Nisan Ayı Hamişleri

merahaba kizlar
uzun zamandir yazmadim ama hepinizi takip ettim dogum zamanlari ve dogum sekilleri belli olanlara allah kolaylik versin diyorum :)...bu zamana kadar ben bisey yapmadim valla ne yalan soyleyim full yatis pozisyonunundayim geceleri uyumuyoruz gunduzleri oglene kadar uyuyoruz ondan sonra da hemen aksam oluyor yemekti evdi rutin seyler yapiyorum. sadece tek eksigimiz benim pijama ve esofman takimim bebeginde oto koltugu yok (bizim burda maxicos deniyor bebek arabasina ve arabaya da takiliyor)...bunlar dogum icin eksik olanlar tabiki:) sanmayin ki unu eledim elegi astim. islerim bu hafta son bulacak allah izin verirse insallah ...cuma gunu bebek odamiz gelecek ayiryeten evde hummali bi temizlik calismamiz olacak dip kose bucak girisilecek ev iyice les oldu ayiptir soylemesi:) hafta sonu da bebek odasi kurulup kiyafetleri yerlestirilecek ondan sonraaaaa bekleyis diyemeyecegim
ikramliklarimi hazirlayacagim obur haftada bebek kurabiyesi yapmayi dusunuyorum ayrica gelen giden misafirler icin borek pogaca sarma kurabiye gibi seyler yapip buzluga atacagim ama bi sorum olacak size herseyi buzlukta sakladim ama kurabiyeler sizce buzluga girer mi seker hamurlu olacak yarisi ....bilgisi olan varsa yazarsa memnuin olurum arkadaslar herkese hayirli bekleyisler diliyorum :) bide cok merak ediyorum bebek dogduktan sonra gruptan kac kisi dokulecek

ay benim kız da pek kibar.hiç öyle canımı acıtacak kadar tekmesi falan olmadı.bi de yeri mi daraldı ne,sadece gerinme hareketleri yapıyo.eskisi gibi tekme şeklinde olmuyo.retbiyeli kızım diye seviyoruz:)

onları ben de gerinme hareketleri diye düşünüyorum ama...yani kasılma da oluyo bende.karnım bazen taş gibi oluyo ama o farklı.

Valla canim kurabiye yi dolaba koyarsan ıslanıp kabarmayabilir ama diğerleri için sorun olmaz buzlukta sakla..

Ya kizlar gece en az 6-7 kere tuvalete kalkiyorum veee deli gibi çişim geliyor ayıptır söylemesi hiç su içmediğim halde anlamadim valla.. Bide gece sağa yada sola doğru yatarsam kollarıma bacaklarıma nasıl ağrı nasıl kramp giriyor anlatamam sırt üstü yattiğim anda geçiyor ağrılar.. eee sırt üstüde yatamıyorum.. Bu ay magnezyum isticem her gece hergece çekilmiyor ağrılar

bende evde uzattim ayaklarimi dinleniyorum valla açtım televizyonumu aldım çayımı (limonlu) ohhh keyfime bakiyorum..

bız evde ıkı kısıyız o yuzden tepsı tepsı kurabıye ğısırmek sacma bır yapısta 3-4 tepsılık kurabıye hamuru hazırlıyıyorum pısırecegımı ayrıyorum gerısını buzlugua atıyorum anıden gerektıgınde fırına atıp pısırıyorum hıc bısey olmıyor :) inşallah hayırlısıyla evladını kucagına alırsın :))

Sol kaburgam yani kalbmin alt kısmı kara çürük olmuş gibi acıyo ve ağrıyo.. Sola ve sağa yatma cok acı verici artık.. Sırt üstünde rahat ediyrum ama hemşierede öyle yatma diyo

magnezymu kestim artık ben..conku bana mısn demiyo.. çok şiddetlendi artk ağrılarım.. İnşallah sana faydası olur..

Bende gece cok sık wc ye kalkıyorum , eğer kalkmazsam kasklarımda cok ağrı oluyo..

Ay canim bizim senin le şikayetlerimiz aynı valla benim doktor sağ olsun geniş memleket neyden şikayet etsem normal normaldiyor.. Saglik ocagindan isticem magnorm alicam bir tane belki çare olur ağrılarıma çünkü ben hiç magnezyum kullanmadım..

Ben gece yatacağım zaman özellikle hiç su içmiyorum hani gece kalkmiyim diye ama o kadar su nerden geliyor anlamiyorum valla

merhaba kızlar

ıkı gundur vajina bölgeme aşırı baskı oluyo yattıgım yerden dogrulurken falan özellıkle.bu araada asırı halsızım sureklı uyuyyasım var.bebek de eskısı kadar hareketlı degıl.beyaz kremsı kıvamda akıntı oluyo camasırımda.basım da agrıyo.sinirilik hali falan iyiice hassaslastım.hıc ıyı degılım bugunlerde....

merhaba ardaslar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var 4 gündür miğde bulantıları baş dönmeleri halsizlik ve gaz sorunlarım var atetim 11 gün gecikti dün gece istifra ettim eşim ve ben acile gitik kantesti yaptılar acildoktoru sonuca göre %99 hamilesin dedi genede 2 gün sonra kadın doğuma gözük dedi ve ben sizden hamlemiyim değil miyim onu örenmek istyorum 2 gün bekleyemedim sonucum 1000.00 çıktı yardımcı olursanız çk sevnirim

merhaba ardaslar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var 4 gündür miğde bulantıları baş dönmeleri halsizlik ve gaz sorunlarım var atetim 11 gün gecikti dün gece istifra ettim eşim ve ben acile gitik kantesti yaptılar acildoktoru sonuca göre %99 hamilesin dedi genede 2 gün sonra kadın doğuma gözük dedi ve ben sizden hamlemiyim değil miyim onu örenmek istyorum 2 gün bekleyemedim sonucum 1000.00 çıktı yardımcı olursanız çk sevnirim

Kizlar bu annem öldürücek beni yine sinir etti yaaa kızlar anneleriyle dertleşirya biz babamdan yana problemler yaşıyoruz annem bana anlatır ben anneme.. Bir gün dedimki anne babama 3 gün zor dayanıyorum ilk gün iyi ikinci gün saçma sapan hareketler konuşmalar yapmaya başlıyor eşimin yanında dayanamıyorum tersliyorum dedim.. Mesela biz dükkan açtık 2 sene önce gelmiş eşime benim için diyorki " bunu dükkana sokma çenesi fazla sivri senin işlerini bozar " insan kızı için damadına böyle şey dermi ya?!!

Neyse annemle konuşuyordum şimdi babaannem gelmek istiyormuşta annem de babama ne dese iyi? "Revindell bize 3 gün zor dayanıyor zaten.." Yaaa anne dedim böyle laf söylenirmi ya dedim, "ee sen kendin söylemedinmi ?" Dedi... İyi sende babam hakkinda konuşuyorsun bende gidip babama anlatmammi gerek ? Dedim.. Yokcanim tam olarak öyle demedim bla bla bla..bahane uydurmaya caliştı tabi olmadı..

Offffff offffffffff

Bu değer beta hcg ise hamilesin, istediğin bi hamilelik miydi, hayırlı olsun

Kızlar bebek arabalarına takılan ana kucaklarından alan var mı, ben Graco marka bi araba beğendim ama içindeki ana kucağı bana yeni doğmuş bir bebek için fazla dik gibi geldi, yeni doğanların tam oturamadıkları için yatar pozisyonda olmaları gerekmez mi satıcı da bu pozisyon ana karnındaki pozisyonları o yüzden bi sorun olmaz dedi ama benim gözüm pek tutmadı hem ev içi ana kucağı hem oto koltuğu olarak kullanmayı düşündüğümüz için karasız kaldım, bilenler bi el atsın

canım sıkma canını. sende benım gb anneden yana şanssızsın. hıc denmıcek seyler söluyo benım annem de bazen; olsun boşwer. hem şu an o tarz (ne sölediğini bilmeyen ) misafirleri agırlamaman daha iyi, bu da vesile olmuş; babannen de hamile oldugun için anlayış göstercektir

Canim benim bebek arabam baston tipi cichkonun , oto koltuğu ve ayni zamanda ana kucagi gibi kullanabilmek için kanz ın 0-13 kg oto koltuğunu aldim.. Bebekler için telaş yapma tam yatay pozisyonda olmalarina gerek yok benim bir cok arkadasim kullandi bu pusetlerden gayet kullanişlı..

Ben de Graconun travel sistem setini aldım, oto koltukları hepsinde aynı düze yatar pozisyonda olanı yok, ben bel kısmına polar battaniye ile destek yaptım, bel kısmını biraz kaldırdım.

bugun özel bi tip merkezine kontrole gittim. Ilk kez gittim. Bi kere de değişik doktor baksın istedim. Benim doktor pek konuşmuyo çünkü. Doktor usg de bakarken sancı çıktı. Zaten odaya girerken kasıklarimda agri vardı. Doktor şu an nst ye girsen baya bişeyler çıkar dedi. Demek her gece benim sancım oluyomuş. Aynı agriydi çünkü. Bu arada bizim oğlan maşallah 2800 olmuş. Suyumuz fazla değil ama yeterliymis.

Kızlar zehirlendim sanırım, karın ağrısı ve mide bulantısına dayanamadım istifra ettim(hamileliğim ilk istifrası,son olur inşallah). Karnım hala biraz buruyor,kısım da kıpır kıpır,ben kusarken bile tekme atıyordu yavrum. Ne yediysem artık,napsam iyi gelir sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…