Kızlar şimdi kontrolden çıktım
Bebisim 33+5 su an kg su 2100 çıktı. Doktor 2 hafta geriden gelio dedi Cnm Cok sıkkın. Gecen ay, bidahaki muayeneden 2 hafta sonra seni çağırcam demişti. Şimdi de seni 3 hafta sonra cagircaktim ama kgsu düşük die iki hafta sonra çağırcam Dio. İi beslen dedi( ki bu yüzden esimle sürekli kavga edioruz) tabi bunu duyan esim duydun doktoru die başladı halbuki et balık tavuk sürekli pişio bizde. Daha napmaliyim bilmiorm
doktorlar bu tür şeyleri anneye özel başbaşa söylemeli... sonra kocaların ağzını kapatması zor valla canım :/
muz, hurma, pekmez türü şeyler bebeğe kilo aldırıyor diye konuşuluyor. ne kadar bilimsel bir bilgi bilmiyorum ama mantıklı geldi...
Bebisim 33+5 su an kg su 2100 çıktı. Doktor 2 hafta geriden gelio dedi Cnm Cok sıkkın. Gecen ay, bidahaki muayeneden 2 hafta sonra seni çağırcam demişti. Şimdi de seni 3 hafta sonra cagircaktim ama kgsu düşük die iki hafta sonra çağırcam Dio. İi beslen dedi( ki bu yüzden esimle sürekli kavga edioruz) tabi bunu duyan esim duydun doktoru die başladı halbuki et balık tavuk sürekli pişio bizde. Daha napmaliyim bilmiorm
Babulkacım gerçek bir sorun olsaydı bu zamandan çok önce çıkacağını düşünüyorum ben de. Sen hiç kafana takma, ne doktorlar duyuyoruz burda ama di mi.. bir daha canını sıkarsa bir doktora daha görün. Hatta beklemek istemiyorsan hemen görün, ne zararı var ki?
Sabah saat 5.30 bile olmadı, ayaktayım ben de. Kramp girdi dizimin arkasına. Uyandık. Hemen bişeyler atıştırıp ekstra magnezyum içtim. İlacım bitmişti, 2 gün ihmal ettim, halt yedim. Bugün gecelik ve emzirme sütyeni alıcam diye çıktım, hava güzel ne zamandır çıkmıyorum, çarşı cıvıl cıvıl diye salak gibi gezdim gezdim, mağazada çamaşır bakarken bir kramp girdi, yarım saat... oturdum yere, kadınlar başıma toplandı. O kadar canım yandı ki ağla ağla kaşım gözüm aktıkadınlardan biri dalgıçmış, oturdu masaj yaptı. En sonunda mağazadaki kızlardan biri eczanenin birinden magnezyum aldı, hemen eritip içtim. Sonra da o kadar oyaladım onları diye bi sürü alışveriş yapıp çıktım hahahah:)) Neyseki aldıklarım içime sindi. Ağrım geçtikten sonra bi de höttür höttür boynere gittim, kozmetik kampanyası varmış diye, sonra eşim geldi aldı, eve götürürken söylendi durdu. Az önce de kramp girince "sen bi daha gez öyle bak ben napıyorum koca göbek" dedi Kızımıza anlatırız di mi bunları aşkım diye pişkinliğe vuruyorum ben de.
Sonuç olarak, hep size söylendiğim gibi temizlik ve ev işi için değil böyle ipini koparmış gibi gezmek için de kendini yormak pek mübah olmayabilir :44:
selam kızlar yazdıklarınızın hepsini okudum öğretmenler günümüzü kutlayan arkadaşa teşekkür ederim.yorgunlık deyince ben artık bittim kızlar 32.haftayı 15 kilo ile bitirdim.çok çirkin götünüyorum.aynada kendime vesikalık bakıyorum :)yıllardır zayıf olduğum için gözüme kötü geliyo ama idare etcez artık.bebişin çok kıyafeti var ama kendim için eksiğim çok.çoğunuz çantalarınızı hazırladınız.kendinize ve bebişe neler koydunuz bana da fikir olsun. Allah hepimize yardım etsin
bi de bilen arkadaşlara soruyorum 32. haftadan sonra doktordan çakışmak için izin mi almak gerek.yani 5 hafta daha çalışmk istiyorum
evet canım, doktordan çalışabilir raporu alman gerekiyor. ben 32. haftayı doldurur doldurmaz ayrıldım izne, çok rahat ettim. sen niye çalışmak istiyorsun, bence ayrıl izne çünkü tam riskli haftalardayız, bi arkadaşım uzattı çalışmayı ama ilk haftasında suyu azalmaya başladı ve şimdi zorunlu olarak izin aldı hastanede yatıyor bi haftadır. bence hem kendinin hem de bebişinin şu son günleri huzur içinde ve bol bol dinlenerek geçirmeniz lazım. ben ders anlatırken son haftamda nefesim yetmiyordu artık, merdiven çıkmak ise işkenceydi,dedim yeter bu kadar hatta izne bir gün kala kanama yaşadım sancı bile çıkmıştı nst de. tabi ki senin de haklı nedenlerin vardır ama naçizane fikrimi söylemek istedim umarım yanlış anlamazsın.
çantalara gelince; bebişe 1 kalın 1 ince battaniye, 3 tane zıbın takımı, 2 çorap, bir havlu, bebek bezi, ağız mendili, 1 tane kalın yelek koydum. kendime ise 1 gecelik, 1 pijama takımı, çorap, patik, emzirme atleti-sütyeni 2 şer tane, 5-6 külot, havlu, bi tane yelek, lohusa tacı, tarak, diş macunu-fırçası, depend hasta bezi, ped, ıslak havlu koydum.
Kizlar herkese merhaba sezeryan gunumuz belli oldu 10.12.12 aslinda 12.12.12 istiyordum ama doluymus maalesefneyse saglik olsun iki gun once bebisime kavusacam cok heycanliyim hic biseyimiz hazir degil daha yaaa utu yapilacak bugun birde carsamba gunu asure pisiricez ve persembe cuma ev temizlenecek bu hafta bu isler bitsin haftaya kociskomla son iki kisilik haftamizi stressiz gecsin hihi kizlarrrr cok mutluyummm
Allahu Teala hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş..
sizden bi ricam olacak evlat sahibi olabilmek için dua topiğimiz var her hafta 2 arkadaşa 41 er yasini şerif ve ayet el kursi okuyoruz..
hamilelerin duası kabul olurmus katılır mısınız sizlerde..şimdiden allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?