Nisan ayı çatlatma iğnesi vurulanlar

Merhabalar hanımlar, ben 29 nisanda catlatma iğnesi oldum klomenden sonra doktorum bide ek olarak duphaston verdi eğer gebe kalırsam bebeğin tutulmasına yardımcı olurmus. Fakat eşimde sperm ileri hareketleri %3 şuan takviye kullanıyor deoxymen diye bir ilaç. Acaba durumu bizim gibi olanlar var mı

18 ekimde hsg filmi çekildim sağ yumurta kanalim kapali çıktı doktor açtık dedi . Hsg sonrası gebe kalması kolay dediler ama eşimin durumundan dolayı mı olmadı yoksa öyle birsey yok mu bilemiyorum . Bu ay sağ yumurtaligimda en büyüğü 21mm en küçük 17mm dört tane yumurta solda ise 17mm bir tane yumurta gelişmiş. Bana Görümcem ilişkiden sonra beline yastık koy ve yarım saat 1 saat öyle bekle dedi onun bir tanıdığının esinde de aynı durum varmış doktor böyle yap demiş gebe kalmış. Umarım işe yaramıştır.

Merhabalar, 1 senedir çocuk düşünüyoruz ilk çatlatma iğnemi oldum 28inde.hep karın bölgeme iğneler battı bir süre sonra etkisi geçti 12. Gün beta hcg 0.59 çıktı yani negatif.sorum şu; 14. Günüm ve gelen giden yok.sizce 12. Gün beta hcg sıfırlanmış olabilir mi? Sonradan artma ihtimali var mı? Lütfen bilen arkadaşlar cevap yazsınlar

Bende sizinle aynı gün iğneyi yaptırdım sonra duphaston kullandım 10. Gün de negatifi gördüm idrarda 12. Gün pozitife döndü iki günde bir pozitif görmeye devam ediyordum ve bugün kan verdim sonuç bekliyorum sizin durumunuz nedir

Merhaba canım ilacın etkisini gördünüz mü siz eşim 3 ay kullandı bir ay oldu hemen hemen biteli dün randevu almıştım ama doktor şuan belli olmaz demiş bu ayda gebelik olmasa sonra tahlil yaptır demiş bizim hem sayı hem hareket düşük sperm sayısı 1 ml de 9 milyon ileri hızlı hareketi %5 ileri yavaş hızlı hareket %16 hareket etmeyen %66

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…