Nişan attım

İyi gidiyordu yazınız kafam karışık kısmına kadar .Şimdi ben size bir küfür etsem nasıl olur bugün canım sıkkın stres doluyum olurmu acaba ? Olmaz demi benim can sıkıntımın nedeni siz degilsinizki bende Haddimi bilmez terbiyesiz biri degilimki.Anlatabildimmi ? Anne babanıza edilen hakaretler için onun anne babasına niye konuşmaya gittiniz . Oğullarının kulağı çekilecek terbiye edilecek yaşı geçmiş sanki demi.Birde bu olmamış kişi ile evlenmeyi düşünmek mi Bayağı acılara yürüyorsunuz hakaret seven bir insansanız unutmayın ki evlenince en yakınındaki stress topu siz olursunuz Bu kadarda kendinizden nefret etmeyin bence bu kadarda seviyorum diye kendinizi hiç etmeyin

Haklısınız benim anlattığım şeyleri de annesine anlatıyordu hep

Nişanlıyken bunları evlenince neler yapmaz neler söylemez. Unutmayın ki nişanlıyken yaşanılan her şeyi evlenince daha kötüsünü yaşıyorsunuz

Anne babanıza kimse laf söyleyemez ne hakla .Bunu şimdi yapan ilerde onlara ne yapmaz Size ne yapmaz doğru mantık bu .Bu buz gibi soğuma nedeni Kaç gündür tanıdığınız herife kaç yıllık anne babayı ezdirmek ne demek.Herif diyorum çünkü başka tabire layık bulmuyorum kusura bakmayın sizde buradan bakın hatta olaya pismanda olmayın karar çok doğru.

yani alıntı yapayım yorumlayayım diyorum ama nereyi çekeceğimi şaşırdım.

oğlunu her konuda haklı olan asla seninle empati kuramayan bir ailenin gelini olamazsın oğlunun karısı olursun. hiç bir zamanda değerin bilinmez . çünkü anne de böyle bir hiyerarşiden geliyor.

aileme hakaret edilmesinin dayak yememden hiçbir farkı yok bence. onlar olmasa sen beni nasıl bulacaktın it diyesi gelir insanın.

ama sende nişanı atmış

Ailene küfreden bir insandan tek seferde soguman gerekmez mi dünyada erkek kıtlığı yok ki niye bir tane yaşayacağın ömrünü böyle biriyle boşa harcayacaksin

Nışanı arttına emın mısın? Cunku nışanı atan bırı evlendgımızde duzelır mı dıye sormaz. Benım hayatımdakı kışı aılemden bırıne hakaret etse onu pipili pilav yapar kendine yediririm

Tebrik ederim doğru olanı yapmışsın

Evlenince düzelmedi üzerine birde çocuk yapın o zaman kesin...

Kurtulmuşsun sakın arkana bile bakma

Gerçekten zor bi durum akrabalarım falan laf arıyo hep en zor kısmı da o
Aman millete dedikodu lazım,önemsedikleri için değil kahve içerken iki belini kırdıkları dedikodu saatine konu lazım siz de o malzeme var şu an 1 haftaya yeni olaylara dalarlar sizin hikayede eskir

Düzelmez kuzenimde aynen stresli diye düşünmüş ve evlenmiş şu an bir çocukla boşanma sürecine girecek. Maalesef değişmiyorlar.

Aman millete dedikodu lazım,önemsedikleri için değil kahve içerken iki belini kırdıkları dedikodu saatine konu lazım siz de o malzeme var şu an 1 haftaya yeni olaylara dalarlar sizin hikayede eskir

Düzelmez kuzenimde aynen stresli diye düşünmüş ve evlenmiş şu an bir çocukla boşanma sürecine girecek. Maalesef değişmiyorlar.
Yaa bende evlenince değişmeyeceğini düşünüyorum o yüzden attım kuaförüme bile kimle gideceğime karışıyordu ailesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…