Okadar dorusun ki çanım benim bende beklemek ve vakit kaybetmek artık istemiyorum bende eşimi biraz zor ikna ediyorum hep bekliyelim diyor öyle ne yapaçamı bilmiyorum 1-2 ay bekleyim deniçem galibaCanım 5.5 yıl beklemişsin gerçekten daha neyi bekle diyor sana doktor
Bende bugün gittim kontrole 24ünde çatlatma iğnesi olmuştum bugün iğne günü dahil 10. Günüm doktor kan testi istedi verdim negatif çıktı
Ayni durumda benda’yım çanım bizde deneyip duruyoruz daha hiç aşılama veya tüp bebek denemedik bilmiyorum çanım ne yapıçamı aslında bende denemek istiyorum artıkBide eşimi şimdi ikna edicem asla anlamıyor aşılama veya tüp bebek istemiyor deneyip duruyoruz iste
Canım iğneden sonra 14. Gün adet olunuyormuş öyle okudum tabi kişiden kişiye değişebilir bu durum ama benim adet tarihimde geçti 3 gün oldu hala yok ama bendede olacakmış gibi ağrılar oluyo sonra geçiyo cesaret edip gidip lan veremiyorum bende14. Gün normal adetten hesaplama iğne olduğumuz için o günden itibaren hesaplıyoruz ama iğneden kaç gün sonra adet olunur onu bilmiyorum bende 17 nisanda vuruldum hala adet olmadım test 11. Gün yapmıştım negatif görünce bidahada yapmadım adet olucam hissi var bakalım gelmiyor
Hayırlısı inşallah hakkınızda bakalım benim nasıl sonuçlanacakÇanım benim adetim geldi yani bu ay da olmadı
Hayırlısı hakkında doktora gittinmi tekrar peki canım bide kaç gün sonra adet gördün iğneden sonra acaba bi soru daha adet gününde olmamız gerekiyormu acaba benim günüm geçti hala yok bişey ama olcakmış gibi ara ara ağrım oluyoÇanım benim adetim geldi yani bu ay da olmadı
Normal adet günunden ileri oluyorum çanım yani ignenin 14-15 günü okuyorsun ben tam 14 günumde oldum çanım sen bençe bi kan ver eyer kan da da çıkmasa bi doktora gidip muane ol kist falan olmasınHayırlısı hakkında doktora gittinmi tekrar peki canım bide kaç gün sonra adet gördün iğneden sonra acaba bi soru daha adet gününde olmamız gerekiyormu acaba benim günüm geçti hala yok bişey ama olcakmış gibi ara ara ağrım oluyo
Biraz da kafaya takmamak stres yapmamak lazım çanım biliyonmu işte ben bunu biraz zor başarıyorum ama biraz kendimi rahat brakıp böyle de diniyçem kafandan bunu atmamız lazım birazHayırlısı hakkında doktora gittinmi tekrar peki canım bide kaç gün sonra adet gördün iğneden sonra acaba bi soru daha adet gününde olmamız gerekiyormu acaba benim günüm geçti hala yok bişey ama olcakmış gibi ara ara ağrım oluyo
Benim iğnenin 15. Günü şuan dün idrar yaptım bişey çıkmadı modum düştü şimdi gidersem bişey çıkmazsa diye korkuyorum açıkçası beklesemmi pazartesi gününe kadarNormal adet günunden ileri oluyorum çanım yani ignenin 14-15 günü okuyorsun ben tam 14 günumde oldum çanım sen bençe bi kan ver eyer kan da da çıkmasa bi doktora gidip muane ol kist falan olmasın
Çanım ben gitim doktore bana biraz dinlen hiç bişey içme dedi yani bende bilmiyorum napiyim biri aşılama onermişti onu da duşunuyorum işte hayırlısı
Ahhh keşke atabilsek düşünmesek ama olmuyo benimde elimde değil hiç düşünmeden edemiyorumBiraz da kafaya takmamak stres yapmamak lazım çanım biliyonmu işte ben bunu biraz zor başarıyorum ama biraz kendimi rahat brakıp böyle de diniyçem kafandan bunu atmamız lazım biraz
Bugün 16 günün olmalı sanıyorum ki eğer regl gormediysem bi gdip kan ver bençe bazen kaset testler yanıltabilirBenim iğnenin 15. Günü şuan dün idrar yaptım bişey çıkmadı modum düştü şimdi gidersem bişey çıkmazsa diye korkuyorum açıkçası beklesemmi pazartesi gününe kadar
Benimde iğneden sonra 18. Günüm adet görmedim testte yapmadım adet olcak hissi var yapmak gelmeyo içimdenBugün 16 günün olmalı sanıyorum ki eğer regl gormediysem bi gdip kan ver bençe bazen kaset testler yanıltabilir
Adet belirtilerle hamilelik belirtileri benzeşirmiş çanım bence yapBenimde iğneden sonra 18. Günüm adet görmedim testte yapmadım adet olcak hissi var yapmak gelmeyo içimden
Naptın canım test yaptınmı ne durumdasınBenimde iğneden sonra 18. Günüm adet görmedim testte yapmadım adet olcak hissi var yapmak gelmeyo içimden
Yok hala olmadım olcakmış gibi hissediyorum akıntı geliyo sadeceBugün 16 günün olmalı sanıyorum ki eğer regl gormediysem bi gdip kan ver bençe bazen kaset testler yanıltabilir
Yapmadım adet oldum bugün şaşırmadımNaptın canım test yaptınmı ne durumdasın
Kaçıncı günde oldun adet doktora gitmeyi ihmal etme sakin tekrar tekrar deniycez inşallah rabbim bizede nasip edecek umudunu sakin kaybetmeYapmadım adet oldum bugün şaşırmadım
18 gündü bugün iğneden sonra ya ben bu ay ara vermek istedim doktorumada sordum sorun olmucağını söyledi zaten bu sefer aşılama yapacakmış ben 1 ay durmak istiyorum. Umudumu kaybetmek istemiyorum ama çok üzülüyorumKaçıncı günde oldun adet doktora gitmeyi ihmal etme sakin tekrar tekrar deniycez inşallah rabbim bizede nasip edecek umudunu sakin kaybetme
Bence verme canım adet olduktan sonra rahim kendini hazırlar yaş ilerledikçede sıkıntı yumurta rezervi düşüyo aşılamadada sıkıntı olabilir yinede tabi sen bilirsin. Kaybetme asla tabiki üzülüyoruz rabbim yardımcımız olsun inşallah benimde bugün 16 günüm bat günümde 3 gün geçti nolucak bakalım beklemeyeyim bende18 gündü bugün iğneden sonra ya ben bu ay ara vermek istedim doktorumada sordum sorun olmucağını söyledi zaten bu sefer aşılama yapacakmış ben 1 ay durmak istiyorum. Umudumu kaybetmek istemiyorum ama çok üzülüyorum
Sizin kaçıncı denemeniz buBence verme canım adet olduktan sonra rahim kendini hazırlar yaş ilerledikçede sıkıntı yumurta rezervi düşüyo aşılamadada sıkıntı olabilir yinede tabi sen bilirsin. Kaybetme asla tabiki üzülüyoruz rabbim yardımcımız olsun inşallah benimde bugün 16 günüm bat günümde 3 gün geçti nolucak bakalım beklemeyeyim bende
Bence verme canım adet olduktan sonra rahim kendini hazırlar yaş ilerledikçede sıkıntı yumurta rezervi düşüyo aşılamadada döküntü olabilir yinede tabi sen bilirsin. Kaybetme asla tatbiki üzülüyoruz rabbim yardımcımız olsun inşallah benimde bugün 16 günüm bat günümde 3 gün geçti nolucak bakalım beklemeyeyim bende
İlk denemem benimdeSizin kaçıncı denemeniz bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?