
Valla azıcık aklın varsa arkana bakma, dinle buradaki ablalarini.
Ben bi kere denedim aynı tavrı yaptım tabi ileri gitmedim onun gibi ama gözü döndü nasıl böyle laf edersin anneme o senin annenin yapmadığını yaptı sana falan dedi

Bende şükür ediyorum ya çevremdeki herkes iyi yaptın dedi bi kişi bile ya olur böyle şeyler alttan al konuşun düzeltin demedi eski nişanlımın arkadaşı bile bana uzak dur bundan dedi

Çok doğru bir karar vermişsin, sakın kendini sorgulama. Hakaret eden, ailesine saygısızlık yapan biri evlenince değişmez. Sen kendini korumuşsun, bundan sonra daha huzurlu olacaksın.

Nişan bir testtir adam testi geçememiş şükür karekterini hemen göstermiş evlenmiş olsan hergün aşağlanacaktın mutlu bir evlilik olmayacaktı iyiki nişanı atmışsın ,salak kızlar bunu bildiği halde evleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…