aypek sen kaç haftalıktın, çocuk kaç kg? bi de çocugun kafasının onde oldugunu nasıl anlıyosunuz?
saglıklı olsunlar da ınsAllah
Ayy valla kiskaniyorum normal dogum yapacaklari yaaaneyse kismet artik benim kizim son zamanlarda pek kibarlasti oyle siddetli falan vurmuyo yavas yavas hareket ediyo yaaa ins bi sorun yoktur kizlar nst de hareketleri gayet normal dedi doktor ama ben yinede endiseleniyorim
Akrepkız canim hayirli olsun dogum tarihin belli olmuş çok sevindim az kaldı kuzuna kavuşacaksın :)
Etno. Canım seninde şafak başladı desene ayyyyy günleriniz belli oldu ne güzel acaba doktor banada pazartesi birsey söyleyecekmi bakalim
Si-bel canim o kasilmaysa bende de sürekli oluyor karnimin bir tarafi taş gibi bir taafi yumuşak aaa kafasını poposunu yasladı diye dalga geciyoruz annemmmm kasılmamıymış onlar??
merahaba kizlar
uzun zamandir yazmadim ama hepinizi takip ettim dogum zamanlari ve dogum sekilleri belli olanlara allah kolaylik versin diyorum :)...bu zamana kadar ben bisey yapmadim valla ne yalan soyleyim full yatis pozisyonunundayim geceleri uyumuyoruz gunduzleri oglene kadar uyuyoruz ondan sonra da hemen aksam oluyor yemekti evdi rutin seyler yapiyorum. sadece tek eksigimiz benim pijama ve esofman takimim bebeginde oto koltugu yok (bizim burda maxicos deniyor bebek arabasina ve arabaya da takiliyor)...bunlar dogum icin eksik olanlar tabiki:) sanmayin ki unu eledim elegi astim. islerim bu hafta son bulacak allah izin verirse insallah ...cuma gunu bebek odamiz gelecek ayiryeten evde hummali bi temizlik calismamiz olacak dip kose bucak girisilecek ev iyice les oldu ayiptir soylemesi:) hafta sonu da bebek odasi kurulup kiyafetleri yerlestirilecek ondan sonraaaaa bekleyis diyemeyecegim
ikramliklarimi hazirlayacagim obur haftada bebek kurabiyesi yapmayi dusunuyorum ayrica gelen giden misafirler icin borek pogaca sarma kurabiye gibi seyler yapip buzluga atacagim ama bi sorum olacak size herseyi buzlukta sakladim ama kurabiyeler sizce buzluga girer mi seker hamurlu olacak yarisi ....bilgisi olan varsa yazarsa memnuin olurum arkadaslar herkese hayirli bekleyisler diliyorum :) bide cok merak ediyorum bebek dogduktan sonra gruptan kac kisi dokulecek
merahaba kizlar
uzun zamandir yazmadim ama hepinizi takip ettim dogum zamanlari ve dogum sekilleri belli olanlara allah kolaylik versin diyorum :)...bu zamana kadar ben bisey yapmadim valla ne yalan soyleyim full yatis pozisyonunundayim geceleri uyumuyoruz gunduzleri oglene kadar uyuyoruz ondan sonra da hemen aksam oluyor yemekti evdi rutin seyler yapiyorum. sadece tek eksigimiz benim pijama ve esofman takimim bebeginde oto koltugu yok (bizim burda maxicos deniyor bebek arabasina ve arabaya da takiliyor)...bunlar dogum icin eksik olanlar tabiki:) sanmayin ki unu eledim elegi astim. islerim bu hafta son bulacak allah izin verirse insallah ...cuma gunu bebek odamiz gelecek ayiryeten evde hummali bi temizlik calismamiz olacak dip kose bucak girisilecek ev iyice les oldu ayiptir soylemesi:) hafta sonu da bebek odasi kurulup kiyafetleri yerlestirilecek ondan sonraaaaa bekleyis diyemeyecegim
ikramliklarimi hazirlayacagim obur haftada bebek kurabiyesi yapmayi dusunuyorum ayrica gelen giden misafirler icin borek pogaca sarma kurabiye gibi seyler yapip buzluga atacagim ama bi sorum olacak size herseyi buzlukta sakladim ama kurabiyeler sizce buzluga girer mi seker hamurlu olacak yarisi ....bilgisi olan varsa yazarsa memnuin olurum arkadaslar herkese hayirli bekleyisler diliyorum :) bide cok merak ediyorum bebek dogduktan sonra gruptan kac kisi dokulecek
Valla canim kurabiye yi dolaba koyarsan ıslanıp kabarmayabilir ama diğerleri için sorun olmaz buzlukta sakla..
Ya kizlar gece en az 6-7 kere tuvalete kalkiyorum veee deli gibi çişim geliyor ayıptır söylemesi hiç su içmediğim halde anlamadim valla.. Bide gece sağa yada sola doğru yatarsam kollarıma bacaklarıma nasıl ağrı nasıl kramp giriyor anlatamam sırt üstü yattiğim anda geçiyor ağrılar.. eee sırt üstüde yatamıyorum.. Bu ay magnezyum isticem her gece hergece çekilmiyor ağrılar
bende evde uzattim ayaklarimi dinleniyorum valla açtım televizyonumu aldım çayımı (limonlu) ohhh keyfime bakiyorum..
(null)
merhaba ardaslar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var 4 gündür miğde bulantıları baş dönmeleri halsizlik ve gaz sorunlarım var atetim 11 gün gecikti dün gece istifra ettim eşim ve ben acile gitik kantesti yaptılar acildoktoru sonuca göre %99 hamilesin dedi genede 2 gün sonra kadın doğuma gözük dedi ve ben sizden hamlemiyim değil miyim onu örenmek istyorum 2 gün bekleyemedim sonucum 1000.00 çıktı yardımcı olursanız çk sevnirim
canım sıkma canını. sende benım gb anneden yana şanssızsın. hıc denmıcek seyler söluyo benım annem de bazen; olsun boşwer. hem şu an o tarz (ne sölediğini bilmeyen ) misafirleri agırlamaman daha iyi, bu da vesile olmuş; babannen de hamile oldugun için anlayış göstercektirKizlar bu annem öldürücek beni yine sinir etti yaaa kızlar anneleriyle dertleşirya biz babamdan yana problemler yaşıyoruz annem bana anlatır ben anneme.. Bir gün dedimki anne babama 3 gün zor dayanıyorum ilk gün iyi ikinci gün saçma sapan hareketler konuşmalar yapmaya başlıyor eşimin yanında dayanamıyorum tersliyorum dedim.. Mesela biz dükkan açtık 2 sene önce gelmiş eşime benim için diyorki " bunu dükkana sokma çenesi fazla sivri senin işlerini bozar " insan kızı için damadına böyle şey dermi ya?!!
Neyse annemle konuşuyordum şimdi babaannem gelmek istiyormuşta annem de babama ne dese iyi? "Revindell bize 3 gün zor dayanıyor zaten.." Yaaa anne dedim böyle laf söylenirmi ya dedim, "ee sen kendin söylemedinmi ?" Dedi... İyi sende babam hakkinda konuşuyorsun bende gidip babama anlatmammi gerek ? Dedim.. Yokcanim tam olarak öyle demedim bla bla bla..bahane uydurmaya caliştı tabi olmadı..
Offffff offffffffff
(null)
Kızlar bebek arabalarına takılan ana kucaklarından alan var mı, ben Graco marka bi araba beğendim ama içindeki ana kucağı bana yeni doğmuş bir bebek için fazla dik gibi geldi, yeni doğanların tam oturamadıkları için yatar pozisyonda olmaları gerekmez mi satıcı da bu pozisyon ana karnındaki pozisyonları o yüzden bi sorun olmaz dedi ama benim gözüm pek tutmadı hem ev içi ana kucağı hem oto koltuğu olarak kullanmayı düşündüğümüz için karasız kaldım, bilenler bi el atsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?