- 8 Şubat 2024
- 5.098
- 7.457
- 118
- Konu Sahibi minikorkide
-
Haklısınız benim anlattığım şeyleri de annesine anlatıyordu hepİyi gidiyordu yazınız kafam karışık kısmına kadar .Şimdi ben size bir küfür etsem nasıl olur bugün canım sıkkın stres doluyum olurmu acaba ? Olmaz demi benim can sıkıntımın nedeni siz degilsinizki bende Haddimi bilmez terbiyesiz biri degilimki.Anlatabildimmi ? Anne babanıza edilen hakaretler için onun anne babasına niye konuşmaya gittiniz . Oğullarının kulağı çekilecek terbiye edilecek yaşı geçmiş sanki demi.Birde bu olmamış kişi ile evlenmeyi düşünmek mi Bayağı acılara yürüyorsunuz hakaret seven bir insansanız unutmayın ki evlenince en yakınındaki stress topu siz olursunuz Bu kadarda kendinizden nefret etmeyin bence bu kadarda seviyorum diye kendinizi hiç etmeyin
evlenince daha beter olurdu tecrübeyle sabitYok bitirdim bende verdiğim yüzüklerini ama insan düşünmeden edemiyor evlenince nasıl olurdu vs diye
Nişanlıyken bunları evlenince neler yapmaz neler söylemez. Unutmayın ki nişanlıyken yaşanılan her şeyi evlenince daha kötüsünü yaşıyorsunuzBir senedir nişanlıyız ve artık dayanamadım nişan attım. Nişanlım her kavgada anneme babama kardeşlerime hakaret ediyordu bu durumu annesiyle kardeşleriyle konuştum sinirden diyo öyle bişry demez yoksa alttan al vs diyodu hep ve son zamanlarda bana da hakaret ediyordu ailesi de baskındı ben çok bunaldım bu ilişkiden ve nişanı attım evlenince düzelir mi şuan stresli olduğu için mi böyle davranıyor kafam karışık :/
Ailene küfreden bir insandan tek seferde soguman gerekmez mi dünyada erkek kıtlığı yok ki niye bir tane yaşayacağın ömrünü böyle biriyle boşa harcayacaksinBir senedir nişanlıyız ve artık dayanamadım nişan attım. Nişanlım her kavgada anneme babama kardeşlerime hakaret ediyordu bu durumu annesiyle kardeşleriyle konuştum sinirden diyo öyle bişry demez yoksa alttan al vs diyodu hep ve son zamanlarda bana da hakaret ediyordu ailesi de baskındı ben çok bunaldım bu ilişkiden ve nişanı attım evlenince düzelir mi şuan stresli olduğu için mi böyle davranıyor kafam karışık :/
O kadar emek zaman verdim diye idare ettim işteAilene küfreden bir insandan tek seferde soguman gerekmez mi dünyada erkek kıtlığı yok ki niye bir tane yaşayacağın ömrünü böyle biriyle boşa harcayacaksin
E bir de şanslıysa dayak yerdi. Şanssızsa sonu karatoprak ya adamın ellerinden ya da adamın sebebinden.Nasıl mı olurdu ?
Kucagında çocuk ile baba evine dönerdin.
Daha fazla vermedigine şükürler et bence ya evlenseydin Allah korusunO kadar emek zaman verdim diye idare ettim işte
Gerçekten zor bi durum akrabalarım falan laf arıyo hep en zor kısmı da oDaha fazla vermedigine şükürler et bence ya evlenseydin Allah korusun
Tebrik ederim doğru olanı yapmışsınBir senedir nişanlıyız ve artık dayanamadım nişan attım. Nişanlım her kavgada anneme babama kardeşlerime hakaret ediyordu bu durumu annesiyle kardeşleriyle konuştum sinirden diyo öyle bişry demez yoksa alttan al vs diyodu hep ve son zamanlarda bana da hakaret ediyordu ailesi de baskındı ben çok bunaldım bu ilişkiden ve nişanı attım evlenince düzelir mi şuan stresli olduğu için mi böyle davranıyor kafam karışık :/
Evlenince düzelmedi üzerine birde çocuk yapın o zaman kesin...Bir senedir nişanlıyız ve artık dayanamadım nişan attım. Nişanlım her kavgada anneme babama kardeşlerime hakaret ediyordu bu durumu annesiyle kardeşleriyle konuştum sinirden diyo öyle bişry demez yoksa alttan al vs diyodu hep ve son zamanlarda bana da hakaret ediyordu ailesi de baskındı ben çok bunaldım bu ilişkiden ve nişanı attım evlenince düzelir mi şuan stresli olduğu için mi böyle davranıyor kafam karışık :/
Aman millete dedikodu lazım,önemsedikleri için değil kahve içerken iki belini kırdıkları dedikodu saatine konu lazım siz de o malzeme var şu an 1 haftaya yeni olaylara dalarlar sizin hikayede eskirGerçekten zor bi durum akrabalarım falan laf arıyo hep en zor kısmı da o
Düzelmez kuzenimde aynen stresli diye düşünmüş ve evlenmiş şu an bir çocukla boşanma sürecine girecek. Maalesef değişmiyorlar.Bir senedir nişanlıyız ve artık dayanamadım nişan attım. Nişanlım her kavgada anneme babama kardeşlerime hakaret ediyordu bu durumu annesiyle kardeşleriyle konuştum sinirden diyo öyle bişry demez yoksa alttan al vs diyodu hep ve son zamanlarda bana da hakaret ediyordu ailesi de baskındı ben çok bunaldım bu ilişkiden ve nişanı attım evlenince düzelir mi şuan stresli olduğu için mi böyle davranıyor kafam karışık :/
Aman millete dedikodu lazım,önemsedikleri için değil kahve içerken iki belini kırdıkları dedikodu saatine konu lazım siz de o malzeme var şu an 1 haftaya yeni olaylara dalarlar sizin hikayede eskir
Yaa bende evlenince değişmeyeceğini düşünüyorum o yüzden attım kuaförüme bile kimle gideceğime karışıyordu ailesiDüzelmez kuzenimde aynen stresli diye düşünmüş ve evlenmiş şu an bir çocukla boşanma sürecine girecek. Maalesef değişmiyorlar.
Kaç kurtar kendini şükür ki farkına varmışsın. Aman diyim.Yaa bende evlenince değişmeyeceğini düşünüyorum o yüzden attım kuaförüme bile kimle gideceğime karışıyordu ailesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?