İlk deneme heyecanlı oluyo inşallah tutar tek seferdeİlk denemem benimde
Ahh sorma valla hep oldum sanıyorum lavaboya koşuyorum sonra bi bakıyorum olmamışım heyecan kaplıyo içimi senin kaçıncı denemendeki canımİlk deneme heyecanlı oluyo inşallah tutar tek seferde
Bende öyleydimAhh sorma valla hep oldum sanıyorum lavaboya koşuyorum sonra bi bakıyorum olmamışım heyecan kaplıyo içimi senin kaçıncı denemendeki canım
Yerleşme kanaması mı acabaArkadaşlar iğnenin 17.gunu 2 günlük adet oldum böyle birşey yaşayan var mı ilk gün yoğun 2.gunu az az devam etti ve akşam bitti
Yerleşme kanamasısa olabilir ama kistde olabilir her iki ihtimal geliyo aklıma bence hafta başı hemen doktora git kan testi hiç verdin mi canımArkadaşlar iğnenin 17.gunu 2 günlük adet oldum böyle birşey yaşayan var mı ilk gün yoğun 2.gunu az az devam etti ve akşam bitti
Vermemiştim ama idrar testim pozitif idi biraz geçsin dedim böyle regl oldum sandım ama 2 gün işte sürdü.pazartesi sabah gideceğim ins doktoraYerleşme kanamasısa olabilir ama kistde olabilir her iki ihtimal geliyo aklıma bence hafta başı hemen doktora git kan testi hiç verdin mi canım
Evet ihmal etmeden gitmen gerekli canım pozitif görmüşsün kaç gün oldu iğne olalı bide adet günün geçtimi acaba benimde iğneyi vurulalı 16 günüm adetimde 4 gün gecikti durumundan haberdar et benide olurmu canımVermemiştim ama idrar testim pozitif idi biraz geçsin dedim böyle regl oldum sandım ama 2 gün işte sürdü.pazartesi sabah gideceğim ins doktora
İğneden sonraki 18.gunumdu bugün itibariyle 21.gunEvet ihmal etmeden gitmen gerekli canım pozitif görmüşsün kaç gün oldu iğne olalı bide adet günün geçtimi acaba benimde iğneyi vurulalı 16 günüm adetimde 4 gün gecikti durumundan haberdar et benide olurmu canım
Evet ihmal etmeden gitmen gerekli canım pozitif görmüşsün kaç gün oldu iğne olalı bide adet günün geçtimi acaba benimde iğneyi vurulalı 16 günüm adetimde 4 gün gecikti durumundan haberdar et benide olurmuVermemiştim ama idrar testim pozitif idi biraz geçsin dedim böyle regl oldum sandım ama 2 gün işte sürdü.pazartesi sabah gideceğim ins doktora
İğneden sonraki 18.gunumdu bugün itibariyle 21.gun
Kaçıncı gün 1.2 çıktı canım yükselir mi acabaSen bence acile falan git bi test yaptır baktır için rahat etsin ben dayanamadım gittim test yaptırdım 1.2 çıktı beta
Adetim 4 gün geçti Bilmiyorumki acaba yükselirmi hiçte böyle gecikmezdi ilk kez yaşıyorum bunuKaçıncı gün 1.2 çıktı canım yükselir mi acaba
Ben göremedim canım ama erken yapmışsın sanki testi yada bi acile gidip kan testi ver gönlün rahat etsinMerhaba, ben ovulasyondan 10, çatlama ipnesinden 12 gün sonra yani dün test yaptım negatifti. Bu günki test sonucumu ekledim. O silik çizgiyi sadece ben mi görüyorum, siz de görüyor musunuz?
Ben gördüm canım çok silik bi çizgi var ama arkadaşın dediği gibi erken henüz test için kan vermek istemiyorsan takip et gün gün koyulaşacak mı diyeMerhaba, ben ovulasyondan 10, çatlama ipnesinden 12 gün sonra yani dün test yaptım negatifti. Bu günki test sonucumu ekledim. O silik çizgiyi sadece ben mi görüyorum, siz de görüyor musunuz?
Ne yaptın canım bir gelişme var mıAdetim 4 gün geçti Bilmiyorumki acaba yükselirmi hiçte böyle gecikmezdi ilk kez yaşıyorum bunu
Dün akşam beta yaptırdım 1.20 çıktı değer yani negatif ama hala adet olamadım doktoruma yazdım bugün adet olmayı bekleyin dedi bana bilmiyorum acaba yükselirmiNe yaptın canım bir gelişme var mı
İnşallah yükselir canımDün akşam beta yaptırdım 1.20 çıktı değer yani negatif ama hala adet olamadım doktoruma yazdım bugün adet olmayı bekleyin dedi bana bilmiyorum acaba yükselirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?