Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşalllaaahh yaaBen pazar vuruldum, dün tam 36.-37. Saat gibi çatladı hissettim. Artık bekleyeceğiz napalımumarım tutturmuşuzdur
![]()
Kızlar ben ilk kez klomen kullanıyorum şuan doktor iğne yapacak mı cuma kontrole cagirmisti yapacak mı bilmiyorum bu bahsettiğiniz iğne sürekli mi yapiliyor kaç kez deneniyor. Yani kaç kez denedikten sonra doktor başka bir tedavi öneriyorAy inşalllaaahh yaabende cumartesi günü vuruldum çatlatıp çatlamadığını hiç hissedemiyorum ya, sadece iğneden dolayı kasık ağrım oluyo o kadar
![]()
Benim önceki doktorum 10 kereye kadar deneyebiliriz demişti ama bence 10 çok fazla o kadar denemeye gerek olduğu düşünmüyorum. Benim bu 3. iğnem, şimdiki doktorum zaten daha önce 2 kere yaptırmışsın bu 3. oluyor eğer buda olmazsa aşılamaya geçelim dedi. Ama ben 4.yüde deneyip öyle aşılamaya geçmeyi düşünüyorum.Kızlar ben ilk kez klomen kullanıyorum şuan doktor iğne yapacak mı cuma kontrole cagirmisti yapacak mı bilmiyorum bu bahsettiğiniz iğne sürekli mi yapiliyor kaç kez deneniyor. Yani kaç kez denedikten sonra doktor başka bir tedavi öneriyor
Peki siz neden bu yola.gordiniz neden doğal yol ile olmadı nedeni belli mi .. benim amh düşükBenim önceki doktorum 10 kereye kadar deneyebiliriz demişti ama bence 10 çok fazla o kadar denemeye gerek olduğu düşünmüyorum. Benim bu 3. iğnem, şimdiki doktorum zaten daha önce 2 kere yaptırmışsın bu 3. oluyor eğer buda olmazsa aşılamaya geçelim dedi. Ama ben 4.yüde deneyip öyle aşılamaya geçmeyi düşünüyorum.
Eşimin sperm testinde hiçbir sorun yok, benimde rahim filmim temiz herşey normal aslında ama olmuyor bilmiyorumPeki siz neden bu yola.gordiniz neden doğal yol ile olmadı nedeni belli mi .. benim amh düşük
Öyle malesef bazen herşey iyiyken bile olmuyor Allah'ın hikmeti hayırlısı olsun ne diyelimEşimin sperm testinde hiçbir sorun yok, benimde rahim filmim temiz herşey normal aslında ama olmuyor bilmiyorum4 ay sonra 2 yıl olacak en başından beri istiyoruz ama olmuyor, sebepsiz infertilite.
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallahÖyle malesef bazen herşey iyiyken bile olmuyor Allah'ın hikmeti hayırlısı olsun ne diyelim
Yaşadığın durum çok normal bol bol dinlen, İnşallahh bu ay o pozitifi görürsünBende pazar günü çatlatma iğnesi vurunup salı günü aşılama yapıldı . 2. Gündeyim belim kasıklarım çok ağrıyor sizce normal mi şuan hiç bişey hissedemiyorum umarım gebe kalirim
Aşkım sabırlı olursan bence adet gününü bekle gecikince yap en doğru ve net sonucu o zaman alırsın, şu süreçte beklemek çok çok zor biliyorum 19. günde adet olmuştum benBenim yarın iğnenin 15.günü olacak . En son 12. Günde test yaptığımda negatifti bir dahada yapmak istemedim moralim bozuldu . Yarın yapsammı bilmiyorum. Çok nadiren adet sancısı gibi bişey giriyor bide bugün yumurtalıklarımda batma oldu arada . Adetime 2 gün kaldı beklemeli miyim yapmalı mm ıyım bilemiyorum
19 derken adetin mi 19 geçti yoksa iğneden sonra mı 19. Günde oldun. Adetin kaç gün gecikti acaba gecikme olabiliyo muAşkım sabırlı olursan bence adet gününü bekle gecikince yap en doğru ve net sonucu o zaman alırsın, şu süreçte beklemek çok çok zor biliyorum 19. günde adet olmuştum ben![]()
İğneden sonra ki 19. günde adet oldum, benim genelde adetim şaşmaz hep gününde olurum ama iğne sonrası adeti 2-3 gün gecikip adet olan arkadaşlarım var gecikme olabiliyor yani19 derken adetin mi 19 geçti yoksa iğneden sonra mı 19. Günde oldun. Adetin kaç gün gecikti acaba gecikme olabiliyo mu
Ya ben adete bir hafta kala oldum kendi adetim bir hafta gecikti ama yorumlarda okudum kendi adetinizi unutun iğnenin vurulma günü önemliymiş bende 12.gündeyim inşallah olmam çok stresli oluyo insan yaİğneden sonra ki 19. günde adet oldum, benim genelde adetim şaşmaz hep gününde olurum ama iğne sonrası adeti 2-3 gün gecikip adet olan arkadaşlarım var gecikme olabiliyor yani
Öyle diyorlar ama ben hep gününde oluyorum ya kişiden kişiye değişiyor sanırım, 14. Günü sabırla bekle umarım güzell sonuç alırsınYa ben adete bir hafta kala oldum kendi adetim bir hafta gecikti ama yorumlarda okudum kendi adetinizi unutun iğnenin vurulma günü önemliymiş bende 12.gündeyim inşallah olmam çok stresli oluyo insan ya
İnşallah hepimiz için güzel olsun teşekkür ederimÖyle diyorlar ama ben hep gününde oluyorum ya kişiden kişiye değişiyor sanırım, 14. Günü sabırla bekle umarım güzell sonuç alırsın![]()