Nisan ayı çatlatma iğnesi vurulanlar

Okadar dorusun ki çanım benim bende beklemek ve vakit kaybetmek artık istemiyorum bende eşimi biraz zor ikna ediyorum hep bekliyelim diyor öyle ne yapaçamı bilmiyorum 1-2 ay bekleyim deniçem galiba

Canım iğneden sonra 14. Gün adet olunuyormuş öyle okudum tabi kişiden kişiye değişebilir bu durum ama benim adet tarihimde geçti 3 gün oldu hala yok ama bendede olacakmış gibi ağrılar oluyo sonra geçiyo cesaret edip gidip lan veremiyorum bende

Çanım benim adetim geldi yani bu ay da olmadı
Hayırlısı hakkında doktora gittinmi tekrar peki canım bide kaç gün sonra adet gördün iğneden sonra acaba bi soru daha adet gününde olmamız gerekiyormu acaba benim günüm geçti hala yok bişey ama olcakmış gibi ara ara ağrım oluyo

Normal adet günunden ileri oluyorum çanım yani ignenin 14-15 günü okuyorsun ben tam 14 günumde oldum çanım sen bençe bi kan ver eyer kan da da çıkmasa bi doktora gidip muane ol kist falan olmasın
Çanım ben gitim doktore bana biraz dinlen hiç bişey içme dedi yani bende bilmiyorum napiyim biri aşılama onermişti onu da duşunuyorum işte hayırlısı

Biraz da kafaya takmamak stres yapmamak lazım çanım biliyonmu işte ben bunu biraz zor başarıyorum ama biraz kendimi rahat brakıp böyle de diniyçem kafandan bunu atmamız lazım biraz

Benim iğnenin 15. Günü şuan dün idrar yaptım bişey çıkmadı modum düştü şimdi gidersem bişey çıkmazsa diye korkuyorum açıkçası beklesemmi pazartesi gününe kadar

Biraz da kafaya takmamak stres yapmamak lazım çanım biliyonmu işte ben bunu biraz zor başarıyorum ama biraz kendimi rahat brakıp böyle de diniyçem kafandan bunu atmamız lazım biraz
Ahhh keşke atabilsek düşünmesek ama olmuyo benimde elimde değil hiç düşünmeden edemiyorum

Benim iğnenin 15. Günü şuan dün idrar yaptım bişey çıkmadı modum düştü şimdi gidersem bişey çıkmazsa diye korkuyorum açıkçası beklesemmi pazartesi gününe kadar
Bugün 16 günün olmalı sanıyorum ki eğer regl gormediysem bi gdip kan ver bençe bazen kaset testler yanıltabilir

Bugün 16 günün olmalı sanıyorum ki eğer regl gormediysem bi gdip kan ver bençe bazen kaset testler yanıltabilir
Benimde iğneden sonra 18. Günüm adet görmedim testte yapmadım adet olcak hissi var yapmak gelmeyo içimden

Kaçıncı günde oldun adet doktora gitmeyi ihmal etme sakin tekrar tekrar deniycez inşallah rabbim bizede nasip edecek umudunu sakin kaybetme
18 gündü bugün iğneden sonra ya ben bu ay ara vermek istedim doktorumada sordum sorun olmucağını söyledi zaten bu sefer aşılama yapacakmış ben 1 ay durmak istiyorum. Umudumu kaybetmek istemiyorum ama çok üzülüyorum

Bence verme canım adet olduktan sonra rahim kendini hazırlar yaş ilerledikçede sıkıntı yumurta rezervi düşüyo aşılamadada sıkıntı olabilir yinede tabi sen bilirsin. Kaybetme asla tabiki üzülüyoruz rabbim yardımcımız olsun inşallah benimde bugün 16 günüm bat günümde 3 gün geçti nolucak bakalım beklemeyeyim bende

Sizin kaçıncı denemeniz bu

Sizin kaçıncı denemeniz bu
İlk denemem benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…